Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

paradne su. diky za fotky :)

Já děkuji za půjčení :cheers: a kdyby ses zbláznil a chtěl je prodat tak se dobrovolně hlásím :)

řemen k potapkam nemusím, ale tento jim sedne jak prdel na hrnec

Super foto

Díky, ten řemen k nim sedne skvěle a je neskutečně pohodlný.

Krásné Seamastery, vintage mě většinou nebere, ale toto je velká vyjímka, jsou nádherné!

Naživo působí nadčasově, nemam z nich ten příliš vintage pocit jako z některých jiných, ktere jsou sice krasne, ale na nošení moc vintage :)

Tyto Seamastery jsou v kategorii mých dreamwatch. Přiznám, že mě původní model bere více než reedice.....přesto asi časem zkusím nové. Toto je špica mezi nodate hodinkami.

Pro mě asi nej nodate. A ty nove chci zkusit taky :)

To jsou podle me vubec jedny z nejhezcich potapecskych hodinek.Krasny indexy,tvar pouzdra,strasne se mi libi font cislic,fakt bomba.

Popsal jsi to přesně, jsou bombovní. Včera jsem je vrátil a už se mi stýská

Máš to tady fakt pěkný....hm...musím uznale poznamenat..:)

Díky :) Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naživo působí nadčasově, nemam z nich ten příliš vintage pocit jako z některých jiných, ktere jsou sice krasne, ale na nošení moc vintage :)

Ano, vystihl jsi to naprosto přesně, mám z nich i stejný pocit a právě proto se mi i tak líbí. Jsou to vintage, ale vypadají až překvapivě hodně moderně, věřím, že kdo neví o co jde, tak by jim ten věk neřekl ani náhodou.

Odkaz ke komentáři

Ano, vystihl jsi to naprosto přesně, mám z nich i stejný pocit a právě proto se mi i tak líbí. Jsou to vintage, ale vypadají až překvapivě hodně moderně, věřím, že kdo neví o co jde, tak by jim ten věk neřekl ani náhodou.

Tak tak. Tyhle bych hodne chtel mit ve sbírce :)

Ty seamastery...škoda mluvit...z kterého jsou roku?

To jsou pokud je mi známo, nove složené, z původních díku, vice bude vedet majitel.
Odkaz ke komentáři

Ty seamastery...škoda mluvit...z kterého jsou roku?

To jsou tzv. WatchCo hodinky. Australský prodejce, které je skládá z originálního (dobového) strojku, což není až takový problém, protože tam je běžný cal. 565 a zbytek jsou náhradní díly. Originální Omega, nicméně předpokládám, že to nejsou NOS zásoby z doby výroby původních hodinek, ale novější servisní díly. Ale možná se mýlím.

Odkaz ke komentáři

To jsou tzv. WatchCo hodinky. Australský prodejce, které je skládá z originálního (dobového) strojku, což není až takový problém, protože tam je běžný cal. 565 a zbytek jsou náhradní díly. Originální Omega, nicméně předpokládám, že to nejsou NOS zásoby z doby výroby původních hodinek, ale novější servisní díly. Ale možná se mýlím.

Myslím, že to bude jak píšeš. :)

Odkaz ke komentáři

INGENIEUR AUTOMATIC EDITION 
?LAUREUS SPORT FOR GOOD FOUNDATION?

Ref 
IW323909

Mám tyhle geniální hodinky na nějakou dobu zapůjčeny, tak bylo třeba je trochu nafotit

post-18261-0-08221500-1477394966_thumb.jpeg

post-18261-0-86232500-1477394982_thumb.jpeg

post-18261-0-63128900-1477394999_thumb.jpeg

post-18261-0-30963700-1477395028_thumb.jpeg

post-18261-0-87967400-1477395048_thumb.jpeg

post-18261-0-80399000-1477395072_thumb.jpeg

post-18261-0-06338800-1477395101_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...