Kobliha Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Christopher Ward dnes představil zajímavou novinku - automaty s pětidenní rezervou nátahu postavené na svém prvním in-house kalibru SH21.
warann Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Za mě vcelku samá pozitiva - vzhled, strojek, rezerva nátahu atd, ale bohužel jsou moc (na mě) velké. Jinak bych o nich vážně uvažoval.
Daemonultimate Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Tak to je pro mně moc zamotaný,Ward je Čína,logo London,swiss stroj a k tomu in-house.Co je z toho špatně?Prosím o vysvětlenou (myšleno zcela vážně),předem děkuji.
Kid_A Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 haha, pokud se pamatuju dobre, tak zacinali fyzicky v Anglii, nez produkci outsourcovali do Ciny. mne tenhle kousek prijde celkem povedeny. 1500 liber za inhouse je fair. Akorat je to CHW inhouse.... Tak to je pro mně moc zamotaný,Ward je Čína,logo London,swiss stroj a k tomu in-house.Co je z toho špatně?Prosím o vysvětlenou (myšleno zcela vážně),předem děkuji.
Daemonultimate Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 (upraveno) Tady je něco na vysvětlenou k tomu 100% swiss-anglo-čínskýmu in-housu,by mě to snad strašilo i v noci: http://www.bizjournals.com/prnewswire/press_releases/2014/07/02/enUK201407027422 Upraveno 2. července 2014 uživatelem Daemonultimate
Kid_A Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 podle me byla stowa (jako online luxury watch model) driv nez ch.w.... Tady je něco na vysvětlenou k tomu 100% swiss-anglo-čínskýmu in-housu,by mě to snad strašilo i v noci: http://www.bizjournals.com/prnewswire/press_releases/2014/07/02/enUK201407027422
Rodkopf Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 5 dnů je fajn, zajímavější než ETA, 100% swiss inhouse...ale...na cifru London, Swiss made a montováno v Číně?Krásně to spadá do kategorie "falešeného luxusu", respektive shitu podle Watch Snoba. Podle mě má trošku pravdu, já bych více ocenil, kdyby měli hrdé Made in Britain, Made in UK apod...
Kid_A Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 ....já bych více ocenil, kdyby měli hrdé Made in Britain, Made in UK apod... souhlas. a ze to jini umi....
IzTaPa Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 kde jste nasli, ze je montuji v cine?
Chumpus Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 no, to press release je hroznej žvást... styděl bych se.
Kid_A Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 (upraveno) delali/aj tam pouzdra a jiny casti ( http://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Ward_(watchmaker) ) Upraveno 2. července 2014 uživatelem Kid_A
IzTaPa Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 toto tam pisou... kdysi jsem si psal s Chrisem, uvazoval jsem o jednech custom a on mi odepisoval, ze v CH ve workshopu si delaji vsechno, takze by to slo zaridit. proto me ta cina trochu prekvapila... Initially, the watch casings and some other components were made in China, while movements were Swiss. Since then, the watches have been entirely Swiss made
tomas1346 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Jo jo, jsou už hodně dlouho kompletně dělané ve dvou ateliérech v pohoří Jura, tak když tak tady nevypouštějte bludy, i když je nemáte v oblibě...s tou Čínou je to asi tak, jak s tím psem a holí nebo jak se to říká, že? ...každopádně bych taky víc ocenil U.K made...já jím teda docela fandím a myslím si, že to s hodinařinou myslí docela vážně a jdou dobrým směrem. Docela mně láká ta nová C5 slimline...hawk
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 http://www.synhor.ch/?lang=en
Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) Live na ocelovém náramkuzdroj: Watchonista Upraveno 4. července 2014 uživatelem Daemonultimate
IzTaPa Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Skoda, ze jsou 43mm... Kdyby byly jen o neco malo mensi
Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Skoda, ze jsou 43mm... Kdyby byly jen o neco malo mensi Jako první dílo je to určitě zajímavé i v této velikosti,ale souhlasím s Tebou,na tento styl oblekovek je to dost,možná v budoucnosti půjdou směrem miniaturizace a bude vše jinak,zatím je to takto:
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Rozumím tomu dobře, že C.W. vlastně nic nevyrábí; nechává si všechno udělat ve Schweizu?
IzTaPa Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) ted uz vyrabi i vyrabi... ikdyz, vyrobit umi (skoro) kazdy, vymyslet to je o neco horsi. synhor stejne nakonec vyrabeli jen a pouze pro ChW uvazuju, ze je zkusim - 60 dni na vraceni bez duvodu se vzdycky hodi Upraveno 4. července 2014 uživatelem IzTaPa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se