Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne takisto,na AZ watch som videl SNK033K,tak som hľadal,či nie su aj modre a to je výsledok.

Len neviem,aký je priemer,niekde pišu 38 a niekde 40,obidvoje však without crown :blink:

Odesláno

mám na skladě černé i ty světlé, jsou to moc pěkné hodinky za slušné peníze, ale obávám se, že ty černé do 80ti dolarů asi nepořídíš, jinak vypadají opravdu efektně..

Odesláno
Mne takisto,na AZ watch som videl SNK033K,tak som hľadal,či nie su aj modre a to je výsledok.

Len neviem,aký je priemer,niekde pišu 38 a niekde 40,obidvoje však without crown :blink:

co to je za hodinky, které máš v avataru?

Odesláno

"safi:najprv trochu sarkazmu-tie,na ktore si asi nikdy nesiahneš,ale ani 98 % fora.Možno len watchfan1,popshop,jeremy,midloch a tí ostatní snobskí uživatelia ;)

Je to Jaeger-LeCoultre Reverso Grande Complication a triptyque.

Nepatri to pod kolekciu Reverso,ale Grande complication-má 18 komplikacii:

okrem hodin,minut a malych sekund 24 hodinový indikator,tourbillon,zvieratníkový kalendar,čas východu a zapadu slnka,stav hviezdnej oblohy,perpetual kalendar-datum,deň,mesiac,priestupný rok a mesačné fázy.

Limitovaná edicia 75 kusov,už ich ale nikde nezoženieš,jedine kupou od majiteľa.Nie su už ani na stranke JLC.

Ale sme OT,toto sa sem važne nehodi :mellow:

Ešte par obrazkov:

21195.jpg

21196.jpg

Odesláno
"safi:najprv trochu sarkazmu-tie,na ktore si asi nikdy nesiahneš,ale ani 98 % fora.Možno len watchfan1,popshop,jeremy,midloch a tí ostatní snobskí uživatelia ;)

Je to Jaeger-LeCoultre Reverso Grande Complication a triptyque.

Nepatri to pod kolekciu Reverso,ale Grande complication-má 18 komplikacii:

okrem hodin,minut a malych sekund 24 hodinový indikator,tourbillon,zvieratníkový kalendar,čas východu a zapadu slnka,stav hviezdnej oblohy,perpetual kalendar-datum,deň,mesiac,priestupný rok a mesačné fázy.

Limitovaná edicia 75 kusov,už ich ale nikde nezoženieš,jedine kupou od majiteľa.Nie su už ani na stranke JLC.

Ale sme OT,toto sa sem važne nehodi :mellow:

Ešte par obrazkov:

21195.jpg

21196.jpg

Krásné. Za kolik se dá pořídit základní model z řady Reverso?

Odesláno (upraveno)
Krásné. Za kolik se dá pořídit základní model z řady Reverso?

to teď z hlavy přesně nevím asi kolem 2 500,- EUR, ale pokud chceš příští týden ti na setkání vezmu katalog i s ceníkem :)

Upraveno uživatelem roon
Odesláno
to teď z hlavy přesně nevím asi kolem 2 500,- EUR, ale pokud chceš příští týden ti na setkání vezmu katalog i s ceníkem :)

Rád se podívám :-) moje "Dream značka"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...