Tikal Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Kořist z burzy na Kolbence . guma převyšuje cenu hodinek, ale sedí jim. Původní jsem schoval, aby se nezničila ;-)Více fotek je ve vláknu Vintage Divers Odesláno Ťapinou Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Trochu to tu oživím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Zdar pánové! Brácha mi navrhl, že mi koupí na narozky tyhle Citizeny. Jeden můj kamarád mi ale dneska řekl, že je měl a musel je dát po měsíci pryč, protože mu korunka rozedřela ruku. Hodinky nosím zásadně na levé (nehodlám to měnit), tak se ptám místních bláznů jestli je to opravdu tak tragické. Jo, zápěstí mám skoro 22cm a Super Avengery mi nedělají problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 ...ked ich nosis na lave ruke nie je problem. Korunka je hore a nosenie je uplne bezproblemove. Daju sa nosit v pohode aj na pravej ruke, kedze korunka je dostatocne vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Podľa fotiek asi závisí aj na tvare ruky a spôsobe nosenia. Jedna z prvých fotiek, ktoré vyliezli z Gúgla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 No jasně, ale když je nosíš normálně a nezaškrcuješ si oběh, tak jsem nezaznamenal žádné problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 (upraveno) ...no ono asi fakt zavisi od obvode ruky. Ja mam 18cm a nosia sa v pohode (s velkou rezervou). Ked ich prezujem na NATO tak je to este lepsie....a ked pozeram na tu fotku, tak evidentne ma majitel odsrobovanu korunku....na mojich ked je zasrobovana, tak je ovela viac na urovni z tou ochranou korunky. Upraveno 13. května 2015 uživatelem stando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Kde se dají koupit na tahu? Všude je mají pouze na gumě. Nejlevněji jsem je našel na Jomashopu, přivezl by mi je kamarád ze států, takže nehrozí DPH a podobné kraviny. Pokud by někdo měl nějaký tip, na jiné hodinky na hranici 250 USD, pište. Zajímájí mě pouze značky, ne nějaký číňan. V této cenové kategorii mi vycházejí nejlépe Citizeny, nebo Seika. Vzhledem k tomu, že to má být dárek, chci aby vydržely nějaký ten rok v chodu. Moje tipy :http://hodinky.heureka.cz/seiko-srp577k1/specifikace/#sectionhttp://www.bluedial.com/bluedial/images/items/SKA383.jpgNevím kolik stojí ty 383. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 sry, ale ní to náhodou vlákno o Citizenech Ecozilla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 ...ak chces Ecozilla na tahu tak doporucujem kupit adaptery a potom ti tam vlezie vsetko 24mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Dnes na Heavy Duty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 tuto su moje co som mal http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69060-citizen-eco-zilla-titanium/skoda ze som ich predal. teraz znova rozmyslam ze by som si ich zaobstaral. ale titanove sa tazko zhanaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 (upraveno) O jedněch bych případně věděl a ještě jsou přes rok v záruce Upraveno 22. května 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Dnes prišiel balík. I keď nie ecozilla ale z rodiny promaster a predchodca. Takze sa budem mat s čím baviť chvíľu dať ich doporiadku. Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Parádní kousek Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Parádní kousek Odesláno Ťapinouvdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 ...tie uz nieco zazili, co to znamena "dat ich do poriadku"? Co s nimi planujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 No já bych to nehrotil, echt potápky musí mít tu správnou patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 no vymenit sklo a aj tesnenia ak sa najdu niekde. velmi rozmyslam trocha skulturnit bezel. zda sa mi az velka patina na nom:)este by som chcel zelezny remienok. tieto stare plastove nie su moja krvna skupina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 jedny značně dobité titanové Ecozilla v prodejním vlákně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se