Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tyjo, tak to jsi mnohem dál než já po 8 letech tady... :D Já tedy zatím změnil pohled jen na ty hodinky.

Asi jsem byl pripraveny na zmenu. Za poslednich nekolik malo let jsem zmenil zemi, jazyk, kterym mluvim, 4x bydliste a dokonce i manzelku. Takze to, co jsem zmenil tady, je jen pokracovani probihajiciho procesu ;)

Odesláno

Zase na druhou stranu, lepší začít s čínama a pochopit, že to nikam nevede, než si začínat s fejky :) .  

Odesláno (upraveno)

Asi jsem byl pripraveny na zmenu. Za poslednich nekolik malo let jsem zmenil zemi, jazyk, kterym mluvim, 4x bydliste a dokonce i manzelku. Takze to, co jsem zmenil tady, je jen pokracovani probihajiciho procesu ;)

Aha, tak tím se to vysvětluje. 

Zase na druhou stranu, lepší začít s čínama a pochopit, že to nikam nevede, než si začínat s fejky  :) .  

Tak určitěééé. Já nemám zakladateli vlákna za zlé, že se raduje ze své nové čínské akvizice. Taky si pamatuju dobu, kdy jsem byl naprosto odvařený ze nabytých Kesselek. A byl to úplně stejný pocit, jako když jsem nedávno odcházel s taškou od Bechyněho. Navíc to tehdy bylo o mnoho levnější a Kesselkám jsem byl ochoten i ledacos odpustit. V tomto ohledu je to dnes složitější. Člověk už se prostě s takovým málem nespokojí...

Myslím, že hrdého majitele hodinek Jargar může dost snadno potkat něco podobného.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

siwi:každej jsme někde začínali, žé?

instant: co jsi to vyštrachal za fotku, to je z tanečních ne? Jinak si u takových hodinek nedokážu vysvětlit ty rukavice :D :D

Odesláno

Tak zakladatel vlakna zacinal s Orientama a tohle je proste jen kup ze zvedavosti. Nerikam a ani si nemyslim, ze je to buhvijaky kup, nicmene je to vec pekna a zatim jdouci. Co bude dal se uvidi.

Jinak rezervu natahu opravdu po jednom dni netusim...

Odesláno

Tak zakladatel vlakna zacinal s Orientama a tohle je proste jen kup ze zvedavosti. Nerikam a ani si nemyslim, ze je to buhvijaky kup, nicmene je to vec pekna a zatim jdouci. Co bude dal se uvidi.

Jinak rezervu natahu opravdu po jednom dni netusim...

Aha, myslel jsem ze je ma zakladatel dele. Tak jak budes vedet jak dlouho tikaji na jedno natazeni, napis..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...