Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Janko gratuluju , jsou skvěle

to teda su. neviem ci sa za podobne peniaze daju kupit lepsie hodinky... (odhliadnuc od subjektivity dizajnu..)

41,8mm? Zkousneš to?

Ale z profilu jsou hezký

to je presne to, ze tie hodinky vobec nemaju 41,8mm. je to poctive 40mm puzdro s prijatelnou vyskou. moja ruka velke hodinky neznesie, ale tieto sedia perfektne.

takovejch tu bylo... :D

dalsi neveriaci? moc sa nesmej bo na teba poslem Aldu :flex:

Hosi on si ich necha, su mu akurat, sedia mu, pribral (poriadne zerie, pije pivo) a povedal, ze mu mam dat facku ak ich preda.

Amen brother!

Brejle uz mam rok - aale nie seiko. chcel som seiko ale mam velku hlavu :D

Kua hodinky robia velke jak pre slona a okuliare nevedia? Mal by si si spravit vylet do tovarne v Japonsku, pol roka sa neholit, rozpustit vlasy a.....

post-8088-0-03571600-1405491628_thumb.jpg

Odesláno

"koniec cesty" beriem samozrejme s usmevom :) ...a su vyborne samozrejme, uzivaj dlho a dobre! ;)

btw mam otazku, preco si zvolil na lunete 1-12? nebolo by na stopovanie vecí vhodnejsie 5-60?

Odesláno

btw mam otazku, preco si zvolil na lunete 1-12? nebolo by na stopovanie vecí vhodnejsie 5-60?

to je prevencia, keby na rodnej hrude Fiko vyhlasil ine casove pasmo :)

inak pekne tacky aj so zameriavacom ... nelakali ta DKcka s domovym kalibrom? tie 2mm by si rozlestil a silikon je silikon :)

Odesláno

Von ten Instant je fakt tak osklivej?

Instant je sympatak. Na tehle fotce se zrejme par tydnu neholil. :)

Taky se mi zda, ze je to trochu prehnane. Mozna to je foceny, kdyz byl po vopici.

Clapci, na instanta opatrne. On sa prezentuje dost sebavedome, ale vo vnutri je krehka dusicka. Skaredo sa na neho pozriete a v oku sa mu okamzite zraci smutok, obcas slzicka. Ja ho mam rad aj napriek jeho koseliam....

"koniec cesty" beriem samozrejme s usmevom :) ...a su vyborne samozrejme, uzivaj dlho a dobre! ;)

miso, luneta bola vecou nahody. hodinky som nekupoval nove takze som bral ako prisli :) aj tato 12 hodinova verzia lunety ma minutovu indexaciu takze cas sa da stopovat aj na nej..

to je prevencia, keby na rodnej hrude Fiko vyhlasil ine casove pasmo :)

inak pekne tacky aj so zameriavacom ... nelakali ta DKcka s domovym kalibrom? tie 2mm by si rozlestil a silikon je silikon :)

fiko by mohol konecne objavit novu dimenziu a zmiznut naveky, ale to je diskusia na ine forum...

DK11 samozrejme lakave su, ale tu velkost by sum uz celkom urcite nezniesol.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...