Raiton10 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Ahoj měl bych jednu malou otázku, chystám se koupit hodinky Citizen AS4030-59E a zajímalo by mě, odkud je koupit, jsou 2 možnosti: 1) Koupit je v obchodě, který bere od goldtimu, cena 21850 a záruka 5 let 2)koupit je tady z aukra http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=4265680062&ref=last-visited za cenu 14170, což je o 7000 levnějc a to je dost, prodejce má stovky kladných komentářů a status aukro plus prodejce, tak nemyslím, že by snad prodával nějaké ''fejky'' a prodejce vypadá seriózně, nevím odkud můžou být hodinky možná asi někde ze zahraničí, ale citizen stejně oficálně pro ČR nedodává, je tu jen ten distributor goldtime. Celkem by mě zajímalo, co si o tom myslíte, je lepší koupit v obchodě ofiko nebo by to aukro nebyl problém, 7000 tisíc je pro mě dost, ale zase pokud by to bylo nějak výrazně lepší, jsem to ochotný zaplatit hodinky kupuju tak jednou za 5 let, než budu chtít nové a než se tyto opotřebují. Předem díky za rady a tipy.
lucid Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Můj šálek tyto hodinky sice nejsou, ale prodejce je solidní obchodník. Cena na aukru je sice o trochu vyšší než kdyby sis je nechal poslat ze zahraničí (např. zde) a připlatil k nim DPH, ale pokud si rozhodnutý pro ně a chceš je i např. kvůli záruce koupit raději v ČR, proč ne, U Goldtimu jsem samozřejmě nevkusně předraženy.
Raiton10 Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 jo nechci se nějak oplétat dph někde z ebaye, to fak ne nějaká ta tisícovka mě nezabije, to je už fuk, šlo mi jen o to zda li je ten příplatek 7 tisíc zapříčiněný nějakou extra přidanou hodnotou, o které třeba já nevím a tady na fóru jsou daleko zkušenější uživatelé, než já, tak proto jsem i napsal, budou to moje první lepší hodinky, tak nechci nějak šlápnout vedle.
lucid Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 V 25. 5. 2014 v 8:18, Raiton10 napsal: jo nechci se nějak oplétat dph někde z ebaye, to fak ne nějaká ta tisícovka mě nezabije, to je už fuk, šlo mi jen o to zda li je ten příplatek 7 tisíc zapříčiněný nějakou extra přidanou hodnotou, o které třeba já nevím a tady na fóru jsou daleko zkušenější uživatelé, než já, tak proto jsem i napsal, budou to moje první lepší hodinky, tak nechci nějak šlápnout vedle.Z Ebay bych měl možná mnohem menší obavu než z Aukra, ale to není podstatné. Jediná "přidaná hodnota" je možná v té prodloužené záruce ze 3 na 5 let, nicméně za 7 litrů navíc? A přitom stejně nemáš záruku, že Ti reklamaci uznají a neřeknou, že vada je způsobena opotřebením a to sis způsobil sám, protože si hodinky nosil
Frostie Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 jednoznačně ebay, rozdíl ceny 7000 Kč je jednoznačný. Zase zakové oplétačky to nejsou, osloví tě celnice, doplatíš celní deklarantku a doměřenou dph a je to
Raiton10 Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 a tak myslím, že ten prodejce (z aukra) je dost solidní , tak v tom by snad problém být neměl,má hodně kladných komentářů, od jiného bych z aukra nebral, nikdo jiný kdo prodává hodinky tam nemá takové reference , tak myslím že by to mohlo být ok, když to vezmu z toho aukra.
Daemonultimate Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 (upraveno) Jestli se nepletu,to si ověř,má tento prodejce i kamennou prodejnu v Děčíně.Ceny ale výhodnější přes Aukro.Bral jsem tam Citizeny a proto,že ne přes Aukro,dohodli jsme se na ceně,která byla mírně vyšší,ale vyplatila se nám oboum,hodinky jsem na místě prohlédl ,vyzkoušel.Vše bylo tenkrát,jsou to 4 roky OK.Ne tak se pletu,tenhle pán je z Jihlavy.Tak pardon. Upraveno 25. května 2014 uživatelem Daemonultimate
Raiton10 Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2014 ok,tak to tedy vezmu z toho aukra, protože jestli je to pravda, tak ten goldtime to je celkem zlodějina
Rufanius Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Odesláno 26. května 2014 Já osobně jsem si kupoval dvoje Citizeny a obojí na EBAY. Na aukro to bude beztak nějaký překupník z EBAY. Proces deklarace je pohodový jeden papír a občas se ti dokonce stane že to projde bez povšimnutí :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se