Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gile já už do něj nevandruju, jenom komentuju stávající stav. Proč tady musí bejt rozesírač fóra, kvůli kterýmu se to tady hadá a on se z toho tiše raduje? Když on na forum nastoupil, já jsem tady ještě nebyl. Tenkrát se jednalo asi o jednu z jeho zálib tak tady zakotvil. Od tý doby měl těch zálib X a tady na foru holt zůstal. Drtivá většina stávajících příspěvků není o hodinkách, ale o bouchačce, leštění futrálu, před tim o autě (kde vůbec skončilo..na srazy jezdí vlakem nebo ho vozí maminka..), nože, letadýlka a já už nevim co všechno. Když si chce o tom povídat, ať si jde na specializovaná fora. To je jedna věc. Druhá věc je ta "sociální přizpůsobivost" nebo jak to nazvat. Jak by ses zachoval v případě, že víš o tom, že na plánovaném srazu budeš minimálně 2 lidem hodně vadit, případně členové veřejně prohlásí, že na sraz kvůli němu vůbec nepůjdou. Pojedeš tam nebo né? Tadovi je to egál. Nasedne do vlaku, dojede na sraz a hotofka. To že pár lidí skutečně přemejšlí nad tim, jestli na sraz pojede nebo né, protože zase bude muset poslouchat Tadu je celkem smutný. Měl jsem tu "čest" ho potkat 2x a pokaždý jsem byl naštvanej, jelikož jsem si přijel popovídat o hodinkách a tak různě a ne poslouchat o tadovejch zájmech, rodině, studijních úspěších, neúspěších, vrozenejch vadách, problémech spojenejch se získáním ZP atd atp. V tuhle chvíli jsem rád, že se založila malá liberecká skupina, která si dává neveřejný srazy, abychom se vyvarovali návštěvy Tady

Stoprocent souhlas Horhe! Neveřejný srazy fungujou v Praze už dávno, nemám skutečně potřebu se scházet s Tadou ještě v hospodě, když už ho musím číst tady. Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník Tada
Odesláno

Jestli by se ti líbilo, kdybych střílel a močil na terč se jménem Oloušek a prezentoval to tady jako hrooooznou legraci!!! Zeptej se doma!Posted Image

Uber.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 6
Odesláno

Přitom je to škoda, protože nováčci přijdou o setkání s mnohými kmenovými členy, kteří mají co ukázat a co k hodinkám říct.

Škoda to je, já se na srazy v Gatu taky těšil, že potkám někoho nového a ne pořád ty vaše provařené ksichty, ale bohužel Posted Image
Návštěvník Tada
Odesláno

To mi říkáš ty? Nemyslím to nijak zle. Jde mi jen o příklad. Kibimu jsem to vysvětlil, jde mi jen o vysvětlení.

Ano, říkám Ti to já.

• Hlasovat proti 5
Odesláno (upraveno)

Ano, říkám Ti to já.

Ale já s tebou nekomunikuji, navíc toto není vztažené na tebe, tak mě prosím vynech. Nebo mi to říkáš, proto že máš zbraň? Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

mohl bych ti napsat take neco urazliveho... ale stale mi to za to nestoji... svym zpusobem si te dokonce vazim :)

jak se cejti clen, ktery... nevim, zatim se neozval, ale asi jste to spolu probirali? jak se tedy citi? povez, prosim... :)

asi prijdeme o "on-line hadku", mam, bohudik, na praci celkem dulezite veci... ale tvoje odpoved me zajima, neni to recnicka otazka, prosim :)

Já jsem tě ale ničím neurazil a ani nechtěl. Nevím, jak se cejtí, neprobíral jsem to s ním. Ale já bych se na jeho místě cejtil blbě. Nechtěl bych, aby mě někdo měl na terči a střílel mi do hlavy, to bych fakt nechtěl. Aby se mě přátelé ptali, co jsem komu "online" udělat, že si mě bere za terč. Tak asi tak. Zkus mi prosím také odpovědět, jak by ses cejtil ty, třeba si představ. Více v SZ. Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník Oloušek
Odesláno

Kibi, zkus alespoň uznat, jestli "uřezávání hlav" a "střílení do terčů se jmény členů" není silná káva. Prosím bez emocí mi odpověz, zda se ti to zdá normální. Protože TO je pravý důvod zavření vlákna!

Jestli by se ti líbilo, kdybych střílel a močil na terč se jménem Oloušek a prezentoval to tady jako hrooooznou legraci!!! Zeptej se doma!Posted Image

Běžně nechávám diskuse na chronomagu bez reakce, protože se mě to zkrátka netýká. Ale teď mi to nějak nejde.

Byla jsem u toho, když Kibi dělal fotky s tím prostříleným terčem, a text "YPO" je psán mou rukou. Znám půtky na fóru hlavně z různého vyprávění a myslet si o tom můžu, co chci. Osobně jsem to považovala a považuju za rozšlapávání báboviček a tak označení terče pro mne bylo dobrým fórkem - pro některý slabší povahy možná trošku "nadrámec", ale pro chronomagistu se smyslem pro humor k pobavení.

Netušila jsem však, jaká lavina se tímto fórkem uvolní. Nemám čas a ani chuť tyhle z mého pohledu hysterické výlevy číst.

Byla jsem upozorněna na tento Frantíkův post a byla bych vděčná, kdybyste mne z svého šlapání báboviček laskavě vynechali. Nikdo z vás mi nic neudělal a já snad nikomu taky nic. Tak mi dejte svátek.

A všichni si laskavě strčte hlavu do sněhu. To nemáte nic jinýho na práci? Jeden blbej vtípek tu řešíte už kolikátej den. Připomínáte mi pavlačový báby, sorry.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 5
Odesláno

Běžně nechávám diskuse na chronomagu bez reakce, protože se mě to zkrátka netýká. Ale teď mi to nějak nejde.

Byla jsem u toho, když Kibi dělal fotky s tím prostříleným terčem, a text "YPO" je psán mou rukou. Znám půtky na fóru hlavně z různého vyprávění a myslet si o tom můžu, co chci. Osobně jsem to považovala a považuju za rozšlapávání báboviček a tak označení terče pro mne bylo dobrým fórkem - pro některý slabší povahy možná trošku "nadrámec", ale pro chronomagistu se smyslem pro humor k pobavení.

Netušila jsem však, jaká lavina se tímto fórkem uvolní. Nemám čas a ani chuť tyhle z mého pohledu hysterické výlevy číst.

Byla jsem upozorněna na tento Frantíkův post a byla bych vděčná, kdybyste mne z svého šlapání báboviček laskavě vynechali. Nikdo z vás mi nic neudělal a já snad nikomu taky nic. Tak mi dejte svátek.

A všichni si laskavě strčte hlavu do sněhu. To nemáte nic jinýho na práci? Jeden blbej vtípek tu řešíte už kolikátej den. Připomínáte mi pavlačový báby, sorry.

Jo máš pravdu, tobě se omlouvám, byla to přiblblá poznámka Posted Image
  • Dát hlas 1
Návštěvník YPO
Odesláno

He he -- tady to žije :D

Františku už se na to vyprdni, vím, že bojuješ za jakousi očistu virtuálního světa, ale to je marnost nad marnost :smile_anim:

Kibi, cítím se skvěle a více než dobře, kromě pár vometáků, kteří se mně snaží každý den vojet nemám vůbec žádný problém a nopak mi zvedlo náladu, že jsem ve vašem vigvamu persona No1, když si mně kresílte po zdech či počem - bohužel jsem to neviděl.

takže ještě jednou SVĚTU MÍR a VESELÉ VÁNOCE

A KIBIMU SPECIÁLNĚ PŘEJI OSTRÝ OBRAZ A DOBRÝ ZVUK :gora: (nebo jak se to říkalo) - he he

• Dát hlas 3
Odesláno

He he -- tady to žije :D

Františku už se na to vyprdni, vím, že bojuješ za jakousi očistu virtuálního světa, ale to je marnost nad marnost :smile_anim:

Už jsem klidný Posted Image Jsou Vánoce!

Odesláno

Chlapi,to ale není o mně...jak jsem psal,já se loni nechal dost unést a na doporučení Milise(se kterým jsem se i poštěkal),jsem se nad svým přístupem zamyslel a od té doby se snažím jednat jinak.Daří-li se mi,nebo ne,to sám o sobě nedokážu říct.

Tadeášův prodej Longinesek nekomentuju,to si,dle mého,vyžral až do dna a je jen na členech,zda s ním budou dále komunikovat a obchodovat.Že na něm někteří nenecháte nitku suchou,ať udělá cokoliv,to je taky fakt....v okamžiku,kdy se pochlubil svou touhou pořídit si kvér,tak místo abych do něj vandroval,tak jsem s ním začal probírat co a jak....paragrafy o nutné obraně a krajní nouzi,jestli kvér vůbec potřebuje,kurzy u lidí,kam by měl zajít,aby s tou pistolí vůbec uměl atdatd.Přišlo mi to lepší,než ho shazovat....

A že vás některé ten kluk sejří...a co jako??? Ho ignorujte,ne? Já taky ignoruju lidi,se kterýma se tu(ať virtuálně,nebo osobně) nemusíme.....

"Uřezávání hlav a prostřílenej terč"......hele,tady si nemohu nevzpomenout na jedno vlákno,které tady loni po Libereckém(nebo Jabloneckém) srazu vzniklo....jak se asi cejtil onen člen,když to tu četl(a ještě to bylo,z mého pohledu,kvůli takové kravině.....a neměl jsem ten pocit jen já sám). V té chvilce jsem již ale nebyl moderátor,jen jsem oněm dotyčnejm napsal svoje(což jistě potvrdí - už to ale vyšumělo a jsem za to rád...nerad bych se k tomu vracel). To "uřezání hlavy" padlo,dle mého,v blbém rozpoležení(kdo z nás si někdy neulevil ve smyslu....."bych ho nejraději zabil" ??) a ještě přes SZ,kterou potom dotyčnej zveřejnil,no a ten terč......to Kibi trochu přehnal,ok. Ale co by vyřešil BAN???? Že tu tejden nebude pomůže tomu,aby se s Ypem začal mít rád???? To jsem mu raději zavolal a vyřídil to přes telefon.

Ve výsledku jsem stejně já ta "py-ča",která to vlákno votevřela........a šlápl jsem do bobku.

Vyserme se na to....čím víc se h...o rozmazává,tím víc smrdí. A tady to o ničem jiným není.

Odesláno

Ještě bych chtěl, aby něco řekl Tada k tématu "Proč mě lidi bytostně nesnášej", vy né? Vždycky když se snese nějaká kritika, tak je najednou ticho po pěšině, aspoň jednou..

Odesláno

Já jsem si říkal, že by aspoň jednou tady mohlo zaznít "jé, sorry, jestli někomu vadim tak se omlouvám, nějak mi to z příspěvků nedošlo. Pokusim se vás moc neštvat, a na srazech dám prostor i jiným diskuzím než na téma Tada" Nebo třeba "Vyližte mi všichni řiť, já jsem Tada, bič boží, kdo je víc?" Prostě něco, né ticho jako vždycky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...