Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 (upraveno) Jsou vazne super, ale mel bych strach, Vojto, ze ti budou velky. Maji dlouhe nozky. Ja je zkousel, nazivo jsou jeste lepsi nez na fotkach, ale uz to bylo hodne na hrane pohodli. Bohuzel. Je to individuální Ondro, pro mě jsou to jedny z nejpohodlnějších hodinek ale na malou ruku to problém muže být to je fakt. Já je už taky zkoušel a asi bych to zvládl, spíš mám problém, že by už to byly další potápky a navíc ne úplně levné a vysálo by mi to zdroje, které chci hodinkově směřovat jinými směry. No a jsou zase tak hezké, že by mi bylo blbé je mít třeba jen měsíc. Nejsem holt tak promiskuitní jako jiní na tomto fóru, v tomto vlákně atd To bude asi narážka na mě co :) je třeba zkusit všechno. Ponosis a až te přestanou bavit tak prodas. A aspoň si zkusís hodně hodinek Upraveno 25. dubna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Ondro, souhlas. Problem je jak si zvyknes na pohodli 34-38mm hodinek. To se na velke pak prechazi tezko. Vzdy kdyz nasadim 43mm doxy, tak si musim zvykat Ale to nic nemeni na tom, ze LLD jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 je fakt ze velikostne jsem šel u hodinek taky dost dolu. Začínal jsem na 44-47 pillotkach a dnes nosím 38-44, nejvíc okolo 40-42, ty mi sedí nejvíc. Ale třeba Padi jsou 44 a sedí super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Protoze zelvy jsou bez noh. 44mm placka kolem dokola V podstate stejne jak doxy, proto mi doxy sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Protoze zelvy jsou bez noh. 44mm placka kolem dokola V podstate stejne jak doxy, proto mi doxy sedi To je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Bukurešť, Rumunsko Pokus o street foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 (upraveno) Bukurešť- pokračování Upraveno 27. dubna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 (upraveno) Bukurešť - ještě pár fotek Upraveno 27. dubna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Super fotky! Byl jsem tam nekdy zhruba ve 2012 na dva tydny pracovne, tak par mist takovych tech proflaklych poznavam. Bylo to tam fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Dík za fotky . Já v Bukurešti nikdy nebyl. A cos to tam jedl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Super fotky! Byl jsem tam nekdy zhruba ve 2012 na dva tydny pracovne, tak par mist takovych tech proflaklych poznavam. Bylo to tam fajn Díky Andy . Já tam byl teď poprvé taky pracovně a určitě ne naposled. Zajímavý město, fajn lidi a skvělý jídlo. A našel jsem tam super hospodu s asi 200 druhů piv, včetně českého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 (upraveno) Dík za fotky . Já v Bukurešti nikdy nebyl. A cos to tam jedl?Ja ted taky poprvé. To byla seafood polévka ve španělské restauracích byla fajn. Jinak jsem zkoušel spise asijské jidlo, Tom Yu apod, , mistní pečivo a pizzu. Origo rumunská kuchyně včetně jejich údajně skvělých Čorba polévek bude při dalsi návštěvě. . Zas tolik jsem toho nestihl, byl jsem jen dva a půl dne. Upraveno 27. dubna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Fajn fotky jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Fajn fotky jako vždyDiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 (upraveno) Baví mě moc ... skvěle se nosí a za poslední týden je přesnost absolutní, furt stejně na vteřinu Upraveno 3. května 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Vyzeraju fakt perfektne! Aj u mna su to jedny z par hodiniek, ktore mam vyhliadnute kvoli vintage vzhladu a samozrejme Longines je Longines:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Je to individuální Ondro, pro mě jsou to jedny z nejpohodlnějších hodinek ale na malou ruku to problém muže být to je fakt. To bude asi narážka na mě co :) je třeba zkusit všechno. Ponosis a až te přestanou bavit tak prodas. A aspoň si zkusís hodně hodinek Jasne to ja chapu, ale zatim s tim mam mentalni problem, protoze se nerad zbavuji veci co mam rad Jinak jsem je byl ted zkouset znovu u Dusaka a velikost si myslim dobra, jen mi vadi to vystouple dynko, kdy na nem hodinky jakoby stoji na ruce a vznika dost mezera mezi hranou pouzdra a rukou. Dle obrazku Ti to dela taky trochu, ja mel i nozky ve vzduchu, dej fotku z boku prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Vyzeraju fakt perfektne! :)Aj u mna su to jedny z par hodiniek, ktore mam vyhliadnute kvoli vintage vzhladu a samozrejme Longines je Longines:)Skvělá volba Jasne to ja chapu, ale zatim s tim mam mentalni problem, protoze se nerad zbavuji veci co mam rad Jinak jsem je byl ted zkouset znovu u Dusaka a velikost si myslim dobra, jen mi vadi to vystouple dynko, kdy na nem hodinky jakoby stoji na ruce a vznika dost mezera mezi hranou pouzdra a rukou. Dle obrazku Ti to dela taky trochu, ja mel i nozky ve vzduchu, dej fotku z boku prosim.Dýnko je vystouplé, musí být, je to kompresor pouzdro. Na ruce mi to fakt nevadí. Když je pěst nakloněná dopředu až rovně, tak to vypadá viz obr 1, když je zaklonena naopak obr 2, z boku obr 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Baví mě moc ... skvěle se nosí a za poslední týden je přesnost absolutní, furt stejně na vteřinu FullSizeRender.jpg FullSizeRender.jpg Snapseed.jpg Jsou fakt nadherny a fotky velmi povedene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Moc pekny hodinky! To se musi nechat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se