siwi Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Ta černobílá fotka je nej... Však už tu čerpám inspiraci, Marceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Color vs B&W Za mě barevná. Ta modrá je dobrá jak cyp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Ta černobílá fotka je nej... Má zajímavou atmosféru, mezi temato dvěma jsem se nedokázal rozhodnout Však už tu čerpám inspiraci, Marceli Vojto tvoje fotky jsou úžasné, tvoje vlákno patří mezi me oblíbené Za mě barevná. Ta modrá je dobrá jak cyp!Ta modra je pecka, meni se podle světla, někdy podle nálady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Díky, Ondro. Už budu zase muset něco spáchat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Díky, Ondro. Už budu zase muset něco spáchat Je třeba , těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Moje jediné hodinky s ručním nátahem. Krásně plynulý pohyb vteřinovky, kontrast černého cifru a skvěltých ruček, pro mne neokoukatelná povrchovka, zajímavá retro luneta ( na druhé fotce vypadají společně s korunkou jako nějaká do sebe zapadající ozubená kolečka ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Ještě Hamiltony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Ta včerejší třetí se západem slunce se mě moc líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Ta včerejší třetí se západem slunce se mě moc líbí Díky Pavle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Tyhle Baby Monstra jsou taky docela fotogenické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Hodinky s přesností superquarz, jediné baterky, které mi zbyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Raining Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Pioneer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) ... Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Zase pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Fotka v mém stylu :-D krása. Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Zase pěkné Fotka v mém stylu :-D krása.Odesláno z mého Nexus 5 pomocí TapatalkDíky kluci. Jak třítisící příspěvek přidávám obrázek - HODINY v Hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 RainingJako vždy nádhera,já ty Tvoje fotky přímo žeru Ondřeji,ale zatím očima samozřejmě Čím to fotíš,prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Jako vždy nádhera,já ty Tvoje fotky přímo žeru Ondřeji,ale zatím očima samozřejmě Čím to fotíš,prosím tě?Určite iFounem, že??? Ale neříkej prosím, že je to čtyřka, bo to už bys nebyl jen chrono, ale i foto mág :-D Jinak samozřejme krása, tvé nápady se mi líbí... moc ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 (upraveno) Jako vždy nádhera,já ty Tvoje fotky přímo žeru Ondřeji,ale zatím očima samozřejmě Díky Marceli. Ajfoun 5s. Furt se nemůžu dokopat k zakoupení pořádného fotaku. Snad se to v roce 2015 uz podaří Čím to fotíš,prosím tě? Určite iFounem, že??? Ale neříkej prosím, že je to čtyřka, bo to už bys nebyl jen chrono, ale i foto mág :-DJinak samozřejme krása, tvé nápady se mi líbí... moc ;-)Upgradoval jsem ze 4 na 5s Diky Upraveno 17. listopadu 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se