People Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 pripadne aj toto puzdro nie je zle. TRAILMASTER. Farby maju pouzite v podstate vsetky potrebne na zivelnu limitku.
People Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 100m, safir, DEN A DATUM, spravia nam cesky datumovy veniec.
warann Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Jsem jen na mobilu, kolik je pls prumer toho posledniho pouzdra? Diky
warann Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 People - diky, to je bohuzel na me moc, pokud bych o tom uvazoval, tak jedine v intencich 40mm pouzdra.
Daemonultimate Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Podívej na tvar pouzdra, prakticky nemá nožičky, celková délka pouzdra je 47 mm, na každé straně tedy přesahuje o 2,5 mm, jestli tyto údaje nelžou, pak celková délka je stejná jako u Rolex Submariner 40mm - lug to lug 47 mm. ( Toto přirovnání jsem použil jen z důvodu vyhlášené pohodlnosti subů. ) Proč nemít větší cifr za udržení celkových rozměrů? i výška je stejná. Záleží na vašich rozhodnutích, takže pardon, že do toho kafrám.
People Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Presne ako pise demon. Bez nozickove puzdro musi sediet na ruke ako uliate. Moje seika sawtooth su mega velke, ale sedia mi perfektne, lebo nemaju nozicky. Mna by zaujimalo, ze preco je taky opatrny zaujem o limitku? Kvoli znacke davosa, alebo? Tema limitky nie je este dana, kazdy moze nieco navrhnut. Mozeme mat pekne potapky, pilotky alebo univerzaly za relativne nizku cenu oproti poslednemu pokusu o limitku u draheho damaska.
warann Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 Jasne ale ja mám fakt paratko a i treba Seika SKX (mely byt mit celkove lug to lug 45mm) jsou pro me tak tak.
Daemonultimate Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Odesláno 26. července 2014 SKX 007 , jestli to je tento model má podle seiko divers fora 46mm. Ale když jsem je měl, neměřil jsem, tak nevím.Hodně jsem svou účast zvažoval,bohužel se jí musím vzdát, momentálně v nejbližší době bude něco z řady L-HC, Oris Aquis, Doxa sub 1200, nebo TH-A cal. 5, takže z finančních důvodů je to pro mně blbě načasovaný.
sashator Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Tak ten opatrnej přístup je podle mého hlavně danej zatím prakticky žádnou specifikací- pouze na základě značky se ti sem lidi nepohrnou, až toho dá Kasper dohromady více, tak se to myslím trochu rozjede
People Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Ono to neni moja limitka. Ma to byt limitka fora. Je nechcem a nemozem urcit, ze vyberieme to a to puzdro a ze cifernik bude s cislami s na 3 6 9 12 bude symboĺ zivla a podobne. To nejde. Je potrebnych aspon 10 roznych hlasov a uhlov pohladu, zvysok sa postupne prida. Zaciname s cistim stitom a mame velke moznosti. Skoda by bola to nevyuzit.
sashator Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Však to já vím, ale nemůžeš přece začít tím, že uděláš seznam zájemců, kteří se tu budou překřikovat v nápadech a různejch názorech, to nedáš dohromady nikdy nic, pořád se ti akorát někdo bude odhlašovat a přihlašovat...když se podíváš do historie limitek, tak do zdárného konce došly pouze ty, které měly na začátku jasné základní specifikace a ladily se pouze detaily...toť můj názor, nechal bych zkrátka kaspera jako zakladatele vlákna něco navrhnout (klidně i 2-3návrhy) a od toho se pak odpíchnem, prvotní směr musí bejt prostě danej......každopádně myšlenka na levnou limitku je fajn
Kasper Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Čo sa týka puzdier - ak by sme šli do modelu s otočnou lunetou, tam by som to videl na Argonautic, tu by mohol byť kovový ťah, NATO strap a kaučuk. Pokiaľ by to bolo puzdro bez otočnej lunety a chceli by sme model s koženým remienkom či NATO strapom - tak z osobných dojmov sa mi najviac pozdávaju Military, Gentleman a Vanguard. Zhruba o 2 týždne by mohli byť prvé vizualizácie. Dovtedy by bolo dobré zhodnúť sa na téme limitky - tie 4 elementy sa mi pozdávajú. Otázka je, ako ich zladiť do 1 modelu. Dizajnovo i farebne.
Atta Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Souhlas s příspěvkem sashatora je třeba někoho kdo tomu dá jasný směr určí téma limitky a pouzdro.Chápu, že by bylo super vědět kolik lidí by do toho šlo, ale bez konkrétnějších specifikací se do toho moc lidi nepohrne.
ivan_989 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 4 zivly maju nie len farebne, ale aj schematicke znazornenie, vid obrazok. Mozno by sa tie piktogramy dali nejako kolorovat do prislusnej farby, vid obrazok. Pentagram moze a nemusi, ale ked tak urcite takyto, nie obrateny
Atta Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Mám trochu obavu aby použití všech živlů nebylo na škodu, co aby tématem limitky byl jen jeden ze živlů?
warann Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Kua chlapi, já jsem se zrovna přesvědčil, že žádný nový hodinky aktuálně nechci ani nepotřebuju, ale tohle mě celkem láká. Pokud jde o Kasperovy modely, tak z Military, Gentleman a Vanguard se mi poslední 2 líbí jako společenské, ale nevím zda se hodí na tykovýhle úpravy.Military OK, Argonautic - byť s výhradou poor man bondovek - taky Ok, ale ještě (přes moje připomínky k velikosti) bych nezvrhoval ty Trailmastery by People, ty jsou opravdu pěkný a pro tuhle akci jak stvořený. Samozřejmě chápu, že se limitka nebude dělat podle přání jednoho člověka, ale pokud mám přemejšlet nejen o tom, co se mi líbí, ale i tom, co bych reálně užil ( a tudíž pořídil), tak by to měly bejt spíš tool hodinky, prostě něco k džínám, do hospody, k moři, resp. na dovolenou obecně. Takže něco z modelů Military, Trailmaster či Argonautic. Navíc ještě jednou připomínám, že dle mýho se tyhle úpravy moc nehodí na decentní společenský hodinky typu Gentleman a Vanguard. Btw (sorry za lenost to hledat) WR jsou na tom jak? Jo a nesypte sem moc dalších opovědí v pracovní době, taky potřebuju něco udělat
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.