Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

niet im myslim co vytknut (aspon podla mna) podareny ciselnik, safir a dobra znacka, stylova mimostredka,.... nikde sa nechvalia priehladnym dnom, tak tam snad nebude co ja osobne ocenujem, lebo priehladne dno ma na military hodinkach doslova vytaca.

ak rad natahujes tak su super.

PS: nikde nevidim ukazatel datumu ale to nemusi byt na skodu u tohto typu hodiniek.

Odesláno

Nevím proč by military nemohly mít dýnko s průhledem,když mohou mít vpředu safír-to staré originály také neměly.. Třeba se mýlím,ale pod pojmem military si v první řadě představuji uspořádání ciferníku,

Odesláno

ja si pod pojmom military predstavujem jednoduchost a funkcnost aj na ukor estetiky a priehlad na stroj je pravy opak, estetika na ukor vsetkeho ostatneho.....

safir je o niecom inom, neposkriabe sa cize dodava hodoinkam na odolnosti ale priehlad ziadnu takuto funkciu nema, ak si kupim hodinky tak viem co je v nich za stroj a nepotrebujem na nho vidiet,... dynkom na hor ich tiez nosit nebudem takze proste nevidim v tej vychytavke ziden ucel...

nemam priehlad proste rad, ale je to skor asi otazka vkusu, inak samozrejme na skodu nieje a komu sa paci tomu to neberem.

uprimne to dynko ma nenadchyna: bez toho priehladu s logom vycentrovanym na stred so seriovym cislom a uvedenim modelu max este calibru a napisom swiss made by to bolo pekne dynko,...

takto mi to pripada ze autor uz nevedel co tam napisat (udaj o preimere a tie ikonky tomu nasadzuju korunu) ale opakujem to je moj dojem a aj cez (podla mna) nie uplne vydarene dynko su to paradne hodinky

Odesláno

Dekuju za nazor. Co se tyka tohoto dynka a vycentrovani udaju na nem,

mas pravdu. Bylo by to hezci, ale nikomu bych stavajici dynko nemusel ukazovat smile.gif Ale jak rikas, sou to paradni hodinky a me se libi (mezi jinymi)

Pohybuje se rezerva chodu u unitasu 6497 kolem 40-50 hodin?

Myslim, ze 6498 ma takovou rezervu a krome polohy vterinovky,

je mezi nimi dalsi rozdil?

Odesláno

no u dobrych natahovacich hodniek je bezne ze vydrzia daleko viac ako jeden den (36-45h) cize ak ich natiahnes vzdy rano po zobudeni si v suchu a nic sa nestane ak na to zabudnes a spomenies si na ne az vecer , ale ak uz vydrzia viac ako dva dni (plus rezerva na zabdnutie),... tak je to uz dobry dovod aby sa s tym chvalili v specifikacii, takze na uvod priznavam otvorene ze presne neviem smile.gif ale myslim ze s tymi 40timi si to trafil, viac to nebude.

Odesláno

Uvedení té specifikace na dýnku hodinek má zřemě navodit představu vojenského přístroje, protože na nich jsou TTD uvedena na štítku. Ta rezerva chodu je normální, kolem 45 hodin.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jeste bych se rad zeptal, jaky zpusobem se 6497 natahuje? Jen po smeru hod. rucicek, proti smeru nebo obema smery? A jak poznam, ze je plne natazeno?

UNITAS 6497 se natahuji samozřejmě po směru ručiček, že by se některé mechaniky natahovaly obráceně mi není známo a připadá mi to až neuvěřitelné.

Odesláno

Danycz - je to mechanický strojek s ručním nátahem. Z toho plyne, že se natahují korunkou od sebe, k sobě je volnoběh /prokluzuje to přes západku/. U mých 6497 je to tak 26 x otočit. Potom je to nadoraz.

Odesláno

ja si pod pojmom military predstavujem jednoduchost a funkcnost aj na ukor estetiky a priehlad na stroj je pravy opak, estetika na ukor vsetkeho ostatneho.....

safir je o niecom inom, neposkriabe sa cize dodava hodoinkam na odolnosti ale priehlad ziadnu takuto funkciu nema, ak si kupim hodinky tak viem co je v nich za stroj a nepotrebujem na nho vidiet,... dynkom na hor ich tiez nosit nebudem takze proste nevidim v tej vychytavke ziden ucel...

nemam priehlad proste rad, ale je to skor asi otazka vkusu, inak samozrejme na skodu nieje a komu sa paci tomu to neberem.

uprimne to dynko ma nenadchyna: bez toho priehladu s logom vycentrovanym na stred so seriovym cislom a uvedenim modelu max este calibru a napisom swiss made by to bolo pekne dynko,...

takto mi to pripada ze autor uz nevedel co tam napisat (udaj o preimere a tie ikonky tomu nasadzuju korunu) ale opakujem to je moj dojem a aj cez (podla mna) nie uplne vydarene dynko su to paradne hodinky

mozna ze ty napisy jsou na ochrane folii, viz. ta cervena cara.

Odesláno

mozna ze ty napisy jsou na ochrane folii, viz. ta cervena cara.

smile.gif Taky bych řekl, ža je to na té fólii.

Odesláno
Uvažuji o koupi Hamilton Jazzmaster chrono,jaké máte zkušenosti.Podělte se se mnou.

Zkušeností ?? Ty nejlepší. Na přemýšlení je zde pouze barevná kombinace. Pokud jsi rozhodnut o tom, jaké chceš barevné provedení, tak kupuj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...