old black Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Řešení to je, ale zatím nevím co bych potřeboval!
Cyber Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 tolja napsal: 2 Old black: Tyhle hodinky měl na ruce Igor Hnízdo Už podle šířky řemínku je jasné, že tam filmaři strčili první co měli po ruce, tedy tak o 2mm tenčí než tam má být. Jinak díky za príma fotku, ten záběr mě úplně uniknul.
Návštěvník tolja Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Cyber napsal: tolja napsal: 2 Old black: Tyhle hodinky měl na ruce Igor Hnízdo Už podle šířky řemínku je jasné, že tam filmaři strčili první co měli po ruce, tedy tak o 2mm tenčí než tam má být. Jinak díky za príma fotku, ten záběr mě úplně uniknul. Je menší,ale já to ukázal spíš kvůli stylu řemenu.
martinbor Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Zdravím,tak jsem si dneska udělal Vánoce?..,podařilo se mi koupit na burze v Buštěhradě letecké Lemanie.Je jasné,že potřebují trochu větší renovaci číselníku a pouzdra.Musím na ně také sehnat origo ručky a snad i korunku,ale jinak z nich mám obrovskou radost =) Trochu mě dělá hlavu protáčející se sklíčko,zřejmě také zralé na zásah zručné ruky hodináře. Také jsem se zarazil nad tím déčkem v evidenčním číslu a trochu jinými nápisy na strojku,ale po přečtení zdejšího článku, kde se o této odlišnosti zmiňuje altfretka,jsem se trochu uklidnil. Může mi prosím někdo poradit ,kde si je mám nechat v Praze renovovat.Budu rád za každou radu,jelikož je to má první renovace a nechci se sám pouštět do ?větších akcí??=)
Ondraj Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 čoveče já jsem před časem sháněl originál vteřinovku která mi chyběla a nesehnal a to se mi podařilo sehnat i NOS ciferník
Dali Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Ahoj zkus mechana, zkušený hodinář, prima odborník. Je to ten pán co mi pomáhal s nákupem Etern a cos ho žádal o radu. Gratuluju k vánocům.
martinbor Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Super!Hned mě také napadl,jen jsem si nebyl jistý,jestli je to on.Dík=)
martinbor Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Ondraj napsal: čoveče já jsem před časem sháněl originál vteřinovku která mi chyběla a nesehnal a to se mi podařilo sehnat i NOS ciferník Což o to,vteřinovka je dost nedostatkové zboží,co jsem četl.Já bych byl rád i za ten NOS ciferník a ručky.I ta korunka asi bude problém...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se