Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Foundryman napsal:
A co, proboha, děláš s těma ostatníma? :blink:

mam takove zachvevy - ten nosim jen O&W a treba za tyden mam zase pocit ze nemuzu mi na ruce nic jineho nez Poljoty. ale obcas ty ktere odpocivaji na´tahnu koukam na setrvacku, posloucham tikani a tak. proste cvok ;)

Odesláno

Tak já teď nejčastěji nosím Poljot Aviator II, k obleku SkoroDipomat či Poljot De Luxe, a na volno různé Orienty SK. Prim Sport II se chistají u hodináře a tak uvidím jak je zařadím

Odesláno

Já nemám co řešit už 3,5 roku. Všude nosím Speedmaster Day-Date (modrý číselník + černý aligátor), protože jsem chudý a na další nemám! ;)

Jsem snad jediný člen fóra, který je imunní proti zdejší nákaze. Když jdu na fórum, zásadně mám protichemickou masku a prostředky IPCHO (tzn. pláštěnku a igelitové pytlíky na ruce a nohy). :D

Odesláno
  mnovace napsal:
2 grga, Hodinky na sport :suicide_anim: nekecej, vždyť jsem viděl tvou fotku :headphone: - ty nevíš co je to sport :giljotiini:

nez jsem si vyvrtnul kotnik, tak jsme s grgou byli 3x tydne na squashi a to nemluvim o jeho dalsich sportovnich aktivitach ... ;)

Odesláno

Ke kapsáčům Seiko Orange Monster, na stavbu, na zahradu a do lesa Sport Igen a Vostok Komandirskie(brzy bude i Sport IIgen až přijde karbon :speak_cool: ) a do práce Chronomag le, Hanhart Minos a Longines Avigation :smile_anim:

Odesláno

Jak na to tak koukám, já já mám nejmonotématičtější sadu hodinek na nošení. Všechno to jsou hodinky v jednoduchém stylu "ala" německé hodinky... I z těch Prim si všichni dělali srandu, že je dělali v Glashute :angel:

Když jdu do přírody tak preferuju Laco, jinak to střídám. Ne že bych neměl v krabičkách další hodinky (2x diplomat, IWC cal.89, SportII., MIDO Commander, Rotary Relevation, a další a další) ale nenosím je... I když teď jak to píšu si říkám, že ty MIDO a Rotary asi zase vyvenčím :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...