Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ondraji,není to nějaký pajchl? Já si teď všiml, že jsou i s co-axial a nové! Není ta cena nějak nízká!

Abych pravdu řekl, tak jsem ty konkrétní nezkoumal, jen jsem je předhodil jako příklad.

Tady by se přes třeba Jeremyho daly sehnat nové za nějakých cca 2100, tak cena může být klidně v cizině ještě menší z druhé ruky. Roli hraje určitě i to, že jich je poměrně hodně, není to žádné nedostatkové zboží.

Samozřejmě je potřeba se mít na pozoru, bylo by nešťastné narazit na fejky.

Odesláno

Nešťastné zcela určitě,já bych spíše řekl katastrofa,ale dát za PO 2100 EUR,to je také pěkná palba.S Jeremim a Kubsonem jsem se o ceně bavil.U těch Seamasterů to bylo nějakých 1300 EUR.Z druhé ruky,co mám možnost sledovat,tak tam ta cena je 1200 USD+poštovné a clo.

Odesláno
Ja jsem kupoval PO asi pred pul rokem, vahal jsem mezi velikosti 42 a 45. Zvolil jsem 42 a ted se priznam ze malinko lituju.

Kupoval jsi je nové,nebo z druhé ruky?Jestli to není tajemství,tak za kolik? :thumbsup_anim:

Odesláno

36 mm Divers je ideální velikost pro potápění ve vaně

Odesláno

monk: zatím ne, teď jsem koupil seamaster, nějaké primky, potřebuju pilotky, něco pro ženu a příští měsíc bych rád tyhle potvůrky, teď jsem ve fázi sbírání plusových bodů :)

Odesláno

Já včera koupil bondovky (nový kus, starší typ) a jedinou pochybnost kterou jsem měl než dorazily, byla velikost. To si je sice můžete zkoušet dokola, ale v duchu vás napadá, jestli nejsou malý. Nebo mě to alespoň napadalo. Teď jsem spokojen a velikost je naprosto perfektní na tenhle typ hodinek. U mě velikostní fobie pramenila z Poljotů které mají vydoké pouzdro a z následných Monster, které jsou celkově opancéřované. To člověku trochu rozhodí vnímámí podobných věcí. Když jsem měl poprvé bondovky na době, řekl jsem si díky tomu - to jsou ale koťátka.

U PO myslím, že žádná velikost není malá (42 ani 45). Tam bych se asi řídil nějakým rozumem, jak na ruce vypadají a tak. Mid size bondovky jsou ale už asi blbost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...