Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 678
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 7. 8. 2015 v 17:46, straspol napsal:

Ale to tak vůbec není. Život druhých je mi celkem lhostejný. Když na něm najdu něco vtipného, rád se zasměju, zvlášť když je to chválYhodné :lol2: .

Já Tě neodsuzuju, a pokud se cítíš dehonestovaný, je mi to líto. Nemyslel jsem to zle. Celá debata vznikla jen pousmáním nad krátkozrakým rozhodnutím dvacetiletého děvčete...

Nech ale prosím na mně, čemu věnuji svou pozornost. Celkem s tím nemůžeš nic dělat. 

Rozhodně nechci poučovat, neboj, nejsem ten typ učitele, který svou vtipnou poznámkou myslíš. Mimochodem, nevím jak Ty- ale já tady ve škole rozhodně jsem. Mnoho jsem se tu už naučil o hodinkách i o lidech. Proto sem totiž chodím. Studovat.

Oceňuju, že tady najdu vyjádření lidí, kterých si vážím, k otázkám, které třeba také zrovna řeším. Je to fajn. No a občas taky nějaké to vyjádření napíšu. Moudří mají o čem přemýšlet. Nějak zareagují a mám o čem přemýšlet já... Rozhodně jsem Tě nechtěl naštvat :cheers: .

Kurňa asi proto tě mám rád :cheers:

Odesláno
  V 7. 8. 2015 v 22:00, huhu4d napsal:

Ooo. Szabofly. Navrat ku balisongom? :)

Presne :) po experimentoch z vytrelovákmi, automatmi a zatvárakmi sa definitívne vreciam k motýlom, lebo pre mna nic lepsie nie je :) vsetko ostatne ide z domu a nejake motyle su uz na ceste :)

Odesláno
  V 11. 8. 2015 v 9:39, CEGY napsal:

Moje decka.

nosíš to aspoň všechno najednou?

Dělal sem s klukem co přišel do práce a jako ja vyndam po prichodu peněženku a telefon, on si odlozil pistoli a 4 nože.

Odesláno
  V 11. 8. 2015 v 11:10, MJ. napsal:

Dělal sem s klukem co přišel do práce a jako ja vyndam po prichodu peněženku a telefon, on si odlozil pistoli a 4 nože.

To byl asi borec od Expendables :)

Odesláno

Tackleberry :D

Odesláno

Nosim jeden kousek. Ten sog vpravo jsem dal moji pani, at si ma taky cim voloupat jabko. Nosil jsem kdysi pravidelne Ka-bar tdi, ale tyhle kapsace jsou pohodlnejsi.

Vlastne jeste neco vozim v aute..

Odesláno
  V 11. 8. 2015 v 12:58, BlablaB napsal:

pozeram, ze uz si zohnal SzaboFly... gratulujem :)

Dakujem :) mal som ponuku ktora sa nedala odmietnut :)

Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 19:15, Hasňa napsal:

Bez toho nože je to hezčí, takové méně puberťácké a víc Ing.

Souhlasím, byl to pokus o žert ála HUHU :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...