Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahojte :-)

Chci brachovi koupit za vysvedceni hodinky

- vybral jsem mu tyto "Divery", ale nevim jakou barevnou variantu vybrat...

poradite kterou variantu ?

- pripominam, ze se cilovym obdarovanym bude 15-ti lety kluk, ktery je bude nosit kazdy den do skoly

- cilova castka byla urcena cca 80 USD

Osobne se priklanim k variante c.2 i kdyz se to k diverum asi priliz nehodi :) Mam rad usedlejsi zalezitosti

diver_1.jpg

diver_2.jpg

+ PRIDAN TRETI OBRAZEK (krapet pozdeji)

diver_3.jpg

Edited by zpejcel
Posted (edited)

Od Kubsona jsem zakoupil Seiko 5 s oranžovým ciferníkem. Trochu jsme se jich báli, ale super. A zvlášť 15 letýmu klukovi by mohli seknout ;) Fotka mi nejde vložit. Hned jak se to tu naučím, vložím"

Edited by Vlastimil7664
Posted

Taky myslím, že mu radost spíše uděláš s něčím barevnějším, aby si toho všimly holky, i když ho neznám a hlavně spíš vem v úvahu co si myslíš, že by se mohlo líbit jemu. Kdysi jsem někde četl, že kapra taky chytneš spíš na žížalu přesto, že tobě víc chutnají jahody.

to zpejcel :rolleyes: Jak to vypadá s naší renovační záložitostí?

Posted

Určitě ty první, ty druhé na mě působí neslaně nemasně. ;)

Posted
Taky myslím, že mu radost spíše uděláš s něčím barevnějším, aby si toho všimly holky, i když ho neznám a hlavně spíš vem v úvahu co si myslíš, že by se mohlo líbit jemu. Kdysi jsem někde četl, že kapra taky chytneš spíš na žížalu přesto, že tobě víc chutnají jahody.

to zpejcel :rolleyes: Jak to vypadá s naší renovační záložitostí?

:) renovace by snad mela byt pristi tyden v Ostrave / minuly tyden se to platilo

Posted (edited)

Jeste si dovolim pridat neco na co jsem narazil ... vypada to zajimave :)

- CO VY NA TO ?

(bylo jiz pridano v puvodnim prvni postu)

diver_3.jpg

Edited by zpejcel
Posted (edited)
Jeste si dovolim pridat neco na co jsem narazil ... vypada to zajimave :)

Ja bych bral tyto military. nebo nejake divery s oranzovym cifernikem.

Edited by afrikab
Posted

Mala rada na zaver: Pred finalnym kupovanim by si sa mal vctitit do bratovej filozofie myslenia a hlavne obliekania. Tvoj bracho ma 15 rokov a v tomto veku uz zacina zapadat do urcitej teenagerskej skupiny. Neviem ako u Vas ale u nas v zjednodusenej verzii to vyzera nasledovne: rapper, skejter/boarder, rocker/punrock, nezavyslak a konzervativny typ.

kazda tato skupina preferuje urcite farby. urcite by som prihliadal aj na tuto stranku.

drzim palce:))

modre vyzeraju skvele:))

Posted

Ja som v dosť podobnom veku (par rokov hore-dole :P ) a z tejto ponuky by som is osobne nevybral nič.

Možno je to tým,že som dosť konzervativne založený.

Ked už nejake pekne Seika,tak SNK029K :rolleyes:

img10231353912.jpeg

Su to take poor man´s Bondovky,mohli by niečo vydržať,dobre vyzeraju a nestoja ako Samuraie/Monstra.

Posted (edited)
Ja som v dosť podobnom veku (par rokov hore-dole :P ) a z tejto ponuky by som is osobne nevybral nič.

Vypadaj pekne, jak jsou velke ?

Edit: uz jsem to nasel - 38 mm

Edited by Baker
Posted

img10231353912.jpeg

Su to take poor man´s Bondovky,mohli by niečo vydržať,dobre vyzeraju a nestoja ako Samuraie/Monstra.

Velmi pěkná inspirace seamastery :-) osobně mi je tento model velmi sympatický