5etter Odesláno 31. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Paní 5etterová mi zas nadávala, že nemám žádný pořádný rifle (v Čechách tomu prej říkáte "džíny"). Prostě texasky. Všechno je to vorvaný, jak nosím po kapsách mobil, peněženku, vystěžejkovač... Prej se se mnou stydí chodit ven a abych si laskavě koupil nový rifle. Tak jsem otevřel eBay a něco jsem objednal. V úterý došly, hned jsem je vyměnil za NATO na amfibiích, které jsem měl zrovna na ruce. Jako dobrý, ale ruský hodinky a proužek ustřižený z amerických gatí, to k sobě nepasuje. Pohlédl jsem tedy do hodinkovnice a jako vhodného kandidáta na přezutí do denimu jsem vybral Orient Ray. Dlouho jsem je nenosil, tak aspoň mám záminku.Dcerka mi pomohla se sundáním tahu a nasazením rifláku. Chtěla to taky zkusit, takže jsme ocenili, že první dírka sedí i na útlou ručku ani ne dvouletého dítěte. Sladil jsem oděv a vyrazili jsme obrážet okolní pískoviště. Maminky čuměly. Idiota v džísce s vyhrnutým levým rukávem asi ještě neviděly. A tady jsou ty hisky, které to všechno způsobily Na tomto příkladu vidíte, že příslušníci utlačované dělnické třídy v USA dokážou všechno zpracovat do mrtě tak, jako kdysi Indiáni bizona (vlastně "rodilí Američané", abych se nějaké rudé tváře nedotkl). Když se jim rozpadnou pracovní kalhoty, tak je hned nevyhodí, ale rozřežou na pásky, přidají kování z pittsburghských oceláren a udělají z nich řemínky k hodinkám. Simply clever! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 krásný fotky, pošli nějakou do Kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Zase až napřesrok. Letos jsem to docela zahltil a rád bych nějaké týdny nechal volné pro tebe, siwiho a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Tak to se tě teda 5etter musím zastat, protože roztrhaný džíny to je trend letošní sezóny a vyhrnutej levej rukáv, tak to je klasika, která frčí už minimálně čtyřicet let. Poslední fotka super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Ale chce to ještě nové boty. Ty jsou, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Ten Hajzlík jako by mi z oka vypadl. Takovej českej Steve McQueen, akorát místo porsche jezdil se sanitkou.Hoši, obdivuju, jak dokážete během pár minut najít vhodnou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Já měl za to, že tě takhle dorvaly ty maminy na pískovišti. Hezké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 ...a rád bych nějaké týdny nechal volné pro tebe, siwiho a tak Díky za ohleduplnost. V letošní konkurenci nevím, nevím, jestli mám šanci. Úroveň fotek tu jde dost nahoru, a to i tvou zásluhou. Ty džínový jsou fakt peckózní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Sváťo, tak přesně o tomhle se mi celou noc zdálo.Jinak děkuju všem za chválu fotek. Fotíce to v noci pod lampičkou na kuchyňské lince, nic jsem od toho nečekal.Škoda, že se tady k tomu nevyjádřil žádnej odborník ze sekce Raw denim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Já měl za to, že tě takhle dorvaly ty maminy na pískovišti. Hezké fotky. To je ještě z té zběsilé automobilové honičky s doktorem Blažejem, 5etter o tom nerad mluví ... ... Fotíce to v noci pod lampičkou na kuchyňské lince, nic jsem od toho nečekal. ... Mám to podobně, taky jsem dnes snídal ve svém fotoateliéru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Škoda, že se tady k tomu nevyjádřil žádnej odborník ze sekce Raw denim.5etter: je pravdou, že jsem strávil nespočetně hodin zkoumáním nejlepšího denimu, ale nikdy jsem to nedotáhl k takové dokonalosti jako ty. Doby kdy jsem si koupil džíny a postavil je do kouta jsou asi pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Dnešní pošmourné počasí přímo vybízelo k toulkám po lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 5etter: hezké, typuji ocúny a i Rakovecké údolí. Letos jsem na ně nějak zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Ocúny jsou na Horní Bělé u Kořence a ten les, to jsou Klášterce u Lomnice, což bych ti jako milovníkovi tajemných míst obzvlášť doporučil. Škoda, že kvůli botanice nebylo víc času na focení, podmínky byly ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Včera z večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Dám sem pár obrázků ze včerejší vycházky. Začneme hned na parkovišti, kde jsem si připadal jako ve zlatých devadesátých letech, kdy se ještě dělaly pěkný auta. Na výraz radosti z nalezení martarovy mikiny jsem i já oblékl černou žmolkatou mikinu. Na Kadlecák už se pomalu vkrádá podzim Zatím házíme do vody jenom kamínky a šišky. Hodinky ji naštěstí nenapadly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Kolega z práce mě požádal, abych mu pomohl vybrat nějaké hodinky. Ujasnili jsme si, jaké jsou možnosti, co by se mu líbilo a tak. Měly to být hodinky s ručičkama, na kůži, asi automaty. Začal jsem ho bombardovat tipy, ale furt to nebylo ono, nebo to bylo moc drahý. Ukazoval jsem mu nějaký svoje hodinky a najednou ho zaujaly ty nejjednodušší digitálky s tím, že by mu to vlastně stačilo. Když jsem mu ještě řekl, že se dají koupit za čtyři stovky, byl úplně nadšenej a nic dalšího už nehledal. Tyhle hodinky letos na jaře odstartovaly moji retro - vintage - digi mánii, která už naštěstí trochu polevila, respektive byla ukojena nákupem marlinů W-35. A to je právě ono. Byly nahrazeny (nejedněmi) lepšími hodinkami, ne jenom retro, ale echt vintage, s lepšími funkcemi, hezčím vzhledem, postavenými z hodnotnějších materiálů... A proto už se nedostaly na ruku a jenom zabíraly místo v hodinkovnici. Jediné, co mě k nim trochu poutalo, byl jejich japonský původ, kompletní balení pro japonský trh, návod v japonštině, pěkná obálka, origami jako dárek za nákup... Jsem na tyhle věci fetišista Kolega si chtěl objednat nové, ale přesvědčil jsem ho, ať koupí ty moje. Já budu rád, že mám důvod se jich zbavit, vím, že budou v dobrých rukou a zároveň je budu mít furt pod kontrolou. On je bude mít hned a nemusí napjatě čekat na balík z eBay nebo kupovat předražené u nás. Tak jsme si plácli a jsme oba spokojení.Dostal je fe fóliích jako nové a s kompletním balením. Sice to nechtěl, asi to hned vyhodí, ale já jsem tím aspoň za nimi zametl stopy a uzavřel jejich příběh. Na co by mi byla krabička s návodem od hodinek, které už nemám? Je třeba uznat, že to byly moje nejpřesnější nositelné digitálky. Pokud sledujete test přesnosti, vězte, že se ho účastní dál, nový majitel souhlasil s tím, že necháme test doběhnout a pak si je teprve seřídí. Poslední wristshot na rozloučenou Možná si klepete na hlavu, proč se tady tak obřadně loučím s hodinkama za čtyři stovky, ale já to tak prostě mám. Ke každým hodinkám mám nějaký vztah a ten nemusí úplně souviset s jejich cenou. Aby byla zachována rovnováha v hodinkovnici. Objednal jsem včera nové amfibie. Jsou hodně podobné jako ty dvoje, co už mám a vůbec je nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Dnes jsem se byl projít se psem a orientem na stejná místa jako v minulém příspěvku. Zkusil jsem to vyfotit zase trochu jinak. P.S.: Nemůžu si pomoct, ale mně tyhle orienty přijdou daleko hezčí, než siwiho hujerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Máš recht Člověku by ty jeho hodinky měly připadat nejhezčí. Jinak furt hledá ty pravý a je to k zbláznění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.