Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Problem se "smazanyma" postama je ten, ze ony mozna byly smazany uz davno v ramci stareho fora, kdyz nekdo smazal svuj post a s nim vsechny pod nim. Pripadne se smazaly pri nejake cistce? Akorat ze to pocitadlo ve starem foru nezaznamenalo. A pri prechodu na nove forum a konverzi vsech prispevku se pocitadlo prepocitalo a ted ukazuje (jak doufam) spravne pocty. Takze by bylo dobre, kdyby mi nekdo rekl o nejakem konkretnim postu, ktery byl urcite ve starem foru a neni v novem? Potvrzuji, je to tak. Dokonce když si někdo sám smazal vlastní příspěvek, počítadlo stále zaznamenávalo původní počet příspěvků. Velmi dobře to bylo vidět např. u popshopa2007, který své prodejní inzeráty důsledně mazal a ukazovalo mu to zhruba dvojnásobek příspěvků, než se dalo dohledat. Příspěvky, které komukoliv zmizely, si buď smazal sám nebo se mu smazaly v rámci smazání celého vlákna.
boo-beek Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Tak a je to Chvíli si asi budu zvykat, ale pomalu se do toho dostávám... Díky
Luk Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Nové fórum jsem rozchodil přes PDA, ale zatím se dost špatně orientuji v nových příspěvcích. Lépe řečeno v odstínech barev obálek u vlákna. Zdají se mi všechny stejné. Snad si zvyknu.
Andreas Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Tak...děkuji manželce...pomohla mi s aktivizací nového účtu na Chronomagu. Pánové, už jsem myslel, že se nikdy nenaloguji více.
HonzaS Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Pomoc!! Hmota opět vítězí nad duchem! Stále mi nejde do profilu zadat ICQ číslo. Na počítače mám prostě obě ruce levé.
roon Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 (upraveno) Pomoc!! Hmota opět vítězí nad duchem! Stále mi nejde do profilu zadat ICQ číslo. Na počítače mám prostě obě ruce levé. klikni na moje nastavení (menu vpravo nahoře, prní zleva), potom v menu Osobní profil klikni na Edituj profil a do řádku Vaše ICQ UIN vepiš své ICQ number toť vše edit: teď jsem zjistil, že jednodužší je kliknout na svůj nick nahoře vlevo v Přihlášen jako: roon a v Informace o kontaktu klikneš na ICQ a napíšeš tam ICQ number Upraveno 2. června 2007 uživatelem roon
HonzaS Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Heuréka! Díky! Ten první způsob jsem zkoušel už včera a nic. Přišel jsem na to, když jsem to zadával přímo přes nick. ŽÁDNÉ POMLČKY!
Hanz21 Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 to odklizec and Kamil: tak to vypadá, že to je nejspíš tak jak píšete. Smazané příspěvky budou asi opravdu smazané mnou a to kdysi v sekci prodej/koupím. Diky za vysvětlení
Monk Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 To je tím, že kód na smajlíka ve starém fótu byl třeba wink a tady je jiný a proto zde ty co se vytvořili ve starém fóru nejsou. to chapu, ale asi by nebyl problem ze vsech prispevku tyto popisky smazat. vypadat to nepekne...
ZJ Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Tak se mi to taky povedlo.Blahopřeju,vypadá to pěkně.....snad to taky nějak zvládnu
Návštěvník Kamil Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 to chapu, ale asi by nebyl problem ze vsech prispevku tyto popisky smazat. vypadat to nepekne... To myslíš vážně? V celém fóru je přes 70 tisíc příspěvků.
Onisan Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 (upraveno) nemužu najít "nové příspěvky" které dřív bylo možno prokliknout vedla názvu jednotlivého vlákna ... Blbě se dívám, nebo to tady už opravdu není? Upraveno 3. června 2007 uživatelem Onion
Návštěvník Kamil Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 nemužu najít "nové příspěvky" které dřív bylo možno prokliknout vedla názvu jednotlivého vlákna ... Blbě se dívám, nebo to tady už opravdu není? Ťukni si u názvu vlákna nalevo na takový ten malý oranžový půlený čtvereček.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Taky se dá použít funkce Můj asistent v záhlaví vpravo nahoře na stránce.
frelichl Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 To myslíš vážně? V celém fóru je přes 70 tisíc příspěvků. Kdyby na tom opravdu záleželo, bylo by to pár SQL dotazů...
maisel Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 Hurá ale byl to boj, nemělo by se to oslavit?
Tomasek Odesláno 4. června 2007 Nahlásit Odesláno 4. června 2007 (upraveno) Nemel jsi dostatecna prava, mohli tam prispivat jen Memebr_50 (vic jak 50 postu). Ale myslim, ze to bylo zbytevne omezeni, takze uz tam muze psat kdokoliv prihlaseny No jo, ale pokud stále platí, že kupovat/prodávat můžou jen Members_50, potom to omezení i v sekci Hodnocení dává smysl ne? Jak může někdo hodnotit prodávajícího, když nemůže nakupovat? Upraveno 4. června 2007 uživatelem Tomasek
odklizec Odesláno 4. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2007 Nekdo tam chtel psat hodnoceni i ebay prodejcu, co se mi zdalo jako dost dobry napad. Stejne tak by se daly psat hodnoceni sbazar, aukro a jinych prodejcu, co se muze hodit vsem? A tady se muzou uplatnit i novi clenove
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se