Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravim priznivce ruskych hodinek, muzete mi nekdo poradit, co je to za hodinky?

Je mozne, ze jsou to quartz? Ty snad Aviator ani nedela, ne?

Letim s Lufthansou a uvazuji, ze bych si je koupil

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

A jak jsi to prosim zjistil? Derivat 3133 by se mi zamlouval velice, ale taky se obavam quartzu...

Posted

A jak jsi to prosim zjistil? Derivat 3133 by se mi zamlouval velice, ale taky se obavam quartzu...

Dal jsem do google "Sturmanskie Space Pioneers" a vse co vypadlo je quartz.

Posted

Vypadaji 100% klasicky (rozlozeni), tj. s mech. kalibrem 3133 nebo tim novejsim, ale meli by to snad nekde psane, ne?

Posted

Dal jsem do google "Sturmanskie Space Pioneers" a vse co vypadlo je quartz.

Přikláním se k tomu quartzu, na palubách letadel se prodává většinou "poevropštěná" produkce ruskejch značek, která se většinou dělá s pohonem na baterku ( takové mám alespoň zkušenosti ). Rozložení vypadá klasicky, ale moc se mě to nezdá. Co cena?

Posted

Přikláním se k tomu quartzu, na palubách letadel se prodává většinou "poevropštěná" produkce ruskejch značek, která se většinou dělá s pohonem na baterku ( takové mám alespoň zkušenosti ). Rozložení vypadá klasicky, ale moc se mě to nezdá. Co cena?

Na nete som nasiel cenu 303 EUR.

Posted

Na nete som nasiel cenu 303 EUR.

Aha, díky za info-mecaquartz mě nenapadl.

Guest eloga
Posted

jestli to je seiko, tak není důvod to kupovat s ruským obalem,  :photo: , lepší je SEIKO se vším všudy a ruský jedině s ruskou mechanikou, osvědčenými kalibry sovětského typu. Ale jak myslíte, 300e už je docela dost na takovou kombinaci.

**

Posted

jestli to je seiko, tak není důvod to kupovat s ruským obalem,  :photo: , lepší je SEIKO se vším všudy a ruský jedině s ruskou mechanikou, osvědčenými kalibry sovětského typu. Ale jak myslíte, 300e už je docela dost na takovou kombinaci.

**

Ahoj, cenu tu neřešíme a zcela upřímně, z hlediska kvality strojku a to mluvím jako zapřísáhlej "nepřítel" seika ( a NATO strapů :-)))) a přítel ruských hodinek ( měl jsem, mám a budu mít několikatero ruských hodinek ), tak zcela upřímně beru seiko vnitřnosti a doporučím to každému, kdo se na to zeptá.

Zatím jsem vlastnil jedny jediné ruské hodinky, na které jsem se mohl spolehnout a nic se tam nezes..o, narozdíl od mých pokusů o usmíření se seikama, kde jsem nikdy neměl jedinej problém s vnitřnostma.

Samozřejmě to neznamená, že na poljoty,....... zanevřu.

Toť asi ve zkratce můj názor.  A neber to jako útok na tebe :cheers:

Posted

jojo, tak je to opravdu quartz, vubec jsem netusil, ze takove Sturmansky vyrabeji

diky za vase odpovedi

Posted

Já mám už týden tyto šturmanské s ruským strojkem a líbí se mi čím dál víc... :) Snad jen ta vteřinovka zaparkovaná přímo na datumu mě trochu dráždí, ale jinak všechno funguje jak má, jsou přesné, a pokud se nepo*erou, tak snad budou i spolehlivé  :rolleyes:

sturm.jpg

Posted

jojo, ty jsou paradni. Kryti s datumovkou jsem se smal, uz kdyz jsem je videl poprve. :)

nicmene i tak zavidim

PS: zda se mi to nebo ti stopky nenuluji primo na 12ku a vterinovka je lehce osove mimo?

Posted

Já mám už týden tyto šturmanské s ruským strojkem a líbí se mi čím dál víc... :) Snad jen ta vteřinovka zaparkovaná přímo na datumu mě trochu dráždí, ale jinak všechno funguje jak má, jsou přesné, a pokud se nepo*erou, tak snad budou i spolehlivé  :rolleyes:

sturm.jpg

A jestli se mohu optat, co v nich bije za srdce? Nechce se mě to googlovat.

Posted

31681

Díky, tedy totéž, co v "nových" poljotech chrono.  

Guest eloga
Posted

Ahoj, cenu tu neřešíme a zcela upřímně, z hlediska kvality strojku a to mluvím jako zapřísáhlej "nepřítel" seika ( a NATO strapů :-)))) a přítel ruských hodinek ( měl jsem, mám a budu mít několikatero ruských hodinek ), tak zcela upřímně beru seiko vnitřnosti a doporučím to každému, kdo se na to zeptá.

Zatím jsem vlastnil jedny jediné ruské hodinky, na které jsem se mohl spolehnout a nic se tam nezes..o, narozdíl od mých pokusů o usmíření se seikama, kde jsem nikdy neměl jedinej problém s vnitřnostma.

Samozřejmě to neznamená, že na poljoty,....... zanevřu.

Toť asi ve zkratce můj názor.  A neber to jako útok na tebe :cheers:

ok, jasně že ne, jedině takhle  :cheers: 

**