Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 (upraveno) Dneska mi dorazil kousek o který jsem douho usiloval a dlouho přemlouval člena Emefa, aby mi jej pustil. Po několikaměsíčním psychickém nátlaku se mi jej podařilo přesvědčit a Hamiltony jsou doma.Zajímavé je, že jsem je převzal v 12:20 a na stojicích hodinkách jsem našel čas 12:20. Znamení??? ...Fakta:42 mm/11,7 mmRuční nátah - ETA 2801,WR 100Vypouklý safírRozteč u nožek 21 mmTak tady jsou: Upraveno 16. července 2014 uživatelem Ondrej71 2
šíma Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 To může být klidně znamení, že se u tebe neohřejí. Vyměnil bych NATO za něco serióznějšího a hurá, jsou to parádní hoďky!
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 (upraveno) To může být klidně znamení, že se u tebe neohřejí. Vyměnil bych NATO za něco serióznějšího a hurá, jsou to parádní hoďky! Doufám, ze to bude znamenat právě opak a ze mi vydrží Dva remeny jsou už na cestě ke mně Že já jsem je prodával! Super. jsou suprovní Upraveno 16. července 2014 uživatelem Ondrej71 1
Doth Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 S naprostou jistotou se mi trefuješ do vkusu, Ondro Jsou krásný, gratuluji..
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 S naprostou jistotou se mi trefuješ do vkusu, Ondro Jsou krásný, gratuluji..Diky Michale, to me těší
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 a takle to svítí Přesně tak Máš ten stejnej model?
LovecK Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ze ja je nemel v nodejt verzi, to bych je asi jeste mel... Paradni hodinky!
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 ne e .... to je už historije
Ondras_CZ Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Krásný hodinky, moc gratuluji! Počkám si na fotky s novejma řemenama
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ze ja je nemel v nodejt verzi, to bych je asi jeste mel... Paradni hodinky!Díky . S tou datumovkou to nebylo ono, toto je lepší ne e .... to je už historije Tak to jo . Mimochodem, pekna lumi fotka Krásný hodinky, moc gratuluji! Počkám si na fotky s novejma řemenama Díky . Už brzy ...
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 (upraveno) Ještě dvě ze západu slunce Upraveno 16. července 2014 uživatelem Ondrej71 1
nividic Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Pjekny Ondro, nahod aji dajakej ten vycvak na ruce!
zhrado Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Tento dizajn je super Fajné sú a bez toho dátumu ešte krajšie. A tiež sa teším na fotky s iným remeňom.
Kostra Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ondro, nemůžu se zbavit pocitu, že i kdybys koupil Bentime nebo QaQ a nafotil je, tak se stejně poslintám:-) Ale teď vážně, jsou parádní, užívej je ve zdraví a budu doufat v brzkou prohlídku naživo. A to NATO jim dle mého sekne perfektně, dodává jim ležérní šmrnc;-)
Chorche Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Gratulace!Emef byl podle mě uz dávno jasnej,že je prodá,stačilo vytrvat v nátlaku:D
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Pjekny Ondro, nahod aji dajakej ten vycvak na ruce!Koukni do Co mate prave na ruce Tento dizajn je super Fajné sú a bez toho dátumu ešte krajšie. A tiež sa teším na fotky s iným remeňom. Taky mi bez datumky přijdou lepsi. Ale zase se mi tam víc líbila korunka. Fotky budou brzy Ondro, nemůžu se zbavit pocitu, že i kdybys koupil Bentime nebo QaQ a nafotil je, tak se stejně poslintám:-) Ale teď vážně, jsou parádní, užívej je ve zdraví a budu doufat v brzkou prohlídku naživo. A to NATO jim dle mého sekne perfektně, dodává jim ležérní šmrnc;-) Díky Tome, beru to jako velký kompliment NATO je na ne fajn, na horka urcite lepsi nez remen. Ozvi se az pojedeš kolem. Gratulace!Emef byl podle mě uz dávno jasnej,že je prodá,stačilo vytrvat v nátlaku:D Díky, no nebylo to jednoduché Peknej kousek. UzivejDíky Michale
Ondrej71 Odesláno 16. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Tak jeste par fotek na dobrou noc 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se