Přejít na obsah

Tipy k novemu foru

Doporučené příspěvky

Jo, o tom vim. Ale kouzlo chatu jsem objevil nedavno, preci jen to je trochu jine.

Snad Kamil popremejsli, pripadne jestli budes nekdy mluvit s P.Zandlem, zkus se pls optat. Psat mu nechci... ď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

To je sranda, to undefined tam mám taky. Jakmile na to člověk klikne, tak se ti to sbalí a už to nejde nijak rozbalit. Dělá mi to v IE, GCh, FF. A nepomůže na to žádný vymazání šušenek, historie atp..

Je to nějaký rozbitý.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Na kompu v IE mi to místo mínusu (k zabalení lišty) a křížku (k zavření) hlásí "undefined".Tak bůhví jak to pobere Androidí prohlížeč.Ale pokud to jde zavřít, přece to musí jít někde zase nastavit?

To je sranda, to undefined tam mám taky. Jakmile na to člověk klikne, tak se ti to sbalí a už to nejde nijak rozbalit. Dělá mi to v IE, GCh, FF. A nepomůže na to žádný vymazání šušenek, historie atp..Je to nějaký rozbitý.

Me to funguje tak ze kdyz kliknu na to "undefined" tak se postrani baner sbalí a objevi se tam křížek a když kliknu na ten křížek tak se zase rozbalí do původní podoby

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Hosi nemeli jste to psat, vsechno jsem si povypinal a ted to nejde zpatky :D

:lol:, vyzkoušel jsem to a šlus. Nemrzí mě to. Myšlenkohnutí jsem stejně nečetl a kdo má kolik příspěvků za den mi je volný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...