Jeremy Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Tuším, že se to jmenuje Big Pilot, nebo tak nějak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 (upraveno) No tak už se nestyďte a zkuste promluvit do pořadí. Ani šestý místo není špatný . 1. Jeremy - 29 mm - vteřinová - IWC Big Pilot2. DabelM - 28 mm - Steinhart Nav.B - Chrono 47 Titan Anniversary3. Karusell - 27 mm - vteřinová -Geckota K1 Pilot4. People - 22 mm - vteřinová - MIDO Multifort5. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguard Připomínám pravidla, mechanické hodinky a kterákoliv ručka + průkazné foto. Pokusy o podvody už tady byly, marné. Upraveno 16. listopadu 2015 uživatelem Georgeisin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Jak jsem zjistil blbě se to fotí, je to dáno vzdáleností měřidla od ručky a úhlem objektivu. Nicméně tohle jsem opravdu naměřil. Jak jde o hovadiny, to by mi šlo. 1. Jeremy - 29 mm - vteřinová - IWC Big Pilot2. DabelM - 28 mm - Steinhart Nav.B - Chrono 47 Titan Anniversary3. Karusell - 27 mm - vteřinová -Geckota K1 Pilot4. Wanderer - 23,3 mm - vteřinová - Aeronavigator5. People - 22 mm - vteřinová - MIDO Multifort6. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 No to je hezká, precizní soutěžní fotka, všimnul jsem si jí až teď . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Já si dovolím se trochu posunout, v reálu bych řekl, že má 22,5, i když fotka může lehce zkreslovat. 1. Jeremy - 29 mm - vteřinová - IWC Big Pilot2. DabelM - 28 mm - Steinhart Nav.B - Chrono 47 Titan Anniversary3. Karusell - 27 mm - vteřinová -Geckota K1 Pilot4. Wanderer - 23,3 mm - vteřinová - Aeronavigator5. Georgeisin - 22,3 mm - vteřinová - Archimede Pilot6. People - 22 mm - vteřinová - MIDO Multifort7. Georgeisin - 21 mm - vteřinová - Davosa Vanguard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Jsem vožralej, takže UP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 (upraveno) Jsem vožralej... Super, tak to se hlasim do souteze se svymi PS2, renovace v Eltonu, nechal jsem si ho tam prodlouzit...myslim ten ukazatel sekund. Upraveno 8. října 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se