Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

haha, pokud se pamatuju dobre, tak zacinali fyzicky v Anglii, nez produkci outsourcovali do Ciny.

mne tenhle kousek prijde celkem povedeny. 1500 liber za inhouse je fair. Akorat je to CHW inhouse....

Tak to je pro mně moc zamotaný,Ward je Čína,logo London,swiss stroj a k tomu in-house.Co je z toho špatně?Prosím o vysvětlenou (myšleno zcela vážně),předem děkuji.

Odesláno

5 dnů je fajn, zajímavější než ETA, 100% swiss inhouse...ale...na cifru London, Swiss made a montováno v Číně?

Krásně to spadá do kategorie "falešeného luxusu", respektive shitu podle Watch Snoba. Podle mě má trošku pravdu, já 

bych více ocenil, kdyby měli hrdé Made in Britain, Made in UK apod...

Odesláno

....já bych více ocenil, kdyby měli hrdé Made in Britain, Made in UK apod...

souhlas. a ze to jini umi....

post-248-0-63312700-1404338148_thumb.jpg

Odesláno

toto tam pisou... kdysi jsem si psal s Chrisem, uvazoval jsem o jednech custom a on mi odepisoval, ze v CH ve workshopu si delaji vsechno, takze by to slo zaridit. proto me ta cina trochu prekvapila...

Initially, the watch casings and some other components were made in China, while movements were Swiss. Since then, the watches have been entirely Swiss made

Odesláno

Jo jo, jsou už hodně dlouho kompletně dělané ve dvou ateliérech v pohoří Jura, tak když tak tady nevypouštějte bludy, i když je nemáte v oblibě...s tou Čínou je to asi tak, jak s tím psem a holí nebo jak se to říká, že? :bangin:...každopádně bych taky víc ocenil U.K made...já jím teda docela fandím a myslím si, že to s hodinařinou myslí docela vážně a jdou dobrým směrem. Docela mně láká ta nová C5 slimline...hawk :goof:  

Odesláno

Skoda, ze jsou 43mm... Kdyby byly jen o neco malo mensi :(

Jako první dílo je to určitě zajímavé i v této velikosti,ale souhlasím s Tebou,na tento styl oblekovek je to dost,možná v budoucnosti půjdou směrem miniaturizace a bude vše jinak,zatím je to takto:

C9-Movement-1024x518.jpg

Christopher-Ward-C9-Harrison-5-Day-Autom

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Rozumím tomu dobře, že C.W. vlastně nic nevyrábí; nechává si všechno udělat ve Schweizu?

Odesláno (upraveno)

ted uz vyrabi i vyrabi... ikdyz, vyrobit umi (skoro) kazdy, vymyslet to je o neco horsi. synhor stejne nakonec vyrabeli jen a pouze pro ChW

uvazuju, ze je zkusim - 60 dni na vraceni bez duvodu se vzdycky hodi ;)

Upraveno uživatelem IzTaPa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...