Ohm-Aztec Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Plavani v poho, ale hodlam skakat z lodi do vody a snorchlovat S Elton Sport L.E.2012 jsem se potápěl v 6 - 8 metrech. Občas jsem se dostal i hlouběji a vše bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Tak jsou doma! Díky Sibiřovi za nápad a Financovi za realizaci. Plavani v poho, ale hodlam skakat z lodi do vody a snorchlovat Já jsem s původními Igeny skákal z paluby - cca 6-7m do moře a potápěl se taky minimálně do pěti metrů. Taktéž jsem absovoval několik aquaparků. Vždy beze ztráty květinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 (upraveno) Upraveno 15. června 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 Paráda! Já bych rád viděl fotku hodinek, které mají na cifru radioaktivní znak . Davide, zkus toho dotyčného popohnat, ať sem něco dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2014 ABC_1160.jpg ABC_1084.jpgMoc pěkný! Co to máš za řemen a popřípadě odkud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Hirsch Trapper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Myslel jsem si,ze Igeny jedine s datumem,ale cim vic na toto vlakno koukam,tim vic si myslim,ze tam to datum nechybi.pekny hodinky a super projekt. Klidne vice fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 ja je mam nejradsi na tropicovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 ja je mam nejradsi na tropicovi..Dostaneš z té gumy ekzém a upadne ti ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Sibiři, jseš jasnej vítěz soutěže o nejupatlanější Igeny na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 tvl, ja se snazil to vypucovat, co to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 NOS pleteny nylon ze 60tych let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Sibiru, obligatni otazka: co je to za remen? Jo a koukam, ze na nem mas sponu na rolady .ja je mam nejradsi na tropicovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Sibiru, obligatni otazka: co je to za remen? Jo a koukam, ze na nem mas sponu na rolady .tvl, nevim, tyhle tropicy normal kupuju na ebayi, ale tenhle konkretne je puvodem od Jaretta. Dostaneš z té gumy ekzém a upadne ti ruka lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 @skalis: origo TROPIC kaucuky jsou ze CH a v 19mm te bude stat min $60-70. ve 20mm se uz pak dostavas na $120-150+ na ebay najdes jeste spoustu 'tropic style', ktere jsou z HK (nekdo koupil od CH licenci, pote, co se prestaly v CH delat). HK jsou z o neco tuzsiho kaucuku, ale stale ok, a stoji mene nez polovinu CH verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Teda, tahle akce mi úplně unikla. Parádní jsou! Na tom sibiřově plátně, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 lepsi? K roztrhaným modrákům dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 lepsi? ten fabric super a utvrzuje me v tom, ze igenum sedne vsechno, ale mohl by byt teda malinko mene do-odrbany zajimalo by me jak by vypadaly na prirodni kuzi? sla by barevne k tem indexum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 zajimalo by me jak by vypadaly na prirodni kuzi? sla by barevne k tem indexum? Tan kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 tenhle jim sedne (celkove to mas super sladene), mi slo o jeste prirodnejsi, svetlejsi verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se