Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Díky :). A naživo jsou ty Tudory ještě hezčí ;)

To věřím, i když musím říct, že todle není úplně můj šálek kávy, ale těm Tudorům možná i díky tvým krásným fotkám přicházím docela na chuť.

No a koukám, že se pěkně rozjíždíš, další skvělé fotky, můžu se zeptat čím to fotíš? Nějaký postprocessing tam také je? Ty dvě fotky na ruce jsou vážně fantastické.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To věřím, i když musím říct, že todle není úplně můj šálek kávy, ale těm Tudorům možná i díky tvým krásným fotkám přicházím docela na chuť.

No a koukám, že se pěkně rozjíždíš, další skvělé fotky, můžu se zeptat čím to fotíš? Nějaký postprocessing tam také je? Ty dvě fotky na ruce jsou vážně fantastické.

Foták vybírám a kupuju už asi rok, ale ještě jsem si nevybral. Takže co je zde tak vypadlo z Iphone 5s :)

Úpravy dělám, ne u všech fotek, ale u většiny ano. Používám hlavně Photoshop a Snapseed

Odkaz ke komentáři

Tak to musím říct, že před iphonem v tomto případě smekám, nečekal bych takové fotky z mobilu a nebo je v tom opravdu dobrá práce co se týče úprav. Každopádně díky za tip, PS už používám, takže ještě zkusím Snapseed na úpravy v telefonu.

Odkaz ke komentáři

Crepasy s odrazem slunce jsou výborné, hodně dobrá momentka. Jo a zkoušel jsem ten Snapseed a je to vážně povedená app na úpravu fotek, líbí se mi i maximálně jednoduché, perfektně upravené ovládání pro telefon, tak díky za super tip.

Odkaz ke komentáři

Crepasy s odrazem slunce jsou výborné, hodně dobrá momentka. Jo a zkoušel jsem ten Snapseed a je to vážně povedená app na úpravu fotek, líbí se mi i maximálně jednoduché, perfektně upravené ovládání pro telefon, tak díky za super tip.

Nemáš vůbec zač, taky jsem rád, že jsem ho objevil ;)

Díky za slova uznání, moc mě těší, že se moje fotky líbí :) 

Odkaz ke komentáři

Gratuluju!Jsou to neskutečně univerzální hodinky, já jsem s nima max spokojenej!

A jak jinak, než pochválím super fotky..! ;)

Diky :). Jsou fajn, snad do léta vydrží ;)

No néé, se tady tyhle Certiny nějak množej :-D Nebudu tu do různých vláken psát to samý. Každopádně gratuluju ke skvělým hodinkám.

Díky Vojto :)

post-18261-0-86428800-1417900631_thumb.jpg

post-18261-0-75087500-1417900901_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...