cody Odesláno 16. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2012 Jo, o tom vim. Ale kouzlo chatu jsem objevil nedavno, preci jen to je trochu jine.Snad Kamil popremejsli, pripadne jestli budes nekdy mluvit s P.Zandlem, zkus se pls optat. Psat mu nechci... ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 jestli tu bude chat, tak v práci už vůbec nic neudělám... a poletím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2012 Chat NEEEE!!! To už bych se mohl rovnou stěhovat, takhle to mám nahnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Do riti, kam mi zmizely z titulni strany fora ramecky s myslenkohnutim apod???Navic mam pocit, ze jsem to kdysi videl v nastaveni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 A zmizlo mi to jen na tabletu, byt mam zapnutou plnou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Nezavřel sis to omylem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) Na kompu v IE mi to místo mínusu (k zabalení lišty) a křížku (k zavření) hlásí "undefined".Tak bůhví jak to pobere Androidí prohlížeč.Ale pokud to jde zavřít, přece to musí jít někde zase nastavit? Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) To je sranda, to undefined tam mám taky. Jakmile na to člověk klikne, tak se ti to sbalí a už to nejde nijak rozbalit. Dělá mi to v IE, GCh, FF. A nepomůže na to žádný vymazání šušenek, historie atp.. Je to nějaký rozbitý. Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Na kompu v IE mi to místo mínusu (k zabalení lišty) a křížku (k zavření) hlásí "undefined".Tak bůhví jak to pobere Androidí prohlížeč.Ale pokud to jde zavřít, přece to musí jít někde zase nastavit? To je sranda, to undefined tam mám taky. Jakmile na to člověk klikne, tak se ti to sbalí a už to nejde nijak rozbalit. Dělá mi to v IE, GCh, FF. A nepomůže na to žádný vymazání šušenek, historie atp..Je to nějaký rozbitý. Me to funguje tak ze kdyz kliknu na to "undefined" tak se postrani baner sbalí a objevi se tam křížek a když kliknu na ten křížek tak se zase rozbalí do původní podoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Hosi nemeli jste to psat, vsechno jsem si povypinal a ted to nejde zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Já tam teď mám tohle a nenadělám nic. Ale dokážu bez toho žít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Ja pro jistotu na tabletu nemam nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 No vpravo nahoře máš ten křížek, kterej jsem zarámečkoval nahoře. Klikni a rozbalí se to. Vo pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Já tam teď mám tohle a nenadělám nic. Ale dokážu bez toho žít.. a kdyz kliknes na tu sipku co mas v pravo v rohu ti to udela co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Tak mi to sbalí to menu a mám tam ten křížek, co Bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Hosi nemeli jste to psat, vsechno jsem si povypinal a ted to nejde zpatky , vyzkoušel jsem to a šlus. Nemrzí mě to. Myšlenkohnutí jsem stejně nečetl a kdo má kolik příspěvků za den mi je volný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Hotovo, opraveno. Musíte si přepnout do IP. Boardu a zvolit angličtinu, pak se vše vrátí do původní podoby. Malá softwarová chybička . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Zkousel jsem to v Opere, tam jsem vymazal komplet historii, cache , cookies, proste uplne komplet co mi to nabizelo a vse funguje dal v pohode jako predtim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Můj krkolomný návod se týkal právě Opery. Jakou máš verzi, mám 12.02.1578. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Mam nainstalovanou 12.11 sestaveni 1661, ale je to Opera pro Mac os , moc ji nepouzivam, mam ji tam jeste zdob kdy jsem si nemohl nejak zvyknout na Safari. Ted ji spoustim jednou za sto let.treba jako ted abyhc neco vyzkousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se