mmako Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Sice je to recyklace, ale já takhle alespoň ty svoje fotky líp najdu. Někdo si žádal PPKčko... V době, kdy měl Bond prvně Walthra, tak "bondovky" měly ještě na ciferníku korunku :-)
Maxel Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 007 a Beretta 92 blank gun (aka plynofka) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Breitling emergency a fantoni hide folder
ZLOjasna Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Odesláno 30. června 2015 myslim ze som nasiel partaka k mojim bondovkam myslim ze je dostatocne elegantny a ostry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kilosunky Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Nove hracky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IKAROS Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Casio and Spyderco.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZLOjasna Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Pekna stara harpia krasny noz..
IKAROS Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Pekna stara harpia krasny noz..Díky...
ZLOjasna Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Dnes v Tvojom kraji na severe slovenska
Martin JJJ Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Moje variace na téma chrono, můj klenot na zakázku od nožíře a liška mojí drahé polovičky..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 (upraveno) Dnes v Tvojom kraji na severe slovenska Moc pěkné kombo, hlavně ten LionSteel je páradní! Upraveno 2. srpna 2015 uživatelem Maxel
Hasňa Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Dnes v Tvojom kraji na severe slovenska Kdyby tam nepřekážel ten hnusny, přerostlý ego honič, tak by to byl krásný obrázek gentleman's essentials nějakého vyzrálého džentlase s přehledem a zdravým sebevědomím z neurčité doby mezi poslední válkou a dneškem. To by byla paráda, to by se mi líbilo.
Kid_A Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Kdyby tam nepřekážel ten hnusny, přerostlý ego honič, tak by to byl krásný obrázek gentleman's essentials nějakého vyzrálého džentlase s přehledem a zdravým sebevědomím z neurčité doby mezi poslední válkou a dneškem. To by byla paráda, to by se mi líbilo.Hasno, ktera polozka je ten ego honic? prepokladam ten vystrelovak?
huhu4d Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 No neviem. Pokial lionsteel je egohonic tak to je dost v prdeli.Myslim ze v zavretom stave ma 11cm. Mozno sa ti zda oproti vinoxu velky, lenze ten vinox je 84mm tourist takze celkovo malinky nozik...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Hasno, ktera polozka je ten ego honic? prepokladam ten vystrelovak? 2:To vlevo je vystřelovák? No prostě ten železný kindjal mi tam nesedí.
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 No neviem. Pokial lionsteel je egohonic tak to je dost v p...li.Myslim ze v zavretom stave ma 11cm. Mozno sa ti zda oproti vinoxu velky, lenze ten vinox je 84mm tourist takze celkovo malinky nozik...Možná ta fotka mate, ale představ si tam jen ty legendární Rolady a toho legendárního Švýcara. To by byl essential EDC jak cumel? Řekni mi, co z denních potřeb neumí ten nesmrtelný červený zavírák, že bys musel každý den nosit i tu mačetu? Naprosto nehodnotím kvalitu té Lví Oceli, jen prostě na téhle fotce je to rušivý element a v každodenním všedním boji redundantní zátěž. IMHO pochopitelně.
Jivl Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 No, pižlat třeba chleba by se mi tím švýcarem zrovna nechtělo. Nebo loupatvelký kedluben apod. O žádnou mačetu nejde, spíše o odpor k nožům, ne?Zkus knife.cz, oni někteří z nás mají i jiné vášně než jen hodinky. P.S.: Nerozumím tomu, že ti nevadí střelné zbraně v jiných vláknech a nože ano.
Micey Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Hasno a ted si vem, ze ja tendle TiSpine nosim i k Damaskum:) Ja ti nevim.. treba nema celej ram z jednoho kusu titanu. A jinak teda tim argumentem jsi me prekvapil, to mi teda rekni, jakou z dennich potreb neumej (lip) Casia s quartzem za petikilo oproti tvejm inhous Damaskum;) Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se