Zdenek1307 Odesláno 31. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2024 před 10 hodinami, misso napsal: Mám, no. A asi jsem. Ty bílé by me mi líbily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 Po pěti letech nová baterka, tak u toho zesynchronizovi i vteřiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 A když už jsem u toho, tak WR test taky v pořádku, takže za 5 let 150 Kč za baterku plus 2x ročně posunout hodinovou ručičku (pokud je neberu do dalekých zemí), což zabere pár vteřin. Nic víc ty hodinky nepožadují a vždy přesný čas, správné datum a připravené k nošení, mezitím klidně zavřené někde ve skříni v jeskyni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 před 24 minutami, misso napsal: mas nadherne kousky, vsechny, vcetne seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 před 1 hodinou, ATOM napsal: mas nadherne kousky, vsechny, vcetne seiko Dík, pracuji na tom. Trochu škoda, že jsem omezený počtem rukou, abych si je líp užil, ale co nadělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 před 4 minutami, misso napsal: Dík, pracuji na tom. Trochu škoda, že jsem omezený počtem rukou, abych si je líp užil, ale co nadělám. No jo, ja si vubec neumim predstavit mit tolik hodinek, to rozhodovani ktere vzit... Jeste k te vymene baterky a nakladum...je to pecka, tohle se mi libi, ta neprima umera, cim drazsi hodinky, tim levnejsi provoz. Parada, tak to ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 17. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2024 U těch quartzek je to rozhodování ještě horší v tom, že všechny pořád jdou, takže z každodenního výběru ani ve spěchu nemůžu předběžně vyřadit ty zastavené a tím si to zjednodušit, jak by to bylo u mechanik. No jo, decisions... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) Jak se nastavuje ten perpetuální kalendář, když dojde baterka a stojí delší dobu? Ty červené jsou parádní, díval jsem se na ně i na japonském eshopu Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem STRKKT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 (upraveno) před 39 minutami, STRKKT napsal: Jak se nastavuje ten perpetuální kalendář, když dojde baterka a stojí delší dobu? Ty červené jsou parádní, díval jsem se na ně i na japonském eshopu Přibližně takto: ďoubneš nebo podržíš (už nevím přesně) malé tlačítko u korunky a s povytaženou korunkou nastavíš měsíc, pak zase ďoubneš a nastavíš kolik je to let od přestupného roku a pak už jenom normálně nastavíš aktuální den v měsíci a do roku 2100 nebo kolik neřešíš. S návodem a párátkem za pár minut hotovo i napoprvé. Upraveno 30. prosince 2024 uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STRKKT Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se