Ondoni Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 super, to černý co vypadá jako rizoto je co simtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 černý rizoto tuším se tam dává inkoust z chobotnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 super, to černý co vypadá jako rizoto je co simtě? To je črno řižoto - black risotto, dělané z cuttle fish, chorvatsky sipa, je to nějaký druh sépie, a v jejím inkoustu to vaří. Podává se to ještě s parmazánem a je to naprostá PECKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Tebe to na tom světě asi vážně baví. Hezký fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 To risotto je super, v Praze ho občas mají v Locanda Marino na Ovocném trhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Tak to musím zajít nebo si ho dát někdy pěkně u mořa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 (upraveno) Taky záleží kdo to vaří a z čeho. Jedl jsem to třeba na Istrii, v Záhřebu, v Ljubljani a nic moc, ne vždy použijí správné ingredience a správný postup.Ve Splitu mám osvědčené místo . Upraveno 12. září 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Tak v té Locanda Marino to mají skvělé, ostatně jako všechno jídlo tam. Akorát to teda nepatří mezi nejlevnější jídla v Praze. Jednou za čas fajn a mají super výběr vína a to prostředí je taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Diky za tip Vojto, až budu v Praze tak to prubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Tvoje fotky mají atmosféru, díky které mám pocit, jako bych tam byl. Jenom škoda, že se z nich nedá ochutnat to jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Tvoje fotky mají atmosféru, díky které mám pocit, jako bych tam byl. Jenom škoda, že se z nich nedá ochutnat to jídlo Třeba se časem dočkáme i toho . Když jsem byl malý, tak věci jako elektrické auto nebo video hovor byly science fiction, a koukejme dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Ranní výšlap na hrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 tak moony napořád nevydržely co ? Musím říct, že mě teď zase cukají ty el primera v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Zase si je možná někdy koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Čekání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Acropolis Upraveno 24. září 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Fuj, to je vedro Fotky zase spica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Fuj, to je vedro Fotky zase spica Bylo horko, ale krásně, začínám mít Atény rád Hlavně je fajn jak jsou lidi v pohodě - zákazníci, taxikáři, číšníci - oproti Česku fajn změna. Dnes jsem měl možnost kouknout na Hamilton Intramatic 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Nový přírůstek pro volný čas, kolo, práci atakdále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 (upraveno) Poprvé v životě jsem vylezl na Lysou, i s rodinou a bylo to fajn Upraveno 1. října 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se