warann Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2014 V 13. 7. 2014 v 19:09, bohus76 napsal: TY první by se mi docela zamlouvaly,ale více se mi líbí Seiko SARB.Mně se vlastně líbí všechny, ale každý jinak (a jsou samozřejmě ještě jiný provedení). První elegantní, nenápadný a s tou ještěrkou mají šmrnc. Těm druhejm stačí modrý ručky - miluju. A ty třetí evidentně nejsou pro každýho, ale já mám pro hnědou docela slabost a mají tedy (aspoň pro mě) taky jistý kouzlo.
Dimmu Borgir Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 V 20. 5. 2014 v 14:42, warann napsal: Díky, to nevypadá zle, celkem jsem je doposud přehlížel, jsou to tyto (hledal jsem teď v rychlosti)?: http://www.chrono24.cz/omega/omega-de-ville-co-axial-power-reserve--id2779636.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=omega+de+ville+power+reserve+coaxial&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm A s tou rezervou je to v reálu jak? Díky za info. Edit: sakra se mi líbí, akorát nevím, zda potřebuju další inspirace :-), ale tohle by mohlo být ono.zx..cz.báby bytovýwtttwttttww9výzvu9 9zvuku9 Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2
Dimmu Borgir Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 V 20. 5. 2014 v 14:42, warann napsal: Díky, to nevypadá zle, celkem jsem je doposud přehlížel, jsou to tyto (hledal jsem teď v rychlosti)?: http://www.chrono24.cz/omega/omega-de-ville-co-axial-power-reserve--id2779636.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=omega+de+ville+power+reserve+coaxial&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm A s tou rezervou je to v reálu jak? Díky za info. Edit: sakra se mi líbí, akorát nevím, zda potřebuju další inspirace :-), ale tohle by mohlo být ono.zx..cz.báby bytovýwtttwttttww9výzvu9 9zvuku9 Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2
warann Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2014 V 2. 8. 2014 v 14:28, Dimmu Borgir napsal: zx..cz.báby bytovýwtttwttttww9výzvu9 9zvuku9 Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2Ale nepovídej
Ondoni Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Momentálně to mám takto. Na fotce jsou sice 4 hodinky, ale ty základní jsou 3... pilotky, pracovní, potápky...po dědovy beru opravdu jen vyjímečně A ty marky jsou úžasné, ty bych taky docela rád někdy prubnul!
warann Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Diky, mám. Ted dovcu a jeste k tomu blby pripojeni ale po navratu (2 tydny) se klidne nekdy muzeme domluvit.
relativ Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Tu možno nájsť snáď všetko:oceľ, titan, keramika, mechanické, automatické, 2-dňové, 3-dňové, 8-dňové, GMT, s lupou a bez...
Denjl Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 slušnýýýý!!! V 4. 8. 2014 v 17:32, relativ napsal: Tu možno nájsť snáď všetko:oceľ, titan, keramika, mechanické, automatické, 2-dňové, 3-dňové, 8-dňové, GMT, s lupou a bez...
warann Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2015 Tak to tu z nudy zkusím trochu oživit. Mám Potápky Potápky Pracovní Pilotky Po tátovi a Po dědovi a myslíte, že jsem spokojenej? Ani prd. Prostě klasika. Nevím co chci, ale nedám pokoj, dokud to nedosáhnu.
xcmaniax Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Taky oživím. Já mám ráno vždy toto dilema: Často to ale vyhrají G-shocky:-)
warann Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Díky, ovšem minule jsem nějak zapomněl dokončit myšlenku (jak je mým zvykem). Teoreticky bych mohl bejt celkem spokojenej, ale bůh ví proč nejsem. Marky jsou super, jsou krásný, ale přesto jsou na prodej. Bondovky jsou taky na prodej. Po dědovi a po tátovi samozřejmě na prodej nejsou a nebudou. Dále zbývají Seika, která mě za ty prachy příjemně překvapila. Jak jsem byl z SKX009 zklamanej, tak tyhle mě docela nadchly. Jsou super pohodlný, nažerou ze slunečního svitu, lumi - obligátně - svítí parádně a díky vrtanejm nožkám se dobře mění řemeny i takovejm kopytům, jako jsem já. Teď jsou aktuálně na origo tahu. Ještě zvažuju na léto gumu, třeba oranžovou. Třeba tuhle - No a konečně zbývají DJ. Těm vlastně nic nechybí. Klasika k obleku i džínám. Oyster + perpetual + chronometer s lupou na datumce jako fajn bonusem = co dodat? Ale vkrádá se potřeba změny. Jiné R? Včera jsem sjížděl Glashütte Orginal a dneska pro změnu Grand Seiko. Sakra práce ...
warann Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 1. 6. 2015 v 12:29, xcmaniax napsal: Taky oživím. Já mám ráno vždy toto dilema: Často to ale vyhrají G-shocky:-)To je moc pěkná sestava. Vážně
spa Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) nemam fotky, ponevadz nemam ani hodinky, ale plan je: formalne: Stowa Antea 390 - objednaneuniverzalne: Airman Base 22 modrestazene podmienky: Lum Tec Combat B21 - ocakavam kazdu chvilu hodinky nenosim zo 10 rokov, este ze ste ma tu zorientovali :-) Upraveno 1. června 2015 uživatelem spa
warann Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) V 1. 6. 2015 v 16:59, spa napsal: nemam fotky, ponevadz nemam ani hodinky, ale plan je: formalne: Stowa Antea 390 - objednaneuniverzalne: Airman Base 22 modrestazene podmienky: Lum Tec Combat B21 - ocakavam kazdu chviluhodinky nenosim zo 10 rokov, este ze ste ma tu zorientovali :-)Týýý jo, to jseš střelec. Takže nemáš nic, ale rovnou pořizuješ tři nový kusy? Tak až budou v reálu, nezapomeň přidat fotky. Edit: já svůj seznam už zase zredukoval, SPM vyrazily do světa k novému majiteli. Vlastně majitelce. Upraveno 2. června 2015 uživatelem warann
spa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Neboj nic, mam to pod kontrolou. Zatial. Foto popridavam, ked to bude aktualne. Upraveno 2. června 2015 uživatelem spa
warann Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Tak jen doufám, že to bude brzo, když už jsi nás takhle navnadil :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se