Guest Snow Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 H. Moser & Cie. Endeavour Perpetual Calendar Black Golden Edition zdroj - watchtime.net 1
nickolas Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Pouzdro a strojek parada, ten "kofee" cifr nevim.
Daemonultimate Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 Vůbec nepochybuji o jejich kráse a kvalitě.Co jsem viděl v reálu více jejichmodelů a právě s takovou různou úpravou ciferníku nedám na ně dopustit.Díky za pěkný podívání.
Kid_A Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 tenhle "overenej" koncept u H.Moser proste funguje. Ty hodinky maj koule...ackoli maj barvu cervstve udelanyho latte. uzasna znacka a dobre, ze v Koskomu si je muze clovek prohlednout v realu...nez si je zakoupi ve svajcu
Zeppelin Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Ta barva pouzdra pro mě nic moc ale jinak vše ostatní prostě dokonalost :-) Mosery byl klidně bral jako definitivní
USER47 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Pořád se sem vracím, tohle je neskutečná záležitost. I to černý pouzdro mi k tomu ladí.
Daemonultimate Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Jestli máš Koscom v dosahu,zkoukni jejich kolekci,opravdu to je paráda.
Recommended Posts