pebe Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 jak mi Rolex moc neříká, tak těhle by byla věčná škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 I když už jsem se taky dávno dostal ze stavu: "nic nikdy neprodám"Tak prodejné je asi všechno, ale tyto nee jak mi Rolex moc neříká, tak těhle by byla věčná škodaPřesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 GMT LN jsem už měl, tak je třeba zkusit i LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Natoz pak BLNR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tak tak . Na chvilku no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 GMT LN jsem už měl, tak je třeba zkusit i LV BLNR, pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Dubai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Pekne fotky, ale kde jsou nejake hodinky? Btw. nemeli u Blancpainu ty 38mm FF Bathyscape? Ty by me celkem zajimaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Jo Dubaj je pekne miesto;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Jsi vlastně minule říkal, že tam jedeš.Tak užívej. Očekávám alespoň troje nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Pekne fotky, ale kde jsou nejake hodinky? Btw. nemeli u Blancpainu ty 38mm FF Bathyscape? Ty by me celkem zajimaly Nejak jsem moc ani nemel cas na hodinky,par wristhotu možna najdu . Z Blackpain jsem videl jen tenhle plakat. Na letiště jsem koukal na Rolexy a PAMy, slusnej vyber Jo Dubaj je pekne miesto;) Zvláštní misto. Zajimavy, ale asi bych si nezvykl. Jsi vlastně minule říkal, že tam jedeš.Tak užívej. Očekávám alespoň troje nové hodinky Už jsem doma. Byla to jen konference takze času moc nebylo,a na nákupy ani pomyšlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Uz se konecne na Rolexy vykasli. Stejne ti ani jedny nevydrzi dyl jak tyden. Navic to nema ani AR... Zkus spis ty BP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 A tak mě právě rolexy baví, a jedny mi vydrží určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Asi u mě dlouho nevydrží, ale jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 ...ale je to škoda. Jsou moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 ...ale je to škoda. Jsou moc pěkné. Jsou fakt parádní, musím říct. Nemám co bych jim vytknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Jsou fakt parádní, musím říct. Nemám co bych jim vytknul Nech si je alespoň do dalšího olomouckého srazu ... abych si je ošahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Nech si je alespoň do dalšího olomouckého srazu ... abych si je ošahal Uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tagy fajne. To jsou 41mm nebo 43mm? Ja jsem byl z tech svych take hodne mile prekvapeny. Btw, ze jsem tak smely. Koukam se na prodejni sekci a ktere ze ty rolady ti maji vydrzet? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se