Návštěvník Alda Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Do Ostravy už skoro vůbec nejezdím. Rodiče se už taky přestěhovali. Ale třeba bych přijel... Jo, a p...l si neděláš. Delam...trochu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
priklep Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 A byla by jeste silnejsi, kdyby priklep nesmaznul me a bacila Ospravedlňujem sa všetkým, veru som si nevšimol. Každopádne aktualizujem zoznam: 1. cali DC662. Alda DA363. Bedjasson DA344. Alexion DA365. Denjl DA44 6. Jankoxxx DA477. Hasňa DK10, DK101, Bandwechselwerkzeug, Schlüsselanhänger8. Micey DA3539. Radik DA3410. YPO keychain11. Kostra DA3612. tlapka DA3613. Ondrak DA36, DA 3714. DavidTichy DA44 black15. strong DA3616. Karm DA4417. marecenator DK10018. izotop DA3619. nickolas DA3620. bacil.357 DA4721. priklep DA34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Micey je už nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 A Denjl myslim uz taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 a bolo by nacase zacat planovat dalsi damasko zraz, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) CEGY, on 29 Led 2015 - 10:34, said:Sorry Bedo, ja teď jedu na Sinnu. Ale je to skoro podobné.Houby, to je level pod nama Ja jsem teda hodne velkej fanda Sinnu, hlavne jejich designu a nekterych technickych vychytavek, ale v tomhle musim s Aldou souhlasit!Obzvlast kdyz si clovek porovna ceny obou znaceka co za to nabizeji, Sinn zdrazuje kazdy rok, ale kvalita je porad stejna a problemy zustavaji...I tak bych asi dal znovu prednost Sinnu i kdyz je to iracionalni, proste me berou o neco vic Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 a bolo by nacase zacat planovat dalsi damasko zraz, nie? Ja jsem pro ! Promluvim se Staresinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 tak sinn ma hlavne omnoho vacsi vyber co do dizajnu co je v dnesnej dobe asi tiez dolezite. vacsina ludi si dnes kupi aj tak len to co sa im paci... aj ked ja musim povedat, ze mi dizajn DA47 prudko vyhovuje a na trhu momentalne niesu ziadne ine "pilotky" ktore by ma brali viacej..ale priznam sa ze v poslednej dobe zacinam opat pokukavat po sinn 103st.. to akrylove sklicko a tvary puzdra mi na ne nedaju zabudnut. asi sa k niecomu schyluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Ja jsem pro ! Promluvim se Staresinou.to je slovo do bitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 ...chlapi, já mám teď plné víkendy. Furt někam jezdíme závodit a na pořádnou akci není místo. Ale teoreticky mám volný víkend 14.-15.2. a apalucha je ready...jen dojezd končí na Piccadily circs.to neni problem. staci ked zacneme planovat nech sa je na co tesit mne vobec nebude vadik ak to bude az marec-april... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Ja jsem teda hodne velkej fanda Sinnu, hlavne jejich designu a nekterych technickych vychytavek, ale v tomhle musim s Aldou souhlasit!Obzvlast kdyz si clovek porovna ceny obou znaceka co za to nabizeji, Sinn zdrazuje kazdy rok, ale kvalita je porad stejna a problemy zustavaji...I tak bych asi dal znovu prednost Sinnu i kdyz je to iracionalni, proste me berou o neco vic Ja bych rekl ze jsem fanda obou znacek, ale u D mi proste chybi tah. Vim ze existuje,ale moc si neumim predstavit tah bez mikroregulace.Zstim setrvam u UX i kdyz jsou to jen beterkace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Timto pisemne zadam o zvazeni pripadneho prizvani na slet svaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Timto pisemne zadam o zvazeni pripadneho prizvani na slet svaty noted, podrobime to dokladnej diskusii a naslednemu hlasovaniu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 No je mi jasne, ze bez naleziteho mnozstvi vybranych napoju se to neobejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 ...nicolas je prověřený no jo, starisina ma asi pravo veta No je mi jasne, ze bez naleziteho mnozstvi vybranych napoju se to neobejde mazat sa bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Pššššššššššššššššššššššššššt!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 od vcera uz aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 tak nakoniec si zobral tie z bazara? dobre mas, rozmyslala svagrova nad nimi ako darcek pre toho jej, ale zavahali asi teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 nebolo co rozmyslat, definitiva bola este kusok inde ako v inzerate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Hezký kousek, gratuluji! Luneta jim sekne. Kdybych se mel v sekte posouvat vys, tak bud Jankove belasky s lunetou, nebo chrona, 56?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se