Akam Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 (upraveno) základní ,,trojice" mi vrtá hlavou už hodně dlouho, sám si říkám, že těch 6-7 hodinek je moc ... uvažuji o variantě svaté dvojice + jedny památeční 1. Moony- maximálně univerzální, kupoval jsem je v nelehké době s určitou vzpomínkou (někdy se rozepíšu) 2. SKX007- takové otloukánky jsem potřeboval, na zahradu, do bazénu, do lesa......atd. jsou naprosto skvělé další co mám, je spíš mini sbírka, kterou stejně jednou rozpráším..... 3. Prim- to jsou po dědovi, nechal jsem je trochu poléčit, ať vypadají .... Upraveno 9. června 2015 uživatelem Akam
Kid_A Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 moje soucasna trojice: all roundery, vikendofky a lestenky na tahu.... spokojenej parchant....
Návštěvník Kamil Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ideální stav pro mě by byly jedny společenské, na parádu, nejlépe s turbem. A od koho jiného, než od vynálezce? Pak nějaké ikonické divery, v úvahu by přicházely MM, Seamastery, Suby od Doxy nebo Rolexu, u mě by vyhrály FF. No a nakonec nějaká univerzální chrona, nabízejí se Moony, Daytony, Monaca, ale já bych volil něco s El Primerem od Zenithu, třeba Captainy. EDIT: No a komu ještě nějaký úlet, třeba Urwerk nebo HD3.
MJ. Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 já bych byl spokojenej s timhle kombem a damaska na takové to domácí nošení
Micey Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 já bych byl spokojenej s timhle kombem a damaska na takové to domácí nošení Bydlíš na ropný plošině? Domů patřej leštěnky, ne nejodolnější časoměrný zařízení světa:)
MJ. Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Bydlíš na ropný plošině? Domů patřej leštěnky, ne nejodolnější časoměrný zařízení světa:)leštěnky doma ne, člověk nemůže koukat ani na telku, protože ho furt oslňuje odraz od televize
Micey Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 (upraveno) Taky fakt. Tak možná ty taktický sealácký JLC, Déček je na doma škoda, takovej moc overkill. Upraveno 10. června 2015 uživatelem Micey
Miriablo Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 1. Ciste oblekovky - Diplomaty2. Univerzaly - Moony, sice wr to trosku srazi ale vymenou strapu jdou delat divy3. Mechaniky (otloukanky) do vody a do hospody - Suma4. Nejake digi na sport - zamilovany nesmrtelny GSHOCK GD-350, nemenil bych je ani za mudmany.5. Neco vintage - osobka u kazdyho jina, u me jednoznacne bezejmenny modry cal.68 primky na kovotexu po otcovi
Maxel Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Určitě se to ještě 100x změní, ale teď bych vybíral takto. Oblekovky - IWC Portugaise AutomaticUniverzály - Oris Aquis DateOtloukánky - SKX007Vintage - Poljoty po dědovi Zatim můžu škrtnout jen poslední dvě položky, zbytek je hudba budoucnosti (IWC z hooooodně vzdálené). Upraveno 17. června 2015 uživatelem Maxel
tano Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Tak ja take pridam muj nahled laika:): 1) otoukanky Seiko Monster2) tool Damasko3) oblekovky ciste nechci, ale rekneme jakoze oblekovky Rolex bez otocne lunety, treba Datejust 2.4) a jako bonus jeste urcite inhaus od Damaska. Upraveno 17. června 2015 uživatelem tano
sicq Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 PAM 312 na kazdodenni noseni, Omega PO 8500 na potapeni a vikendovy relax, Zenith El Primero k obleku a par Gecek na sport a huntovani. Cast z toho mam, cast jsem mel, cast nevim kdy a jestli mit budu nebo si to rozmyslim jinak . A pak tedy jeste nutne potrebuji ty nove bile moony se snoopym pro kazdodenni vyloudeni usmevu na tvari... A pak jeste nutne... A jeste... Atd. )
warann Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Tak jsem si tak nějak u ranního kafe vzpomněl na tohle vlákno, co jsem onehdá (sakra, ony jsou to skoro 3 roky...) zakládal. A sám koukám, co se mi tehdy rodilo v hlavě ;-). No, vývoj šel samozřejmě úplně někam jinam, než jsem si tehdy dokázal vůbec představit. Takže cca rok pouze kombo suby + Igeny noudejty a v podstatě spokojenost. Cca před rokem k nim přibyly klasický moony, ale byť se mi hrozně líbily (a stále líbí), tak šly z domu pro svou velikost. Většině lidí to asi připadá neuvěřitelný, ale mě prostě byly velký a hlavně nepohodlný. Nicméně od tý doby mi furt vrtají hlavou a občas pokukuju o FOIS, byť to samozřejmě není a ani nemůže být 100 % náhrada. No, každopádně skoro rok abstinence je víc než dost a tak když se onedá objevily milgy GV s černým cifrem, tak jsem neodolal. Takže jsem se vrátil k tojici hodiny, byť původní definici splňují jen těžko. Snad jen ty plecháče jsou právě ty hodinky "k džínám", ovšem milgy jistě nejsou "oblekovky" (ovšem mají s nima společnou leštěný plochy, který mě zatím ještě pořád trochu děsí) a igeny noudejty tak úplně otkoukánky, především proto, že mi je líto je dorasovat. Na druhý straně je poměrně málo činností, na který si s nima netroufnu, takže vlastně jo, jsou to v podstatě mírnou rezervou otloukánky. Na závěr ještě nějaké rodinné foto a povzdech, že byť fotit nemumím a zjveně se to nikdy nanaučím, tak většinu hodinek jsem schopen po několika pokusech cvaknout tak, že to aspoň lze zveřejnit. Milgy jsou ovšem jiná liga, to je na focení úplná tragédie. Buď se leskne pouzdro nebo cifr, případně oboje ;-). No a tím končím, příště zase třeba za 3 roky.... Upraveno 4. února 2017 uživatelem warann
Wagoneer Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Hlavní trojice je u mne oblekovky Doxa, sport Ward ( někdy k riflím Atlantic ) a otloukánky Seiko:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se