Kocour Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Po technické přestávce v délce několika měsíců se vracím na fórum, které jsem zatím spíše sledoval jako divák. A musím představit svů nejnovější přírůstek: Pěkný kousek oceli za ty peníze. Nosí se překvapivě dobře, i když k obleku jsem to zatím moc nezkoušel. (V práci ho stejně většinou nepotřebuju.) Přesnost je někde kolem +3 sekundy denně, což je vynikající. Až budu mít trochu času, přidám víc fotek.
Dali Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Můžeš prozradit obvod zápěstí, abych mohl posoudit jak byto vypadalo na mé ruce. Na něco podobného se také chystám. Jinak hodinky krása gratuluju.
aCIDfire Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Zajímavej kousek,zrovna dneska jsem na něco podobnýho narazil,jen trochu z jiný cenový relace. Šel jsem se podívat do nově otevřenýho kšeftu s německejma kuchyněma a přivítal mě přímo šef,ňákej Holanďan,pohodovej týpek,po chvíli sezení nad plánky kuchyně se mu na zápěstí zaleskly IWC Big Pilot,..co vám budu povídat,nemoh sem se nenápadně vynadívat:) Na takovýhle IWCčka můžu ještě hodně dlouho zapomenout.(cena cca 250-300000 Kč! na netu,no masakr
Kocour Odesláno 25. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Zajímavej kousek,zrovna dneska jsem na něco podobnýho narazil,jen trochu z jiný cenový relace. Šel jsem se podívat do nově otevřenýho kšeftu s německejma kuchyněma a přivítal mě přímo šef,ňákej Holanďan,pohodovej týpek,po chvíli sezení nad plánky kuchyně se mu na zápěstí zaleskly IWC Big Pilot,..co vám budu povídat,nemoh sem se nenápadně vynadívat:) Na takovýhle IWCčka můžu ještě hodně dlouho zapomenout.(cena cca 250-300000 Kč! na netu,no masakr http://www.watchesplanet.com/Product/IWC/IW500201.jpg No vida, jak kuchyně vynášejí. Evidentně jsem se minul povoláním.
Kocour Odesláno 25. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Můžeš prozradit obvod zápěstí, abych mohl posoudit jak byto vypadalo na mé ruce. Na něco podobného se také chystám. Jinak hodinky krása gratuluju. Po pravdě řečeno, nemůžu, protože nemám po ruce žádné jiné měřítko než pravítko, a tím se obvod zápěstí měří dosti špatně. Jinak bych ale řekl, že mám obvod zápěstí celkem normální. Stejně jako většinu ostatních tělesných rozměrů... no... ale to sem nepatří, že. Fotka vzhledem k perspektivě trochu "nadhodnocuje" velikost hodinek, ve skutečnosti tak akorát zaplňují plochu na zápěstí a nepřečnívají. Ale těch 47 mm v průměru je maximum, do větších bych už nešel.
aCIDfire Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Zajímavej kousek,zrovna dneska jsem na něco podobnýho narazil,jen trochu z jiný cenový relace. Šel jsem se podívat do nově otevřenýho kšeftu s německejma kuchyněma a přivítal mě přímo šef,ňákej Holanďan,pohodovej týpek,po chvíli sezení nad plánky kuchyně se mu na zápěstí zaleskly IWC Big Pilot,..co vám budu povídat,nemoh sem se nenápadně vynadívat:) Na takovýhle IWCčka můžu ještě hodně dlouho zapomenout.(cena cca 250-300000 Kč! na netu,no masakr http://www.watchesplanet.com/Product/IWC/IW500201.jpg No vida, jak kuchyně vynášejí. Evidentně jsem se minul povoláním. No to mi povídej,já jsem se se zdravotnictvím dvojnásob minul povoláním :/
31682 Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Po pravdě řečeno, nemůžu, protože nemám po ruce žádné jiné měřítko než pravítko, a tím se obvod zápěstí měří dosti špatně. Omotej kolem zápěstí nit a tu potom změř pravitkem ;-)
Onisan Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 to Kocour: na http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=11233#p11233 je o něco více vypovídající foto, dvaknul jsem to z větší vzdálenosti a tak to nezkresluje.. Jen to jsou Bombardier I. kdežto ty máš III. s modrýma ručkama...
aCIDfire Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 "Neřeže" ta korunka do hřbetu ruky při pohybu?
Onisan Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 neřeže, resp. pokud by si měl pásek utaženej "natvrdo" že by se ani nehnul, tak by asi uměl tlačit, ale vzhledem k tomu, že mají hodinky na ruce určitou vůli tak ustoupí...
tom Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Zajímavej kousek,zrovna dneska jsem na něco podobnýho narazil,jen trochu z jiný cenový relace. Šel jsem se podívat do nově otevřenýho kšeftu s německejma kuchyněma a přivítal mě přímo šef,ňákej Holanďan,pohodovej týpek,po chvíli sezení nad plánky kuchyně se mu na zápěstí zaleskly IWC Big Pilot,..co vám budu povídat,nemoh sem se nenápadně vynadívat:) Na takovýhle IWCčka můžu ještě hodně dlouho zapomenout.(cena cca 250-300000 Kč! na netu,no masakr http://www.watchesplanet.com/Product/IWC/IW500201.jpg No vida, jak kuchyně vynášejí. Evidentně jsem se minul povoláním. No to mi povídej,já jsem se se zdravotnictvím dvojnásob minul povoláním :/ ... pokud jsi zaměstnancem velké státní nemocnice, tak snad ani ne ...
Kocour Odesláno 28. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Můžeš prozradit obvod zápěstí, abych mohl posoudit jak byto vypadalo na mé ruce. Na něco podobného se také chystám. Jinak hodinky krása gratuluju. Málem bych zapomněl. 18 centimetrů, přesně. S korunkou nejsou problémy, hodinky se nosí překvapivě pohodlně. Ale jak říkám, do větších už bych nešel, tohle je maximum.
Japezz Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Tak takovej komplet bych taky jednou chtel
Chronomag Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Tak takovej komplet bych taky jednou chtel Chce to na tom začít pracovat. Budou volby, můžeme se taky nechat zvolit
Japezz Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Tak takovej komplet bych taky jednou chtel Chce to na tom začít pracovat. Budou volby, můžeme se taky nechat zvolit To mas pravdu, to je asi jedina cesta jak se k tem kouskum a jeste lepsim dostat
Milan Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 Máte niekto podrobnejšie informácie o strojku Fountainemelon ST 96?4 montovaných do Azimuthov ? Neviem ako to riešil výrobca. Sú to nové strojky ktoré boli niekde na sklade, alebo staré z už požitých hodiniek. Hladal som na nete ale nič podrobne som nenašiel (rozmer, výdrž na jedno natiahnutie a tak). Ked ich už budem mať tak aspon ake take zakladne vedomosti nech sa s nimi viem chváliť. Ďakujem!!! Možno sa o tom tu už niekde písalo, ale kde??? moja hlava dubova
Milan Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 Na strankach http://www.collectorstime.com/other_AD.htm sa pise ze Azimuth Bombardier I ma mineralne sklicko to dufam iba zartuju.
odklizec Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 Nezertujou. Vypoukle safirove sklicko tehle rozmeru by bylo priiiiiiserne drahe a navic si myslim, ze i nachylnejsi k rozbiti nebo samovolne prasknuti (diky vnitrnimu pnuti). Safir je velmi krehky material a to, ze je odolny vuci oderu je z prktickeho hlediska u hodinek vicemene k nicemu. Nejcasteji totiz hodinkove sklicko utrpi prave pri narazu, co safir vetsinou neprezije, zatim co mineral ano! Takze osobne preferuju radeji mineral.
Milan Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 Ale pri Jagdbomberoch je uz pisany safir, tak neviem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se