Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 som u moraZávist. Velká závist. Užij si to i za mně
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Pánové, zkoušim načrtnout variace s trojúhelníky a mám problém s tím, jak se značky zapisují na lunetu, podívejte se na hodinky, jak máte zapsány číselné indexy a místo nich dosaďte trojúhelníky, to nejde. Ty trojúhelníky jsou totiž stejný jen vzájemně otočený a to se rve s polohou na lunetě. Když je dáte do správné polohy jako jsou čísla, máte proti sobě stejné trojúhelníky, když jeden z nich otočíte, už to ztrácí celý smysl.Jedině je nechat tak jak jsou na obrázku.Zapomněl jsem na barvu
warann Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Našel jsem toto a docela se mi to líbí jako inspirace, pokud by se z toho dalo něco využít. http://www.rsc.org/chemsoc/timeline/pages/0400.html 0400_eawf2.jpgTo je moc pěkný, sice nevím zda je to pro nás využitelný (neumím kreslit a moje obrazotvornost je taky relativně chabá), ale jako inspirace fakt dobrý.
Kostra Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 To je přímo dokonalé, oříznout tam kde končí poslední písmenka v kruhu a máme ciferník Navíc by mi k tomu parádně seděly ručky ve tvatu slunečních paprsků. Prostě dokonalá inspirace, nádech tajuplna, prostě přesně to, co si od této limitky slibuju. Našel jsem toto a docela se mi to líbí jako inspirace, pokud by se z toho dalo něco využít. http://www.rsc.org/chemsoc/timeline/pages/0400.html 0400_eawf2.jpg
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 To je moc pěkný, sice nevím zda je to pro nás využitelný (neumím kreslit a moje obrazotvornost je taky relativně chabá), ale jako inspirace fakt dobrý.beru z toho ty trojúhelníky na lunetu a trochu si s tim nevim rady. Mám dodržet polohu trojúhelníků na obrázku, nebo je otočit jako jsou čísla na lunetě, a už vůbec nevim, jak je srovnat na lunetu v barvách uprostřed barevné výseče.Posečkám na víc reakcí, třeba to jako celek na cifr zabere.
warann Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 beru z toho ty trojúhelníky na lunetu a trochu si s tim nevim rady. Mám dodržet polohu trojúhelníků na obrázku, nebo je otočit jako jsou čísla na lunetě, a už vůbec nevim, jak je srovnat na lunetu v barvách uprostřed barevné výseče.Posečkám na víc reakcí, třeba to jako celek na cifr zabere.Pokud jde o lunetu, zkusil bych ponechat polohy trojúhelníků jako na obrázku. A k barvám na lunetě mě ještě napadlo, co je posunout - ne 12, 3, 6, 9, ale půl druhá, půl pátá, půl osmá a půl jedenáctá?Pokud budou symboly na 12, 3, 6, 9 tak budou vždy uprostřed příslušné barvy a ne na zlomu. Snad je to srozumitelné ...
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Pokud jde o lunetu, zkusil bych ponechat polohy trojúhelníků jako na obrázku. A k barvám na lunetě mě ještě napadlo, co je posunout - ne 12, 3, 6, 9, ale půl druhá, půl pátá, půl osmá a půl jedenáctá?Pokud budou symboly na 12, 3, 6, 9 tak budou vždy uprostřed příslušné barvy a ne na zlomu. Snad je to srozumitelné ... Dobrej nápad, nějak mi blbne připojení, zkusim to.
Jakubisko Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Ivan_989 Tittus (a když to půjde LE č. 6) Daemonultimate (a když to půjde LE č. 8) Kasper People Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie ) Atta Denjl (a když to půjde LE č. 25) Neus parnistroj (a když to půjde LE č. 27) kostra (13 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak rozhodně číslo 35) warann (a když to půjde LE č. 5) Jakubisko (rád bych č. 1, jak jsem sem už psal.)
warann Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Dost mě to baví, ale v neděli odjíždím na 4 dni do Tater a pak s prckem na 10 dní na Balaton. Připojení - záměrně - nebudue- ale kvůli týhle akci budu ty 2 týdny jak na trní. Chlapi, proč mi to děláte? Edit: pokud ty co nemají u sebe (za jménem) uvedeno požadovaný číslo a znamená to, že je jim to fuk, tak by se to mohlo zkusit přeházet. Ale nerad bych někoho nas*al, že jsem ho přesunul z jeho čísla.
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Pár návrhů lunety: zatim se k tomu nebudu vyjadřovat, jenom tolik, bejt to tmavší odstíny, který nebudou tak výrazně řvát do světa, výsledek by byl jistě koukatelnější a víc by ty barvy splývaly. Jo, v temnejch barvách si to umim představit,
neus Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Jen žádnou pouť prosím Luneta číslo jedna a úplně by stačilo mít ty "nosné" symboly bez barvy, jen ať tam prostě jsou viditelné EDIT: třeba dejme tomu luneta černá a symboly na ní například bez barvy v tom místě. Kdyby byla kovová, tak prostě jen v barvě kovu...
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Jen žádnou pouť prosím Luneta číslo jedna a úplně by stačilo mít ty "nosné" symboly bez barvy, jen ať tam prostě jsou viditelné +1, po prvním názoru můžu odkrejt karty A v tomhle decentním provedení si je umím představit i na lunetě venkovní keramický. Pěknej nenápadnej uměleckej počin. Na pokusech se nezbavím dojmu, že se dívám na podivný záchranný kruhy.
warann Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 A v tomhle decentním provedení si je umím představit i na lunetě venkovní keramický. Pěknej nenápadnej uměleckej počin. Na pokusech se nezbavím dojmu, že se dívám na podivný záchranný kruhy.Musím se přiznat, že to mě taky napadlo. Takže za mě nakonec - když to vidím - taky č. 1.
Skargard Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Ahoj,souhlasím s neusem žádnou pouť, ta prvá luneta je tak akorát. Jinak pokud mohu požádat, tak bych si vzal LE č.: 11
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Ivan_989 Tittus (a když to půjde LE č. 6) Daemonultimate (a když to půjde LE č. 8) Kasper People Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie ) Atta Denjl (a když to půjde LE č. 25) Neus parnistroj (a když to půjde LE č. 27) kostra (13 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak rozhodně číslo 35) warann (a když to půjde LE č. 5) Jakubisko (rád bych č. 1, jak jsem sem už psal.) Skargard (rád bych LE č. 11)
sashator Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Deamone, klobouk dolů jak si se do toho pustil. Já to zatím jen sleduju, jelikož se mi nápad vcelku líbí, ale jsem tak trochu bez představivosti a absolutně si nedovedu představit výsledek. Jestli se vám tohle téma podaří narvat do hodinek a bude to vypadat dobře, tak před vámi smekám. Já se totiž obávám, že je to běh na setsakramentsky dlouhou trať (což by zas tak nevadilo) s nejistým výsledkem...přeci jenom všude kde se pustili do limitek to byly hodinky věnované konkrétní osobě či události a je daleko snažší udělat limitku Kolumbovi než takhle široce pojaté myšlence.....pokud mohu jen tedy říct svůj názor- hooodně bych to zjednodušil, radši přeplácaný dýnko než cifr, spíš "tool", luneta funkční nebo žádná.......když o tom čím dál víc přemýšlím, tak idea čtyřech symbolů je sice dobrá, ale pro hodinky na každodenní nošení trochu nepraktická
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 ............ Já to zatím jen sleduju, jelikož se mi nápad vcelku líbí, ale jsem tak trochu bez představivosti a absolutně si nedovedu představit výsledek. Jestli se vám tohle téma podaří narvat do hodinek a bude to vypadat dobře, tak před vámi smekám............ Představit si to umim, téma je to opravdu složité, osobně bych ty barvy vynechal úplně, nechci mít na ruce žádnou kolotočařinu a funkci lunety bych zachoval (to už jsem psal) a to z jasnýho důvodu. Nefunkční luneta není nikomu k ničemu. Jak píšeš, to radši bez. Cifr jak jsem ho prvně navrhnul si představit umim, jednobarevně a pěkně gilošovanej, i s tou koulí, ale je to možný za slušný prachy vůbec udělat? Bude to ještě hooodně zajímavý.
Kostra Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Kucí, mám ještě jeden nápad, co takhle udělat nějaký minisraz zainteresovaných? Samozřejmě plus Kasper a všechna pouzdra v užším výběru a nějaký šikula s talentem, noťasem a libovolným grafickým programem? Mohlo by to ušetřit spoustu času;-) Co se lunet týče, super práce daemone. Při prohlížení mě to utvrdilo v tom, že by to fakt chtělo rozlousknout pouzdro. U vnější lunety bych preferoval keramiku s trojúhelníky bez barev, případně s ruznobarevnou lumi, u vnitřní lunety by se mi naopak barvičky více než líbily.
Atta Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 dnes se to pěkně rozjelo. Za mě bych raději střízlivější verze cifru (rozhodně ale přiznat téma elementů) a vyřádit se případně na dýnku nějaká pěkná rytinaněco jako bylo toto prostě podobně jak byla již uváděná španělská limitkahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73458-caicos-projekt-%C5%A1pan%C4%9Blsk%C3%BDch-koleg%C5%AF/
Daemonultimate Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Další variace, symboly, protože se jedná o levnou limitku , z platiny a samozřejmě tam můžeme narvat jakýkoli indexy k tomu a tohle třeba otočit v 45 stupních, cokoli. Chce to grafika.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.