Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pokud bys je chtel prodat, tak myslim cena 150-300? odpovida... ale treba se najde nekdo, komu zrovna tyhle chybi - zname to, ze? ;-)

osobne radim vycistit, nechat, kochat se

Odesláno

Jsou nádherný ty bych chtěl mít doma. Měl bych jediné cibule, ale překrásný a ještě od mé oblíbené značky Longines. Pokud by jsi je chtěl prodat dej vědět pokud budu při penězích rád bych je měl. Ahoj jfk

Odesláno
  jfk napsal:
Jsou nádherný ty bych chtěl mít doma. Měl bych jediné cibule, ale překrásný a ještě od mé oblíbené značky Longines. Pokud by jsi je chtěl prodat dej vědět pokud budu při penězích rád bych je měl. Ahoj jfk

Já se jich asi nechci zbavit, kord když nevím, jakou mají cenu. Rozpětí zde uvedené je dost velké. Ale kdybych změnil názor, tak se ti ozvu.

Odesláno

Odklizec: prosím, opravdu by tu nešel udělat jeden chlíveček pro kapesní hodinky? Myslím, že zájem o ně je. Když tu mají svůj prostor i digitálky, bylo by to i logické.

Odesláno

Kapesni Longines chronograf s peknym cifernikem pujde prodat velmi dobre - nic bych s tim nedelal, domluvil se s nekym zkusenym a hodil to na ebay.com. Moc bych se divil, kdyby to slusnou sumicku nevyneslo - odhaduji pres $500. Tohle neni levna zalezitost, tak casto se to v kapesnim provedeni s timhle cifernikem nevidi. Horni cifernicek je odecitac minut - chce to nechat bezet stopky vice nez minutu...

Odesláno

No skúšal som prekutať HDD.

Kaliber by mal byť L 19.73 (pravdepodobne verzia N - 1/10 sec.,36000 úderov/h) .

Pokiaľ ide o cenu, tak s rovnakým ciferníkom som nenašiel. Na ebay sa vreckové s kalibrom 19.73 predali:

oceľové, jednoduchý biely ciferník - 565 $

zlaté,ciferník s meraním pulzu - 1160 ?

Gispert Joseph má v ponuke na oceli,jednoduchý ciferník za - 950 $

Pozeral som aj FinerTimes, mám predaje za nejakých 5 rokov a L.chronograf tam je vždy okolo 1000 $

Ceny sú len veľmi orientačné, za koľko by sa predali tvoje neviem.

Aha, podľa čísla kalibru by mohli byť vyrobené medzi 1925-1927.

Možno ti to nejako pomôže.

Ja by som si ich nechal, alebo predal cez ebay.

BTW dám ti za ne to čo dvaja záujemci dohromady.

Links:

http://www.joseph-watches.com/Paginas_XL_2.../0301023_xl.htm

http://s89500954.onlinehome.us/Longines/e/chr/1973n10.html

Odesláno
  31682 napsal:
Odklizec: prosím, opravdu by tu nešel udělat jeden chlíveček pro kapesní hodinky? Myslím, že zájem o ně je. Když tu mají svůj prostor i digitálky, bylo by to i logické.

Proc by nesel? Akorat to jeste nikdo nenavrhnul. Ale toto asi neni moc dobra diskuze, kde by se melo podobne prani psat, protoze bych ho taky nemusel precist. Jen ciste nahodou, ze se mi tyhle kapesni chronografy libi, jsem cetl i toto ;)

Odesláno

A na aukro jednou byly delostrelecke Lemania chronografy, s oznacenim "majetek vojenske spravy" v celkem OK stavu a ja blb je nevzal. Valely se tam pomerne dlouho a cena byla tusim nejakych 7 tisic. Holt komu neni s hury dano, nema Lemanie..

Odesláno
  odklizec napsal:
Proc by nesel? Akorat to jeste nikdo nenavrhnul. Ale toto asi neni moc dobra diskuze, kde by se melo podobne prani psat, protoze bych ho taky nemusel precist. Jen ciste nahodou, ze se mi tyhle kapesni chronografy libi, jsem cetl i toto ;)

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=6320 Když tady nikdo nereagoval, strčil jsem to do nejaktuálnějšího "kapesního" příspěvku. No a vyšlo to :smile_anim:

Odesláno
  maxs napsal:
No skúšal som prekutať HDD.

Kaliber by mal byť L 19.73 (pravdepodobne verzia N - 1/10 sec.,36000 úderov/h) .

Pokiaľ ide o cenu, tak s rovnakým ciferníkom som nenašiel. Na ebay sa vreckové s kalibrom 19.73 predali:

oceľové, jednoduchý biely ciferník - 565 $

zlaté,ciferník s meraním pulzu - 1160 ?

Gispert Joseph má v ponuke na oceli,jednoduchý ciferník za - 950 $

Pozeral som aj FinerTimes, mám predaje za nejakých 5 rokov a L.chronograf tam je vždy okolo 1000 $

Ceny sú len veľmi orientačné, za koľko by sa predali tvoje neviem.

Aha, podľa čísla kalibru by mohli byť vyrobené medzi 1925-1927.

Možno ti to nejako pomôže.

Ja by som si ich nechal, alebo predal cez ebay.

BTW dám ti za ne to čo dvaja záujemci dohromady.

Links:

http://www.joseph-watches.com/Paginas_XL_2.../0301023_xl.htm

http://s89500954.onlinehome.us/Longines/e/chr/1973n10.html

Děkuju mockrát za info. To už vypadá na slušné peníze. Možná o tom popřemýšlím, i když zatím se stále kloním k variantě nechání si jich. Ještě jednou díky.

Odesláno (upraveno)

Nádhera. Taky by se mi líbilo najít něco podobného ve skříni po dědovi :)

Kdyby ses je rozhodl prodat, určitě dej inzerát i sem.

Upraveno uživatelem vaurien
Odesláno
  vaurien napsal:
Nádhera. Taky by se mi líbilo najít něco podobného ve skříni po dědovi :)

Kdyby ses je rozhodl prodat, určitě dej inzerát i sem.

Jsem rád, že se líbí :) Mně se líbí čím dál tím víc, hlavně ty modřené ručičky. Jen mi trochu vadí ta zlatá korunka...

Prodej zatím neplánuji.

Odesláno (upraveno)
  lolohh napsal:
Jsem rád, že se líbí :) Mně se líbí čím dál tím víc, hlavně ty modřené ručičky. Jen mi trochu vadí ta zlatá korunka...

Prodej zatím neplánuji.

Aby se nelíbily. Je to paráda.

Pár cibulí doma mám, ale samá klasika. Ty tvoje Longinky se stopkami a mají něco do sebe B)

Zítra něco vyfotím a taky se pochlubím...

Upraveno uživatelem vaurien
Odesláno
  vaurien napsal:
Ještě malá otázečka. Jaký je průměr pouzdra ?

Průměr (samozřejmě bez korunky) je 50-52 mm, přesněji pravítkem neumím změřit. Tzn., že jsou velké nebo malé? Jsem "cibulový analfabet".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...