kdojinej Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Máš to tady fakt pěkný....hm...musím uznale poznamenat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 (upraveno) paradne su. diky za fotky Já děkuji za půjčení a kdyby ses zbláznil a chtěl je prodat tak se dobrovolně hlásím řemen k potapkam nemusím, ale tento jim sedne jak prdel na hrnecSuper foto Díky, ten řemen k nim sedne skvěle a je neskutečně pohodlný. Krásné Seamastery, vintage mě většinou nebere, ale toto je velká vyjímka, jsou nádherné! Naživo působí nadčasově, nemam z nich ten příliš vintage pocit jako z některých jiných, ktere jsou sice krasne, ale na nošení moc vintage Tyto Seamastery jsou v kategorii mých dreamwatch. Přiznám, že mě původní model bere více než reedice.....přesto asi časem zkusím nové. Toto je špica mezi nodate hodinkami. Pro mě asi nej nodate. A ty nove chci zkusit taky To jsou podle me vubec jedny z nejhezcich potapecskych hodinek.Krasny indexy,tvar pouzdra,strasne se mi libi font cislic,fakt bomba. Popsal jsi to přesně, jsou bombovní. Včera jsem je vrátil a už se mi stýská Máš to tady fakt pěkný....hm...musím uznale poznamenat..Díky Upraveno 20. října 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Nikdy jsem neměl IWC. Tak jsem si jedny půjčil a jsou SKVĚLÉ ! Asi si nějaké Inženýry budu muset pořídit .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 (upraveno) Večerní mobilovka Upraveno 20. října 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Naživo působí nadčasově, nemam z nich ten příliš vintage pocit jako z některých jiných, ktere jsou sice krasne, ale na nošení moc vintage Ano, vystihl jsi to naprosto přesně, mám z nich i stejný pocit a právě proto se mi i tak líbí. Jsou to vintage, ale vypadají až překvapivě hodně moderně, věřím, že kdo neví o co jde, tak by jim ten věk neřekl ani náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ty seamastery...škoda mluvit...z kterého jsou roku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ano, vystihl jsi to naprosto přesně, mám z nich i stejný pocit a právě proto se mi i tak líbí. Jsou to vintage, ale vypadají až překvapivě hodně moderně, věřím, že kdo neví o co jde, tak by jim ten věk neřekl ani náhodou. Tak tak. Tyhle bych hodne chtel mit ve sbírce Ty seamastery...škoda mluvit...z kterého jsou roku?To jsou pokud je mi známo, nove složené, z původních díku, vice bude vedet majitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Ty seamastery...škoda mluvit...z kterého jsou roku?To jsou tzv. WatchCo hodinky. Australský prodejce, které je skládá z originálního (dobového) strojku, což není až takový problém, protože tam je běžný cal. 565 a zbytek jsou náhradní díly. Originální Omega, nicméně předpokládám, že to nejsou NOS zásoby z doby výroby původních hodinek, ale novější servisní díly. Ale možná se mýlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 To jsou tzv. WatchCo hodinky. Australský prodejce, které je skládá z originálního (dobového) strojku, což není až takový problém, protože tam je běžný cal. 565 a zbytek jsou náhradní díly. Originální Omega, nicméně předpokládám, že to nejsou NOS zásoby z doby výroby původních hodinek, ale novější servisní díly. Ale možná se mýlím.Myslím, že to bude jak píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Ok, díky za osvětu jsou boží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 To jsou, a taky drahý. V aukcích na ebay jdou kolem 3 tis. liber a výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Pár mobilovek z posledních dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 pekné fotky aj tie IWC sú skvelé , gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Tyhle IWC jsou snad jediný každodenky, který si na ruce teď umím představit mimo R:-) Jak se nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 pekné fotky aj tie IWC sú skvelé , gratulujem Bohužel není k čemu, mam je jen půjčene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Tyhle IWC jsou snad jediný každodenky, který si na ruce teď umím představit mimo R:-) Jak se nosí?Nosí se výborně !!! Strašně moc pohodlně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 (upraveno) INGENIEUR AUTOMATIC EDITION ?LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDATION?Ref IW323909 Mám tyhle geniální hodinky na nějakou dobu zapůjčeny, tak bylo třeba je trochu nafotit Upraveno 25. října 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Ondro krasne fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Photo perfect ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Ondro krasne fotky. Photo perfect ...Oki.jpgDíky . Jsou to krásné watche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se