Přejít na obsah

CITIZEN Chronomaster

JirikH

Doporučené příspěvky

A když už jsem u toho, tak WR test taky v pořádku, takže za 5 let 150 Kč za baterku plus 2x ročně posunout hodinovou ručičku (pokud je neberu do dalekých zemí), což zabere pár vteřin. Nic víc ty hodinky nepožadují a vždy přesný čas, správné datum a připravené k nošení, mezitím klidně zavřené někde ve skříni v jeskyni. 

IMG_20241106_170650.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
před 4 minutami, misso napsal:

Dík, pracuji na tom. Trochu škoda, že jsem omezený počtem rukou, abych si je líp užil, ale co nadělám.

No jo, ja si vubec neumim predstavit mit tolik hodinek, to rozhodovani ktere vzit... :) Jeste k te vymene baterky a nakladum...je to pecka, tohle se mi libi, ta neprima umera, cim drazsi hodinky, tim levnejsi provoz. Parada, tak to ma byt. :)

Odkaz ke komentáři

U těch quartzek je to rozhodování ještě horší v tom, že všechny pořád jdou, takže z každodenního výběru ani ve spěchu nemůžu předběžně vyřadit ty zastavené a tím si to zjednodušit, jak by to bylo u mechanik. No jo, decisions...

Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, STRKKT napsal:

Jak se nastavuje ten perpetuální kalendář, když dojde baterka a stojí delší dobu?
Ty červené jsou parádní, díval jsem se na ně i na japonském eshopu 🙂

Přibližně takto: ďoubneš nebo podržíš (už nevím přesně) malé tlačítko u korunky a s povytaženou korunkou nastavíš měsíc, pak zase ďoubneš a nastavíš kolik je to let od přestupného roku a pak už jenom normálně nastavíš aktuální den v měsíci a do roku 2100 nebo kolik neřešíš. S návodem a párátkem za pár minut hotovo i napoprvé.

Upraveno uživatelem misso
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...