Frostie Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Zajímavá reportáž k výrobě nového in-house kalibru Mlynářů http://www.mdr.de/sachsenspiegel/video201910.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Prvýkrát bude použitý v limitovanej edícii 3 hodiniek k 145. výročiu založenia firmy. Už sú aj na ich webovej stránke. Vyzerajú perfektne. Pre Muhle riadny skok smerom hore. ak som dobre rozumel, týmto otvárajú novú modelovú radu. Máme sa na čo tešiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Vypadají opravdu velmi dobře a inhouse ještě lépe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wittius Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 velmi pekne kusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Cena 4500 ? / 6900 ? / 16 000 ?Živé fotky tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Kalibr teda velmi chválim, super. Jinak hodinky samotný se mi příliš nelíběj (a připomínaj trochu moc UN v těch dvou verzích), ale to bude jenom můj problém asi) a cena je celkem vysoká.. nicméně asi to časem půjde dolů. Dobrý by bylo, kdyby se k tomu strojku vyjádřil někdo, kdo trochu ví, o čem mluví Upraveno 9. června 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Kalibr vypada pekne, vlastne, cele hodinky se mi moc libi. Ale ty sroubovaci stezejky, to je spatne. Pro toho, kdo rad strida remeny, naprosta silenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Kalibr vypada pekne, vlastne, cele hodinky se mi moc libi. Ale ty sroubovaci stezejky, to je spatne. Pro toho, kdo rad strida remeny, naprosta silenost. ..ano,jeste ted me ty rozrejpany prsty palej.Tohle je fakt peklo,je to asi efektni,ale zatracene neprakticky..tento system uz nikdy vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 proč nejsou o trošku levnější :-( tak za 3000e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Protoze vyvoj vlastniho kalibru stoji vic,nez bys cekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 dokonaly... Prvýkrát bude použitý v limitovanej edícii 3 hodiniek k 145. výročiu založenia firmy. Už sú aj na ich webovej stránke. Vyzerajú perfektne. Pre Muhle riadny skok smerom hore. ak som dobre rozumel, týmto otvárajú novú modelovú radu. Máme sa na čo tešiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 zive fotky ukazuju omnoho zaujimavejsie hodinky ako produktove foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Hodinky fajn, kaliber vyzerá tiež dobre. Najviac sa mi páči woodpecker, pôsobí robustným dojmom oproti tomu v modifikovaných strojčekoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 to su asi prve hodinky od MG kde poviem ze na obrazku vyzeraju dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Protoze vyvoj vlastniho kalibru stoji vic,nez bys cekal...Myslim, ze tato cena zohladnuje limitku. Ak budu dalsie modely, pojde o nieco dole. Ale to je len moj nazor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Slušně přemrštěná raketa, musím říct. Ještě hodně nad primem. Vývoj kalibru Muehleho nestál nic, jistojistě cáloval Brusel. Jinak celkem obyčejný hoďky, který kazí ty oslavný neproporční plavající nápisy na 3 a 9. Ale jistě úctyhodný krok správným směrem - je ten vlastní strojek něčím výjmečný ? Upraveno 10. června 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 (upraveno) Vývoj kalibru Muehleho nestál nic, jistojistě cáloval Brusel. I kdyby dostali příspěvek z potápějící se lodi zvané EU, vypadl z toho v bývalé DDR vlastní manufakturní strojek, Na rozdíl od ovarových hlav v česku, kde se v drtivé většině případů prachy jenom rozkradly a dílo nezůstalo žádné. Za sebe subjektivně cítím, že je podobné aktivity potřeba podpořit a pochválit. Zamítavé reakce většinou pramení od lidí, kteří za celý život nic nedokázali a ani na to nemají. Takže máš pravdu. Úctyhodný krok správným směrem. A to i přes to, že na cestě od Glashütte k zákazníkům nějaká Umleitung ještě asi bude. Měl jsem tu čest s Thilo Mühlem strávit nějaký čas a jeho nadšení pro značku a nasazení ve snaze uhájit rodinnou tradici i přes komunistickou výchovu, které se mu jako pionýrovi narozeném v roce 1968 jistě dostalo, je přinejmenším obdivuhodné. Mě se jejich práce líbí. A to i bez ohledu na to, že rozšíření nabídky o tuto značku v Chronoshopu beru jako svůj osobní úspěch . Upraveno 10. června 2014 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Dobrý,dobrý, i když nic novýho pod sluncem, spíš "my taky navazujeme na tradici Glashutte". Strojek taky v tradici krásnej, zlatý šatóny, 3/4 deska, labutí krk, všechno jak má bejt. Kalibr je zjevně překopaný Unitas, velmi se to podobá prvnímu stroji Dornbluth, včetně varianty s ukazatelem rezervy chodu. Zdá se mi, že je tam taky subciferník vteřinovky posunutý trochu ke středu, je to tak? Mě trochu trápí to jejich logo, tomu jsem nějak nepřišel na chuť, snad že mi vizuálně připomíná "manufacture 1949", jinak za mě hezký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 (upraveno) To srovnání s Dornblueth se opravdu nabízí. Jaký to vlastně má kalibr ? Že by fakt ébauches unitas ?? ALE TO SNAD NÉÉ mimochodem ta mimostředná mimostředka mi zas připomíná fičury od Prokop & Brož Upraveno 10. června 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 O doske pisu, ze je 3/5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se