Jump to content

RJ-Romain Jerome X HardNine Choppers

Recommended Posts

Posted

to Kaliw124 - Jerome není žádný šmudla. Jen se mu nedaří splňovat náš vkus. Ty časy, kdy měl hodinky pouze avantgardní, jsou už asi pryč. Ovšem Jerome je podle mě pan hodinář a tak jsem cítil povinnost hodinky ukázat. Toť vše.

Když používal ocel z Titanicu padali jste na záda. Teď se na něj bude nejspíš plivat. To chápu, hodinky s lebkami byly, jsou a budou nejspíš vždy nevkusné. Ať už jsou od Bell&Ross, který tenhle námět používá rád nebo Hublotu, nikdy nebudou vyhovovat našemu vkusu a já to chápu.

Romain Jerome Titanic DNA Tourbillon Steampunk (dobře se pamatuji, že se vám tyhle ještě líbily)

Romain Jerome DNA Titanic (za tyhle hodinky na fóru sklízel všeobecný potlesk)

Posted

Jistě,lebky si tu těžko získají oblibu.Osobně však beru postavení mistra hodinářského za velmi nelehké.Získávat dál a dál inspiraci k něčemu novému,když se zdroje tématiky vyčerpávají je jistě nelehké,nebo prostě dělá jen to,co se od něj nejvíce žádá,aby nepropadl v konkureci masových renomovaných značek.Určitě zas objeví inspiraci v nějaké té události,jak jsme u něj zvyklí.Konec konců,co víc vystihuje jeho umělecký směr než právě lebka.

Posted

Mozna jen chtel vyvolat kontroverzni diskuze. Kdyz se o nem mluvi, tak zije...

Obdivuji jeho praci, umi delat nadherne hodinky. Tentokrat samozrejme oslovuje jinou cilovou skupinu nez obvykle a my to fakt nejsme ;)

Posted

baze, stary casy sou pryc. s tema lebkama toho moc nevytrhnou...

to Kaliw124 - Jerome není žádný šmudla. Jen se mu nedaří splňovat náš vkus. Ty časy, kdy měl hodinky pouze avantgardní, jsou už asi pryč. Ovšem Jerome je podle mě pan hodinář a tak jsem cítil povinnost hodinky ukázat. Toť vše.

Když používal ocel z Titanicu padali jste na záda. Teď se na něj bude nejspíš plivat. To chápu, hodinky s lebkami byly, jsou a budou nejspíš vždy nevkusné. Ať už jsou od Bell&Ross, který tenhle námět používá rád nebo Hublotu, nikdy nebudou vyhovovat našemu vkusu a já to chápu.

Romain Jerome Titanic DNA Tourbillon Steampunk (dobře se pamatuji, že se vám tyhle ještě líbily)

attachicon.gif1.jpg

Romain Jerome DNA Titanic (za tyhle hodinky na fóru sklízel všeobecný potlesk)

attachicon.gif1.jpg

Posted

RJ mi připadá, že mohu očekávat cokoliv (a ano DNA Titanic a sopka byly naprosto úchvatným počinem), možná brzo i kapku krve princezny Diany (Kaddafího, Husajna, Jana Pavla II, račte si vybrat) na indexu na "dvanáctce" jen aby nezapadnul a dál se prodával.

Holt těžkej trh no...

Posted (edited)

...a pak zas nekdo bude psat o tom, co maxipes postuje za hrůzo-časy. LOL

a já si zas stojím za svým :D maxipes postuje hrůzočasy bez výběru (a dělá tak dobře), ale tohle je parádní fajnová rozšoupnutá věcička pro chvíle volna a pohody, jak ji prostě umí najít jenom snow !! Škoda, že ta fialová lebka nemrká.

Edited by cigi