Lossak Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Řeším problém s velikostí Omega Seamaster diver 300 m.Rozhodl jsem se pro mod.ref.2254.50.Mám obvod zápěstí 19,5 cm.Byl jsem rozhodnutý pro klasickou velikost large tzn.41 mm,ale poté,co jsem si vyzkoušel velikost mid 36 mm,už tak pevně rozhodnutý nejsem.Nemá někdo stejný problém?Poraďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 (upraveno) Řeším problém s velikostí Omega Seamaster diver 300 m.Rozhodl jsem se pro mod.ref.2254.50.Mám obvod zápěstí 19,5 cm.Byl jsem rozhodnutý pro klasickou velikost large tzn.41 mm,ale poté,co jsem si vyzkoušel velikost mid 36 mm,už tak pevně rozhodnutý nejsem.Nemá někdo stejný problém?Poraďte. Myslím, že s obvodem ruky 19.5 cm nemáš co řešit - jasně 41 mm!! Notabene u Diverů! Upraveno 3. června 2007 uživatelem Leclerc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 mám ruku 17,5 a 41 mm je u nich ideální velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 41mm určitě, hlavně nevzpominej na magické číslo 2,22 prostě zálaží na tom jak ti co sedi, ale myslim že kdyby si si koupil mid-size, že by si toho mohl litovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Já to beru podle toho,že mám nyní Lemanie MVS a tam je vel.s korunkou 42mm.Když ale ohnu zápěstí,tak mám věčně otištěnou korunku na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 na 2,22 trvale házím bobek, univerzálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Tak tady určitě platí:dvakrát měř a jednou střílej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 pokud koupíš mid-size, tak budeš později litovat, řešil jsem stejné dilema a teď vím, že 41 je ideál, a to mám ruku jak jídelní hůlku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 (upraveno) A co zlatá střední cesta Planet Ocean 45mm Mám ruku asi stejnou a 41,5mm mi přijde málo. Upraveno 3. června 2007 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Asi na tom něco bude,neříkáš to sám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 to Ondraj:No klidně,když mi na ně dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 to Ondraj:No klidně,když mi na ně dáš. Kolik ti chybí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Kolik ti chybí ? kolik se pohybuje cena na ebay?Může být takových 2200 Eur? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 (upraveno) Já osobně bych bral bez chrono a ty jsou cca 1700 EUR Jako diver jsou fajn. Ty s chrono jsou už takové přeplácané. (můj dojem, když jsem je měl na ruce) Mají dobrý a jednoduchý tah, který je celý kartáčovaný (žádné leštěné časti) nebude problém jej kdykoliv překartáčovat a bude zase jako nový. Upraveno 3. června 2007 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Já osobně bych bral bez chrono a ty jsou cca 1700 EUR Jako diver jsou fajn. Ty s chrono jsou už takové přeplácané. (můj dojem, když jsem je měl na ruce) Mají dobrý a jednoduchý tah, který je celý kartáčovaný (žádné leštěné časti) nebude problém jej kdykoliv překartáčovat a bude zase jako nový. Já s těch řemenů,které nejsou ocelové tahy,mám strach.Mám celkem dost agresivní pot.Už mi "sežral"nejednu korunku a řemínek na hodinkách.Co se týká té ceny,pak je to tedy pasé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Pokud můžeš,dej sem fotku.Ať vím,které máš přesně na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 (upraveno) něco takového http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...mp;SORTIERUNG=1 např. http://www.chrono24.com/images/uhren/image...213513gross.jpg Upraveno 3. června 2007 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Nóóó,tak to bych si také dal říct.Ty co jsi vybral,tak ty jsou!Jen ta cena! Zatím můj favorit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lossak Odesláno 3. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Ondraji,není to nějaký pajchl? Já si teď všiml, že jsou i s co-axial a nové! Není ta cena nějak nízká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 (upraveno) žena mě zabije Upraveno 3. června 2007 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se