sauce Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Co na ně říkáte, pánové? http://people.timezone.com/jmerino/longclous.JPG Exhibited at Baselworld was Longines newest collection, the Clous de Paris line. This chronograph features a stainless steel case that measures 44mm and has ?paris studs? decoration around the case and dial. It features double AR coated sapphire crystals. The hands are Blued steel done in leaf type. Movement is the automatic caliber L696 (base ETA A07.231) with 27 jewels, beating at 28,800 bph and a power reserve of 46 hours. It is water resistant to 30 meters.
Duke650 Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 No nevím, na první velmi letmý pohled si říkám "pěkná FOTKA" (světlo, detaily, úhel pohledu) ... ale ty hodinky jako takové jsem začal vnímat až na druhý pokus .. vím, chyba může být v mém přijímači :-)
redd Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Nic pro mě Nelíbí se mi úprava pouzdra, ručky subciferníčků, datum...
Lovap Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Moooc pjekné. Jediné čo sa mi na nich nepáči je to, že sú to chronografy. Ale ináč...
midloch Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Pěkné, ale nějak se mi moc nehodí ke stylu který Longines prezentuje a spíš ho vnímám jako opravdovou ne moc okázalou klasiku... Ináč hezky udělané hodinky, mám trošku problém je zařadit jako něco mezi pánskými a dámskými...
railmaster Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Každopádne zaujímavý model. V reále môže pôsobiť triezvejšie ako na foto.
jfk Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Hodinky se mi moc líbí a to hlavně, protože mám slabost na značku Longines a modré ručičky. Kdybych na ně měl pyšně bych je nosil .
A@A Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Vidim,ze chlapci z Longines sa zase ukazali. Nevyhoda podla mna je len v nizkej vodeodolnosti. WR30 je podla mna dost malo ale zase na druhu stranu kto by si sa s takymito hodinkami potapal,ze?
spiderer Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Jsou pekny, libi se mi az na jednu vec a tou je vroubkovani boku pouzdra, to mi tam prijde navic, jinak pekny, decentni hodinky.
xlaque Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Priliš snobske na mňa a nikde tam nevidim ten spomínaný parižsky štýl. Chronograf bez napadu,datumovka mi tam nesedi,tlačidla chrono priliš zapustene,trochu ten dizajn vylepšuju listové ručky,ale celkový pocit je taký,že niekto sa pokušal o niečo,čo nie je charakteristicke pre značku a neuniesol to bremeno. Najlepšie by bolo spracovanie od Bregueta,od tejto značky by bol napad viac využitý a lepšie dotiahnutý.
JJ Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Až na ty zoubky na bocích pouzdra moc pěkné. Z provedení nápisu na ciferníku by se mohli poučit v Neustadtu - s podobným by jejich pavouk neměl chybu.
Conrad Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 (upraveno) Priliš snobske na mňa a nikde tam nevidim ten spomínaný parižsky štýl. Chronograf bez napadu,datumovka mi tam nesedi,tlačidla chrono priliš zapustene,trochu ten dizajn vylepšuju listové ručky,ale celkový pocit je taký,že niekto sa pokušal o niečo,čo nie je charakteristicke pre značku a neuniesol to bremeno. Najlepšie by bolo spracovanie od Bregueta,od tejto značky by bol napad viac využitý a lepšie dotiahnutý. Podle výše uvedené úvahy možná i Philip Patek by to svedl lépe, přesto až to to vroubkování pouzdra kopírující guilloch ciferníku se mi líbí.BTW co se týče onoho NEVIDITELNÉHO pařížského stylu stačí se jen podívat na ciferník. Clous de Paris A guilloché pattern on the dial of hollowed lines that intersect to form tiny pyramidal shapes. Upraveno 3. června 2007 uživatelem Conrad
uns Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Jsou pekny, libi se mi az na jednu vec a tou je vroubkovani boku pouzdra, to mi tam prijde navic, jinak pekny, decentni hodinky. absolutny suhlas...tiez sa mi to vrubkovanie nepaci...
letovod Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 IMHO bych taky vypustil to vroubkování, a navíc, proč má nula u dvacítky na pravým subdialu a šestka na spodním uříznutý spodky bříšek? Že by pozůstatek fotošopu?.....
Monk Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 IMHO bych taky vypustil to vroubkování, a navíc, proč má nula u dvacítky na pravým subdialu a šestka na spodním uříznutý spodky bříšek? Že by pozůstatek fotošopu?..... vroubkovani je priprava na diamantovou verzi, aby ten rozdil nebyl tak moc drsny:-))
letovod Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 vroubkovani je priprava na diamantovou verzi, aby ten rozdil nebyl tak moc drsny:-))
vito Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 IMHO líbí, Longines mám rád. Stejný názor na to vroubkování, je skoro jakoby navíc.
openspace Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Jsou pekny, libi se mi az na jednu vec a tou je vroubkovani boku pouzdra, to mi tam prijde navic, jinak pekny, decentni hodinky.přesně to vroubkování tam nesedí
PD Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Asi jsem první v této diskusi, ale naopak mně se to vroubkování docela líbí - ty malé pyramidy představují vzor Clous de Paris. Mně tam osobně vadí jen ta datumovka u č. 4, tam se mi prostě nelíbí u žádných hodinek.
Návštěvník Snow Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Malé pyramidky představují přesně vzor Cloud de Paris a mně se moc líbí, udělalo by mi radost nosit tento model, ale velice smutná je vodotěsnost, myslím si, že by celkově měla být bez ohledu a typ hodinek 100WR.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se