Přejít na obsah

Kopyto

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

Dámy(doufám) a pánové

=( Je mezi váma ještě nějaký podobný "umělec" jako já? Podělte se o svou šikovnost. Fotka je z dnešní nehody o rám dveří. Věřím, že mi je dá hodinář brzy do kupy

Návštěvník tolja
Odesláno

Ïkdepak. Já to vnímal jako takový malý, nenápadný cinknutí.

Odesláno

To je safir? S mineralnim sklickem sem kdysi omylem HODNE svihnul o roh kamenne zdi a nepopraskalo, jen doznalo hlubokeho sramu (tehda jeste na quartzovych CASIO, takze zadna velka skoda)

Odesláno

tolja - taky by me zajimalo jestli to je safir. Ja mam na vsech hodinkach plexi a celkem casto (predevsim u vetsich hodinek) se mi stava ze hodinky pozdravi futra, ale vetsinou z toho nic zavazneho nebylo.. wink.gif

Odesláno

Pokud vím, tak na tyhle hodinky se dává minerální sklo (mírně vypouklé). Celkem zírám na to poškození, já jsem svými Fortisy Flieger praštil o futra nespočetněkrát (zejména v začátku, kdy jsem na tak velký kus železa nebyl zvyklý). Pouzdro je i okolo sklíčka omlácené pořádně, ale sklíčko nic.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že nosím hlavně staré hodinky s plastovými skly, čas od času se mi to stane. A stačí na to třeba i spona bezpečnostního pásu v autě :/ U kulatých skel se to aspoň dá řešit, ale pro hodinky s obdélníkovým sklem to bývá konečná.

Návštěvník tolja
Odesláno

Je to tak, jak píše JJ, mírně vypouklý minerál. Buď jsem je trefil blbě-přímo na komoru, nebo ve skle bylo pnutí, nebo už bylo načaté z nějaké minulé ranky, nebo nevím

Návštěvník tolja
Odesláno

JJ pise o mineralnim sklu, ty o safiru? jak to tedy je? Safir je mnohem krehci, tam bych to pochopil.

Už jsem to opravil- jsem z toho ještě trochu mimo :mad:

Návštěvník tolja
Odesláno

Strojek musí být v pořádku- žádná velká rána to nebyla, měl by mít protinárazové uložení, a snad byl zkoušen pro lety do kosmu, tak něco vydrží.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...