Jump to content

Recommended Posts

Guest tolja
Posted

Dámy(doufám) a pánové

=( Je mezi váma ještě nějaký podobný "umělec" jako já? Podělte se o svou šikovnost. Fotka je z dnešní nehody o rám dveří. Věřím, že mi je dá hodinář brzy do kupy

Guest tolja
Posted

Ïkdepak. Já to vnímal jako takový malý, nenápadný cinknutí.

Posted

To je safir? S mineralnim sklickem sem kdysi omylem HODNE svihnul o roh kamenne zdi a nepopraskalo, jen doznalo hlubokeho sramu (tehda jeste na quartzovych CASIO, takze zadna velka skoda)

Posted

tolja - taky by me zajimalo jestli to je safir. Ja mam na vsech hodinkach plexi a celkem casto (predevsim u vetsich hodinek) se mi stava ze hodinky pozdravi futra, ale vetsinou z toho nic zavazneho nebylo.. wink.gif

Posted

Pokud vím, tak na tyhle hodinky se dává minerální sklo (mírně vypouklé). Celkem zírám na to poškození, já jsem svými Fortisy Flieger praštil o futra nespočetněkrát (zejména v začátku, kdy jsem na tak velký kus železa nebyl zvyklý). Pouzdro je i okolo sklíčka omlácené pořádně, ale sklíčko nic.

Posted

Vzhledem k tomu, že nosím hlavně staré hodinky s plastovými skly, čas od času se mi to stane. A stačí na to třeba i spona bezpečnostního pásu v autě :/ U kulatých skel se to aspoň dá řešit, ale pro hodinky s obdélníkovým sklem to bývá konečná.

Guest tolja
Posted

Je to tak, jak píše JJ, mírně vypouklý minerál. Buď jsem je trefil blbě-přímo na komoru, nebo ve skle bylo pnutí, nebo už bylo načaté z nějaké minulé ranky, nebo nevím

Guest tolja
Posted

JJ pise o mineralnim sklu, ty o safiru? jak to tedy je? Safir je mnohem krehci, tam bych to pochopil.

Už jsem to opravil- jsem z toho ještě trochu mimo :mad:

Guest tolja
Posted

Strojek musí být v pořádku- žádná velká rána to nebyla, měl by mít protinárazové uložení, a snad byl zkoušen pro lety do kosmu, tak něco vydrží.