Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čekal jsem na ně skoro 3 měsíce, ale vyplatilo se to...

Trošku opožděně, ale přece, mi ke kulatým narozeninám byly naděleny tyhle Longiny.

Až bude trochu času, přidám pár dalších fotek.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Gratuluji, krásnej kousek, ať Ti dobře slouží Časem bych k tomu pořídil nějakou pěknou kůži od mistra Šimy.

Posted

Prudce koukatelný,sportovní eleganci pro každou příležitost kontrastně podtrhává červená jako dramatické vytržení z uklidňující kombinace černé a stříbrné, kdy jsme náhle oslňeni odlesky a pablesky, hned vše kol vyhlíží tak nehezky, tak neútulně až veškerá hrůza na mně teď padá, hnusota kolem se plíží a v tom....cvaky cvak, Longines cifr ke mně ze spaní vzhlíží. Tak probuzen z hrozného snění, mám na ruce kus mého chronouklidnění....Pěkný,gratulace :)

• Upvote 1
Posted (edited)

Prudce koukatelný,sportovní eleganci pro každou příležitost kontrastně podtrhává červená jako dramatické vytržení z uklidňující kombinace černé a stříbrné, kdy jsme náhle oslňeni odlesky a pablesky, hned vše kol vyhlíží tak nehezky, tak neútulně až veškerá hrůza na mně teď padá, hnusota kolem se plíží a v tom....cvaky cvak, Longines cifr ke mně ze spaní vzhlíží. Tak probuzen z hrozného snění, mám na ruce kus mého chronouklidnění....Pěkný,gratulace :)

tak hups do nich poeto a na lunetu se vykašli :photo:

Edited by haky73