Návštěvník Snow Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Ulysse Nardin Freak Blue Cruiser zdroj - watchesseven.blogspot 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 snesl bych je i bez napisu "blue cruiser", ale jinak je to velká nádhera a hodinarske kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Tohle uz jsi nekdy ukazoval...a stoji to za pohled! Moc fajnove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Ulysse Nardin Freak jsou v několika variantách, ovšem je docela dost možné, že i s touhle jsem zde šermoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 UN nebývají příliš strohé,já budu.Velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Hodne zajimavy a nevsedni dizajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 (upraveno) Dovolím si přidat nějaké real fotografie nejen tohoto modelu.Pro mně krása pohledět. http://www.timezone.com/2014/04/09/live-photos-ulysse-nardin-baselworld-2014-jessica/ Upraveno 13. července 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Moc se mi líbí, ale korunka mi tam prostě chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Brutus vidět to v pohybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Zaujimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Jo, je to parádička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Neskutečná chronobomba!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Hm,pekny pocin, smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaloZV Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se