Arathorn Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Čierno-strieborná dominuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Asi by z toho šlo vyrazit víc, kdybych uměl pracovat se světlem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mmaass Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Chvíle nudy a mazlení :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Hmm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2015 Trochu vám to tady naruším kuchyňským nožem z Lidlu. Nápis STAINLESS STEEL na čepeli prozrazuje, že není keramickej, jak si moje drahá myslela, když ho kupovala, nicméně na krájení kaki je ideální. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lepší fotky tady
CEGY Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) Tak jsem ozbrojil i milostivou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem CEGY
ZLOjasna Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Elb je skvely k omegam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Hmm. parada...! tak, přidám svou trošku do mlýna, ať nejsem OT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudina Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 proč máte všichni takové rybičky, pořádný chlap má mít pořádnou kudlu, aspoň jako Krokodýl Dundee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zlý Jabko Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 Jé hele, stejnou kudličku jsem si pořídil jako capart v Řecku u Meteory
Rudina Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2016 já ti dám kudlička, takhle urážet můj obrovský bowie nůž , dar to od krále všech trpajzlíků . Jinak jsem ho dostal jako bonus k úplně stejnému, jen o pár cenťáčku delšímu noži
Zlý Jabko Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 A teď si vem, že by byly stejně jako ten jeho starší bráška velký i ty hodinky XD
Quido Morava Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2016 (upraveno) proč máte všichni takové rybičky, pořádný chlap má mít pořádnou kudlu, aspoň jako Krokodýl Dundee rybička, jo...?! Upraveno 6. ledna 2016 uživatelem Quido Morava
Rudina Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 a co tohle, lepší? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Týjo, nůž tygra z Mompracemu, Sandokáán ..
Rudina Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 nemáte někdo pravý Roleksky z Malajsie, ať jsem teda frajer
dufi Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Odolný "trííítiobaterkáče" versus 357.magnum / 38.special - zase po delší době na vyvětrání ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ZLOjasna Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Môj filmový setup: hodinky Jamesa Bonda a noz Jockera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Excalibur Equinox a Timex Expedition
M-72 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Tak ve zhruba stejném stáří Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se