Marcus Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Zkus se podívat na ebay. Něco tam určitě vybereš.Já se pořád rozmýšlím, jestli k nim neobjednám tento rally strap v barvě light brown.Bez dír už jeden světle hnědý mám, tak mě pořád láká vyzkoušet i tuto variantu. http://www.ebay.com/itm/Rally-Racing-Holes-Genuine-Leather-Watch-Strap-Black-Brown-Cream-Diloy-355-Rally-/291173395701?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item43cb496cf5
Sherwood Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Zkus se podívat na ebay. Něco tam určitě vybereš.Já se pořád rozmýšlím, jestli k nim neobjednám tento rally strap v barvě light brown.Bez dír už jeden světle hnědý mám, tak mě pořád láká vyzkoušet i tuto variantu. http://www.ebay.com/itm/Rally-Racing-Holes-Genuine-Leather-Watch-Strap-Black-Brown-Cream-Diloy-355-Rally-/291173395701?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item43cb496cf5 Mne osobne sa paci tento : http://toptime.eu/Prislusenstvo/Kozene-remienky/Steinhart-kozeny-Nato-remienok-hnedy-22-mm.html Len logo Steinhart by tam nemuselo byt.
David Tichy Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Ano, měli ho jen v černé. A byl to nějaký výprodej. Ale po několika hodinách, co to mám na ruce, mi to už taková tragedie nepřipadá. Každopádně je ten řemen velice pohodlný.Škoda jen té jedné barvy ta cena je fakt dobrá (včetně nářadí:-)) i ta pošta je dražší než ten řemen
Marcus Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Škoda jen té jedné barvy ta cena je fakt dobrá (včetně nářadí:-)) i ta pošta je dražší než ten řemen Pošta byla zadarmo a tuto akci opakují celkem pravidelně, stačí sledovat jejich stránky. A kromě řemenu a vystěžejkovače jsou k tomu i dvě stěžejky.
David Tichy Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 V tom případě to byl tedy výborný kauf
zarkow Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Taky jsem tu akci od kafařů využil :-)
Marcus Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 V tom případě to byl tedy výborný kauf A příležitost na dobrý kauf nastala právě dnes. http://www.tchibo.cz/kozeny-reminek-velikost-l-p400033085.html;jsessionid=85F9CD1FB3ADCF54725ADCD058C3650F-n2 Dnes s dopravou zdarma. 14. 7. 2014
David Tichy Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Díky za info právě jsem provedl "dobrý kauf" a těším se na řemen a nářadíčko:-)
Liqid Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 (upraveno) Nářadíčko je pěkné kopyto, já s tím nevyměnil nic. Zlatejmini šroubováček ze sady z Hornbachu. Upraveno 14. července 2014 uživatelem Liqid
zarkow Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Nářadíčko je pěkné kopyto, já s tím nevyměnil nic. Zlatejmini šroubováček ze sady z Hornbachu.Mě se s ním výměna po chvilce boje povedla, ale zda je či není dobrý, to at posoudí kolegové, kteří s vystěžejkovači mají zkušenost... Navíc já jsem na ruce docela kopyto :-)
Marcus Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Pokusil jsem se to pro vás nafotit.To silnější kopyto je tchibo, ten tenčí vystěžejkovač je koupený ve stapshopu (http://www.strapshop.cz/vystezejkovace/vystezejkovac-nerez-ocel).Tchibo je použitelné spíš pro silnější stěžejky, takže na pánských hodinkách to ještě jde. Pro jemnější a složitější práci (např. s ocelovým tahem nebo tenké stěžejky) to ale může být problém.
zarkow Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Díky moc za ukázku, s tím tenším ze Strapshopu se bude určo lépe pracovat, to jde vidět. Protože já měnil jen řemen, který byl docela poddajný a říkal jsem, jak bych s tím kurňa měnil tah...
Marcus Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Cvičně jsem teď sundal telecí řemen tchibo ze Seiko 5 a použil jsem k tomu ten s řemenem dodaný vystěžejkovač a šlo to úplně normálně. Takže použitelné to je.
Sherwood Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 A este otazocka k tym SNZG15: prezili by aj kupalisko? Tym mam na mysli plavanie (nie potapanie), nejake tobogany a tak...
Liqid Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Se 100m úplně v pohodě, jen bacha na korunku.
Sherwood Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Se 100m úplně v pohodě, jen bacha na korunku. No ved prave to... Co s nou? Bude stacit ak sa s nou nebude hybat?
Liqid Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 přesne tak, před vlezením do vody si checkni, jestli ji máš v poloze 0 a dbej, aby tak zůstala pak už jen hurá do vody
Marcus Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 přesne tak, před vlezením do vody si checkni, jestli ji máš v poloze 0 a dbej, aby tak zůstala pak už jen hurá do vody No a právě z těchto důvodů mám na vodní aktivity Orient Mako, nedbám ničeho a je to super. Ale je pravdou, že WR 100 je na koupaliště dostačující.
ggrand Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Mě by spíš zajímalo, jestli se někomu něco reálně stalo, když měl hodinky s nešroubovací korunkou. Tím myslím, ale něco moderního, žádné Prim atd.
Liqid Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 No a právě z těchto důvodů mám na vodní aktivity Orient Mako, nedbám ničeho a je to super. Ale je pravdou, že WR 100 je na koupaliště dostačující. Já mám Ray a je to ideál, ale ani s WR 100 bych se vody nebál (pokud to není chrono s tlačítky).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se