Otto Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 38mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 (upraveno) DS-1... zase jim prichazim na chut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2022 uživatelem Jerfey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 V 3. 8. 2022 v 17:43, Otto napsal: 38mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám je objednané v zelené, láká mne právě ta velikost 38mm. Vypadají jako ideální hodinky. Aktuálně mam "Suby" 41mm a klidně bych snesl menší a vzhledem k tomu, že si "HULKY" nepořídím, tak ty Certiny vypadají za tu cenu perfektně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kroupek Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Tak uz mam doma zelene, jen na prvni pocit mi pripadaji drobne a jemne, asi tou lunetou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Už chápu, proč je tolik doporučují, když nemáš na Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdo333 Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Pořádné cibule Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 1.11.2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potapec Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 DS Podium, moje prvé "Drahšie" hodinky v novom miléniu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 fullset Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Dnes padla volba na Certiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 (upraveno) Vlastně jsem ještě nikdy neměl titanové hodinky a jsou fakt jako pírko. Čas se na nich odečítá naprosto skvěle díky kontrastnímu ciferníku a výbornému antireflexu. Do tajemství funkcí jsem zatím nepronikl, ale je jich docela dost. Jen jsou až zbytečně velké, což je ovšem paradoxní tvrzení vzhledem k průměru 42 mm, o kterém bych ještě před cca deseti lety jistě prohlásil, že je malý a že nic pod 44 mm na ruku nevezmu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. prosince 2022 uživatelem šíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 @šíma Také dosud žádné titanové hodinky nevlastním, ale už dlouho o nějakých přemýšlím. Tyhle Certiny jsem ještě neviděl a vypadají zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Nezbývá, než vyzkoušet. Titan nestudí a je skoro 2x lehčí, než ocel. Ale to samozřejmě nemusí být pro každého přednost, je to věcí vkusu každého soudruha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Nějak to tady moc nežije, tak jsem si dneska vzal svoje druhé oblíbené vánoční hodinky. Mají krásný sněhový cifr, když už to venku všechno slezlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @_lip_ za mna jedny z naj trojruciek od Certiny, nemas nejake foto na kozi? Skvele puzdro, prehladny cifernik, mam rad jednoduche indexy. Trosku mi evokuju 3 ruc. Carrery, co ale vobec nie je na skodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 2 hodinami, junior300 napsal: @_lip_ za mna jedny z naj trojruciek od Certiny, nemas nejake foto na kozi? Skvele puzdro, prehladny cifernik, mam rad jednoduche indexy. Trosku mi evokuju 3 ruc. Carrery, co ale vobec nie je na skodu. Na kůži ne, preferuji tahy. Nemám tedy moc rád motýlové spony. Tyhle hodinky mají jeden z nejhezčích ciferníků, které jsem zatím měl a hodně se mi líbí i to, jak je tady udělané sklo (vypouklé s vystouplou hranou navazující na pouzdro). Trochu škoda toho strojku, preferoval bych asi raději klasické automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @_lip_ este som zabudol spomenut rucicky. Tie su idealne. Aktualne modely DS-1 maju dauphine hands. Nie su zle, ale nejak ich mam intenzivne spojene s Grand Seikom. A vidis, to sklo som si nevsimol, kym si to nespomenul. Fajn detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se