Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice je to recyklace, ale já takhle alespoň ty svoje fotky líp najdu.

Někdo si žádal PPKčko... V době, kdy měl Bond prvně Walthra, tak "bondovky" měly ještě na ciferníku korunku :-)

DSCF9575.jpg

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 749
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Divers

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Divers

Pozorovatel

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dnes v Tvojom kraji na severe slovenska :)

ce4f99c4b7835eca037dab1e416b5fab.jpg

Kdyby tam nepřekážel ten hnusny, přerostlý ego honič, tak by to byl krásný obrázek gentleman's essentials nějakého vyzrálého džentlase s přehledem a zdravým sebevědomím z neurčité doby mezi poslední válkou a dneškem. To by byla paráda, to by se mi líbilo.
Odesláno

Kdyby tam nepřekážel ten hnusny, přerostlý ego honič, tak by to byl krásný obrázek gentleman's essentials nějakého vyzrálého džentlase s přehledem a zdravým sebevědomím z neurčité doby mezi poslední válkou a dneškem. To by byla paráda, to by se mi líbilo.

Hasno, ktera polozka je ten ego honic? prepokladam ten vystrelovak? :lol2:

Odesláno

No neviem. Pokial lionsteel je egohonic tak to je dost v prdeli.

Myslim ze v zavretom stave ma 11cm. Mozno sa ti zda oproti vinoxu velky, lenze ten vinox je 84mm tourist takze celkovo malinky nozik...

Odesláno

No neviem. Pokial lionsteel je egohonic tak to je dost v p...li.

Myslim ze v zavretom stave ma 11cm. Mozno sa ti zda oproti vinoxu velky, lenze ten vinox je 84mm tourist takze celkovo malinky nozik...

Možná ta fotka mate, ale představ si tam jen ty legendární Rolady a toho legendárního Švýcara. To by byl essential EDC jak cumel? Řekni mi, co z denních potřeb neumí ten nesmrtelný červený zavírák, že bys musel každý den nosit i tu mačetu? Naprosto nehodnotím kvalitu té Lví Oceli, jen prostě na téhle fotce je to rušivý element a v každodenním všedním boji redundantní zátěž. IMHO pochopitelně.
Odesláno

No, pižlat třeba chleba by se mi tím švýcarem zrovna nechtělo. Nebo loupatvelký kedluben apod. O žádnou mačetu nejde, spíše o odpor k nožům, ne?

Zkus knife.cz, oni někteří z nás mají i jiné vášně než jen hodinky.

P.S.: Nerozumím tomu, že ti nevadí střelné zbraně v jiných vláknech a nože ano.

Odesláno (upraveno)

Hasno a ted si vem, ze ja tendle TiSpine nosim i k Damaskum:) Ja ti nevim.. treba nema celej ram z jednoho kusu titanu. A jinak teda tim argumentem jsi me prekvapil, to mi teda rekni, jakou z dennich potreb neumej (lip) Casia s quartzem za petikilo oproti tvejm inhous Damaskum;)

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...