Janp07 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Najskôr by som chcel poďakovať Jankovi (jankoxxx) za veľmi príjemné stretnutie a uvedenie do sveta hodiniek - predajom týchto hodiniek Keďže je o nich na tomto fóre už čo to popísané, nebudem rozmazávať a len doplním, že snáď budú dobrou spomienkou na promócie a hlavne mi budú ešte veľmi dlho robiť radosť
Návštěvník Jagman Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Dobrá volba! Hlavně k promocím
zhrado Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Odesláno 9. července 2014 Naživo sú to krásne hodinky. Dobrá kúpa. Nech robia dlho radosť.
Janp07 Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Ďakujem, eufória z nich ešte pokračuje
ondralbc Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Taky gratuluji, na chrono začátečníka velice vyzrály vyber, vypadají supr
Jeronimo Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Měl jsem tu čest konkrétní kousek několikrát vyzkoušet. Takže, gratuluji k parádním hodinkám a buď na ně opatrný.
Daemonultimate Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Krásný vintážky na celej život (a ne jeden),velká gratulace.
Janp07 Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Ďakujem Vám a budem na ne opatrný, minimálne sa budem o to snažiť
financ Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 měl jsem možnost s těmahle hodinkama chvilku pobýt. Mají neskutečný charisma, strašně příjemně se nosí a jsem rád že staly připomínkou takové události jako je promoce.Gratuluju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se