Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trailmaster se mi asi líbí také nejvíc i když na druhou stranu třeba Argonautic s vystouplými symboly na lunetě by se mi také hodně líbilo, vystouplé myslím jako má třeba vystouplé čísla RLX Yachtamaster 1...to jsou takové mé představy co mám v hlavě :)

Tak to si taky umim představit a vypadá to dost dobře.

38801d1249044880-longines-hydro-conquest

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pořád nemůžu nějak pustit z hlavy ten původní nápad s gilošovanym cifrem v jedný barvě.

Trailmaster mi přijde jako nejvhodnější pouzdro, vnitřní luneta je fajn, a hlavně, jak tu bylo zmíněno, nic nekopíruje. Líbí se mi i Military ale tam už vidím IWC Mark VII..

Tentokrát si dovolím použít k oběma příspěvkům již poněkud trapné +1.

Odesláno

Tak to si taky umim představit a vypadá to dost dobře.

38801d1249044880-longines-hydro-conquest

To je přesně ono a je to pecka!

Edit: Zkusím to dát dohromady jak by to vypadalo

Odesláno

Tohle se mi taky líbí

Když se to umí, i brutální luneta jde ruku v ruce s jemnym gilošem, postavit potápky k cifru z echtovejch oblekovek, to už je kumšt.

y2agu4a4.jpg

Odesláno

Tohle mi připomíná tu limitku speedmasteru...teď si přesně nepamatuju kde jsem to viděl...ale tak nějak podobný barvy měla..

Tady pro vás mám jeden menší návrh v pouzdře Trailmaster, je to udělané vážně na rychlo, bohužel nemám moc čas, takže se omlouvám za kvalitu, myslel jsem spíš jen tak pro znázornění...

attachicon.gifimage_1.jpg

Odesláno

Díky, jenom se nám potvrdilo, že windousovský okna v žádnym případě a jestli giloš, tak to musí být úplně jinak, jedna z možností je v tom mém návrhu. Takhle to opravdu nejde. Díky za práci :)

Z lunet se mi teda nejvíc líbí ta první a druhá. Ale je to obrázek, na kterém zaujmou malé symboly v barvě, realita může nahrávat plastickým symbolům v obrázku č. 3, je to rychlý návrh a pěknej, indexy-čísla by nesměla tolik velikostí přebíjet symboly.

Pěkně si umíš vyhrát :)

Odesláno

v čem to děláš? Taky bych něco zkusil, ale neumím to a ani nevím v čem...ale za mě se mi více líbí pouzdro trailmasterů

Odesláno

v čem to děláš? Taky bych něco zkusil, ale neumím to a ani nevím v čem...ale za mě se mi více líbí pouzdro trailmasterů

Taky me zatím jiné pouzdro nez Trailmaster neboduje..

Démon: ten poslední obrázek cos tu dal vypada moc dobre. Šel bych taky spíše cestou černobílou ..gilos me láká :)

Odesláno

Taky me zatím jiné pouzdro nez Trailmaster neboduje..

Démon: ten poslední obrázek cos tu dal vypada moc dobre. Šel bych taky spíše cestou černobílou ..

Díky, jinak o pouzdrech se rozhoduje v anketě, tohle berme jako návrhy a nápady co z toho většinu z nás zaujme.

Odesláno

Díky, jinak o pouzdrech se rozhoduje v anketě, tohle berme jako návrhy a nápady co z toho většinu z nás zaujme.

Jasná věc :)

Odesláno

Zkus jestli máš chvilku tam pro srandu vrazit tohle, černobíle, jenom jako, protože gilošování asi neudělaš :)  k tý tvojí lunetě

attachicon.gif7 001.jpg

Tak tady, doufám, že jsem to pochopil správně, dneska už s návrhy končím, fakt to nedávám časově, samozřejmě jsem v práci a teď nestíhám to co mám dělat :D ach jo fakt je to tady nemoc :D

Odesláno

Dělám to ve Photoshopu, ale je to piplačka a vůbec na to nemám čas, takže to podle toho také vypadá, ale pro nějakou představu alespoň to snad poslouží :)

Odesláno

Tak tady, doufám, že jsem to pochopil správně, dneska už s návrhy končím, fakt to nedávám časově, samozřejmě jsem v práci a teď nestíhám to co mám dělat :D ach jo fakt je to tady nemoc :D

attachicon.gifLE_davosa.jpg

attachicon.gifLE_davosa_1.jpg

Pochopils to perfektně, moc díky, když si člověk odmyslí ručičky a indexy, které by vypadaly jinak a představí si plasticitu, hodně se to blíží tomu co mám v hlavě. Díky. Až budeš mít čas, kdykoliv jindy, poprosím ještě abys to hodil do pouzdra od Trailmasterů s vnitřní lunetou.

Odesláno

To je jasný, ale malinko lobbovat můžeme, ne? B) A pokud jde o ty návrhy, byla by škoda, kdyby zanikl ten Tengeho návrh ze včerejška. Myslím, že byly docela dobrý odezvy od vícero lidí.

Odesláno

To je jasný, ale malinko lobbovat můžeme, ne? B) A pokud jde o ty návrhy, byla by škoda, kdyby zanikl ten Tengeho návrh ze včerejška. Myslím, že byly docela dobrý odezvy od vícero lidí.

Včera  padlo vícero obrázků od Tengeho, připomeň sem přímo o který z nich jde, ať ho můžem hodit také do pouzdra.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...