tano Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Ja uz mam v quartzu jasno ... definitivní Seiko Tuna a muzu jen doporucitTy brdo, to je parada a na tom meshi se nemuzu vynadivat.
VitekB Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Další tipy: Certina DS4 a A&V Flieger. Tak DS4 BS na živých fotkách vypadají super . Já si je určitě dám za 2 měsíce k narozeninám a spolu s nějakým Hirsch Performance to budou nenáročné EDC. Chtěl jsem Omegy AT, ale nemám na ně prostě koule (nebo finance, jak se to vezme). Mé definitivní musí prostě být relativně levné, abych o ně mohl přijít a říct si "hm, blbý" a vzápětí si koupit další. U AT bych byl dlouho zamlklý a pořád bych se o ně bál. DS4 si klidně dám u moře do tašky u slunečníku a nebudu se bát, že mi je někdo ukradne, stejně tak si je dám v posilovně do skříňky/na bar a budu mít klidný trénink.Budou se mnou všude a jejich hodnota bude ve společně prožitých zážitcích, které si vybavím při každém pohledu na ně. Něco jako mám teď s SKX. Trochu divné vysvětlení, ale snad mě alespoň někdo pochopí . Už jsem kvůli nim slevil i z AR a to je co říct. Jinak TC quartz schvaluji (sám mám pár měsíců DS-2 chrono a je to super nasadit a neřešit), ale poslední typy jsou trochu mimo zadání. Další můj tip jsou Citizeny BM71000-59E. Cena za safír s AR + Ecodrive je směšná, dole jsou i fotky na řemenu. Na WUS už jsou v rukách majitele i DS-2 v tříručkové verzi. No...nevím. Ten pseudo karbonový ciferník mě neoslovil. Upraveno 8. září 2014 uživatelem VitekB
M@chino Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Ty brdo, to je parada a na tom meshi se nemuzu vynadivat.Jj na tahu jsou taky bezva ...
cigi Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 definitivní ........ , tak omega spacemaster Z 33, grand seiko sbgx ..... ( antimagnetická limitka), bulova accutron space view. Ty tuny taky svítěj, to jo.
cali Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Z33 vyzeraju ako hodinky z cerealii..... ked omega, tak uz radsej nove X33 (ktore vsak podla mna stale nemaju na tie stare)
VitekB Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 emba: jak to nakonec dopadlo, vybral jsi něco ?Já jsem s DS4BS i DS2 spokojený. No, ale to není důvod, kvůli kterému oživuji toto vlákno. Objevil jsem další dva kandidáty blízké zadání: Citizen EXCEED EAG74-2941: Citizen EXCEED CB3000-51: Oba mají safír s AR, solár a jsou rádiem řízené. Vůbec jsem netušil, že Citizen vyrábí něco mezi klasickou produkcí a chronomastery. Titanová verze CB3000-51 je bohužel trochu nad limit, u bílé by se asi musel dokoupit ten ocelový náramek.
SOROBORU Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Dobrý večer,nechci se tady nikoho dotknout, ale co říkáte na hodinky od značky Braun? Má s nimi někdo zkušenosti? Narazil jsem na tyto: http://www.braun-clocks.com/watch/BN0035 Jako majitel automatů od Seika jsem se rozhodl pořídit něco v quartzu. Předem vám všem děkuju za odpověď.
tano Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 To vypada, jak o firmy na holici strojky?
USER47 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Pár názorů na značku tady v digi sekci:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77582-v%C3%A1%C5%A1-n%C3%A1zor-na-hodinky-braun Především v nedigitální sféře bych asi lovil jinde. Už jen proto, že značky, který neříkaj, jakej je v hodinkách strojek nad rámec označení "quartz chronograph movement" jsou mi dost podezřelý a obvykle to znamená nějakou noname čínu. Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem USER47
SOROBORU Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Děkuju, venku si ty hodinky chválí co do dizajnu (samozřejmě) a do pohodlnosti nošení. Kamarád má Bocca Titanium a taky je unosí. Svoje Seika zase beru na sebe už jen když jdu ven do přírody - podařilo se mi je drápnout přes ciferník... Tak chci něco do práce na každý den.
tano Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Prosim te, co to znamena venku si je chvali? Jinak souhlasim plne USER 47, kdo nepovi co tam je ve vnitr, je podezrelej.
SOROBORU Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Venku tím myslím v zahraničí. Podle uživatelů by se měly vyrábět v Anglii, strojky specifikovány nebyly. Jestli s tím tady nikdo zkušenosti nemá, nebo vám to přijde podezřelé, pustím je asi ze zřetele.
SOROBORU Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Movement: Quartz Movement Country of Origin: Japan Watch Country of Origin: China
tano Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Ale to zas ne, jen jsem myslel co se radeji podivat v japan sekci, je tam toho spousta a kvalitka je zarucena. Malinko mi tyhle B prijdou jako n.name. Nic ve zlem ale.
SOROBORU Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Proč ve zléM Právě pro tyhle rady jsem sem přišel, nerad bych koupil šunt Moc děkuju.
Frostie Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 no jestli je tam informace movement Japan quartz, tak uznej sám, že to je značně nekonkrétní a nic neříkající s miliónem různých možností. Můj názor je, že pokud Braun, tak ano, kvůli nádhernému designu, ale hodnota jejich strojku možná nebude dosahovat ani jedno procento ceny celých hodinek... Bohužel
SOROBORU Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Tomu rozumím. Navíc, to co jsem psal mě stálo několik hodin googlení a stejně je to příliš málo informací.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se